24 MEDIA CREATIVE TEAM

ΜΠΟΜΠΑΙΝΑΣ: “ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ, ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΩ”

Ο πιο αγαπητός και προσγειωμένος παίκτης που έχει περάσει ποτέ από το ελληνικό MasterChef αποκαλύπτει τι κρύβει πίσω απ’ το σεμνό του προφίλ.

Μαγειράκια της δεκάρας είπατε πρώτη φορά “φινόκιο” 18 χρονών, τι να ασχοληθώ, έχω περάσει δια πυρός και του σιδήρου. Ο μαγειρικός μου εγωισμός δεν μου επιτρέπει καν να μαγειρέψω. Θα κάνω κάτι άλλο στο παιχνίδι, δεν ξέρω. Θα γεμίζω και θα αδειάζω βαλίτσες, θα κάνω ότι φεύγω και θα μένω, τέτοια πράγματα. Κάπως να περνάει η ώρα μου.

Εγώ δεν ήρθα εδώ ούτε για το παιχνίδι ούτε για τη μαγειρική ούτε για τίποτα. Και να κερδίσω, δεν με νοιάζει, το λέω σοβαρά.

Αφού και τα λεφτά να πάρω και να ξανανοίξω το μαγαζί, ποιος θα πατάει τώρα που με είδανε;

Όχι, εγώ είμαι εδώ για άλλον λόγο. Εγώ είμαι εδώ για να υποφέρετε. Για να σας γλεντάω.

Κάθε βράδυ, ανοίγω τη λίστα μου, ψάχνω τα ονόματα και λέω “ποιος έχει σειρά; Εσύ”. Και ξεκινάω το γλέντι.

Γιατί τα μυαλά σας είναι πάνω απ’ τα κεφάλια σας. Γιατί δεν έχετε εγκέφαλο, έχετε σφηνωμένη τυρόπιτα στο κεφάλι σας.

Εγώ είμαι αληθινός, ψέματα δεν λέω, αν θέλει ας βάλει και η παραγωγή το βίντεο να δούνε όλοι ότι άλλα λέω τώρα και άλλα έλεγα παλιότερα. Μακριά από μένα οι ίντριγκες, εγώ ήρθα εδώ για να σας ανακατέψω και να σας κάνω να πλακωθείτε.

Αυτός είναι ο Μπόμπαινας. Ντόμπρος. Και αφήστε τις συνωμοσίες γιατί εγώ έχω περάσει δια πυρός και του σιδήρου και δεν καταλαβαίνω από αυτά.

Θέλατε να φάτε τον Μπόμπο; Τσουπ. Έχασες. Ένα μηδέν ο παλιός. Ο αρχηγός είναι εδώ. Όποιος θέλει ας τον αμφισβητήσει. Δημοκρατία τέλος.

Όταν εγώ μαγείρευα τον Ομπράντοβιτς, εσάς σας έδερνε ο ξάδερφος σας για να αλλάξετε ομάδα, τι να μου πείτε.

17 φορές αρραβωνιάστηκα, και τις 17, με το ίδιο μονόπετρο, τι να λέμε τώρα. Πού τα ‘χετε δει αυτά; Το βράδυ του αρραβώνα είχα ήδη δώσει το μονόπετρο στην επόμενη.

Μπόμπαινας, φίλοι μου. Δια πυρός και του σιδήρου. Τα λέμε στον τελικό.

Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα