24 MEDIA CREATIVE TEAM

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΣΕΕ: ΘΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ;

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ τα βάζει με τους συνδικαλιστές που κάνουν τη δουλειά τους και χαλάνε την πιάτσα.

Χάσατε που δεν ήρθατε στο Καβούρι, γιατί κάνατε απεργία με τέτοιο ήλιο; Απίθανη εκδρομή, ξεσκάσαμε και λίγο. Θάλασσα, ζεστούλα, νόστιμο φαγητό και καλή παρέα, τι άλλο να ζητήσει κανείς; Αυτά είναι τα συστατικά που κερδίζουν κάθε αγώνα.

Πείτε μας τώρα πότε έχετε σκοπό να κάνετε πάλι απεργία, γιατί θέλουμε να κανονίσουμε εκδρομή για τους Αγίους Τόπους. Έχουμε βρει μια τρομερή ευκαιρία για Ιεροσόλυμα, 600 ευρώ για πέντε μέρες. Άκου εδώ πρόγραμμα:

“Πρώτη μέρα: Μετά το πρωινό μας γεύμα, αναχώρηση για την έρημο της Ιουδαίας και τη Μονή του Άγιου Γεώργιου του Χοτζεβίτη, στο σημείο που υπάρχει το σπήλαιο (!!!) στο οποίο κρύφτηκε ο Προφήτης Ηλίας. Στη συνέχεια θα κατηφορήσουμε στον Ιορδάνη Ποταμό, στο σημείο όπου βαπτίστηκε ο Κύριος και μετά στη Μονή της Αναλήψεως, όπου σώζεται το αποτύπωμα του ποδιού Του”!

Και όλα αυτά μόνο την πρώτη μέρα! Είναι να τρελαίνεσαι!

Και τώρα που τα λέμε όλα, τι πήγατε να κάνετε στο Σύνταγμα; Κάτσατε και ψηθήκατε κάτω απ’ τον ήλιο, μαζί με την ΑΔΕΔΥ και τόσα σωματεία. Έτσι γίνονται οι απεργίες; Τόσα χρόνια τίποτα δεν πήρατε χαμπάρι; Τζάμπα τόσα μαθήματα;

Μιζέρια και οπισθοδρόμηση. Είστε ο λόγος που λοιδορούν τόσα χρόνια τους συνδικαλιστές.

Γι’ αυτό θέλει άλλα δέκα χρόνια με μένα στη ΓΣΕΕ μέχρι να βάλετε μυαλό. Και αν πάλι δεν βάλετε μυαλό, τότε θα παλέψω να μπει στη θέση μου ο Μπαλάσκας. Αυτός δεν θα προκηρύσσει απεργίες γιατί θα έχει κανονίσει να πάει στην Κουτσελίνη.

Μπορεί να λείπαμε απ’ την μεγαλύτερη απεργιακή κινητοποίηση των τελευταίων δέκα ετών αλλά είπαμε ότι τη στηρίζουμε. Λόγια ντόμπρα και παντελονάτα. Χωρίς μα-μου.

“Καλά κάνετε και απεργείτε, αλλά κι εμείς έχουμε συνέδριο την επόμενη μέρα”. Χίλια κομμάτια να γίνουμε; Ο καθένας τη δουλειά του. Έτσι είναι, θέλει ξεκούραση το πεντάστερο, δεν μπορείς τη μια μέρα να είσαι όρθιος πόσες ώρες και την άλλη να είσαι πτώμα μέσα στην πισίνα. Και αν σε πάρει ο ύπνος στο νερό, ποιος θα σε σώσει; Ο Μπιμπίλας;

Λοιπόν, όλοι κρίνονται, δεν υπάρχουν ιερές αγελάδες εδώ. Και όσο για τον κύριο Γλέζο που δεν σήκωνε τα τηλέφωνα, θα τα πούμε μια άλλη φορά.

Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα