24 MEDIA CREATIVE TEAM

ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ: “ΞΕΚΙΝΑΩ PODCAST ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ”

Tips και χρήσιμες ιδέες από την υπουργό Παιδείας που αιφνιδίασε θετικά με την απόφασή να κατακτήσει και το Spotify.

Η σύγχρονη μητέρα και οικόσιτη νοικοκυρά είναι γεμάτη απορίες.

Ζώνη ή σαγιονάρα; Πώς δείχνουμε την αγάπη μας στο παιδί όταν έχει κάνει κάποια σκανταλιά; Κι αν επιλέξουμε τη σαγιονάρα, από ποια μεριά τσούζει περισσότερο;

Ή ποια είναι η κατάλληλη προσευχή που πρέπει να πούμε πριν αρχίσουμε να τρώμε όλοι μαζί σαν οικογένεια στο τραπέζι;

Και ακόμα περισσότερο, ποια είναι η κατάλληλη ευχή που πρέπει να πούμε όσο μαγειρεύουμε ώστε να πετύχει το φαγητό και να αποφύγουμε τα δικαιολογημένα καντήλια του άντρα μας;

Μην ξεχνάτε ότι όσο εσείς συγυρίζατε όλη μέρα και κάνατε τις δουλειές του σπιτιού, εκείνος δούλευε, δεν καθόταν σαν εσάς και έχει το δικαίωμα όταν γυρίσει να βρει ένα ζεστό πιάτο φαΐ να τον περιμένει.

Σε αυτά τα ερωτήματα θα προσπαθήσω να δώσω απαντήσεις απ’ αυτήν την Τετάρτη και κάθε Τετάρτη με το νέο μου podcast, το όνομα του οποίου ακόμα το ψάχνουμε -ίσως το κάνουμε απευθείας ανάθεση σε κανάν δικό μας να το βρει, θα δούμε.

Θέλουμε κάτι πιασάρικο και σύγχρονο, κάτι που να ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα και να απευθύνεται στις θεούσες του σήμερα.

Κάτι που θα κάνει αύριο μεθαύριο το αγέννητο παιδί σας να πει “μπράβο μαμά, από δω τις έμαθες δηλαδή όλες αυτές τις παπάτζες”.

Η ιδέα μου ήρθε πριν από κανά μήνα περίπου, όταν στην καθιερωμένη μου καθημερινή φωτογραφία με κάποιον τυχαίο παπά, εκείνος μίλησε γεμάτος δέος για την ενδυμασία μου.

Είχε συνηθίσει να γνωρίζει γυναίκες με boyfriend jeans και παντελόνια, αυτήν τη νέα μόδα που δαιμονοποιεί τις μακριές φούστες και τα μουστάκια.

“Αυτά πρέπει να τα διδάξετε και στις υπόλοιπες γυναίκες”, μου είπε και ζήτησε συγκινημένος να πλύνει με τα δάκρυά του τα πόδια μου.

“Σήκω καημένε παππούλη, του λέω, η πίστη σου σε έσωσε”.

Αύριο μπαίνω στο στούντιο, μη με ψάξετε. Οι ιερείς που νηστέψατε το προβλεπόμενο διάστημα για να βγείτε φωτογραφία μαζί μου, θα σας στείλω εγώ. Καλή αρχή.

Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα