24 MEDIA CREATIVE TEAM

ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ: “ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ”

Το αισιόδοξο μήνυμα του δημάρχου της Σπάρτης που διαγράφηκε από τη ΝΔ και οι όμορφες αναμνήσεις του για τα χρήματα που μοίραζε στην Ηλεία.

Mέρα χωρίς χαμόγελο είναι χαμένη μέρα. Μη δείτε δυο ανθρώπους να περνάνε καλά, αμέσως να πέσετε να τους φάτε.

Χθες θυμηθήκαμε που μοιράζαμε λεφτά με τσάντες, αύριο θα θυμηθούμε κάτι άλλο, μια ιστορία απ’ τον στρατό ξέρω γω, ή μια παράσταση του Σεφερλή που χαστούκιζε νάνους. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι ο Έλληνας δεν θέλει να βλέπει χαρούμενο άνθρωπο.

Κατεβήκαμε με τσάντες και μοιράσαμε λεφτά. Ε, και; Τι θέλατε δηλαδή να έχουν μέσα οι τσάντες; Βιβλία; Για σας μιλάμε.

Ή νομίζετε ότι εμείς που ήμασταν τότε στη Νέα Δημοκρατία δεν πήραμε λεφτά για να ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία; Εσείς ήσασταν οι έξυπνοι κι εμείς τα κορόιδα; Βγήκαμε με τα πόδια εμείς, δεν βγήκαμε με το κεφάλι.

Εγώ τζάμπα δεν ψήφιζα ούτε εμένα. Μου είχα δώσει σταυρωμένο ψηφοδέλτιο, και πάλι το σκεφτόμουνα. Κυριακή να σηκωθώ απ’ το κρεβάτι, γιατί; Δεν υπήρχε λόγος.

Και να σου πω και το άλλο; Με μόνο τρία χιλιάρικα πάλι δεν θα με ψήφιζα. Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι, που αν και Πυργιώτες, αποδείχτηκαν ξηγημένοι.

Άμα τα κρατάμε εμείς τα λεφτά και τα τρώμε, γκρινιάζετε. Άμα σας τα μοιράζουμε, πάλι γκρινιάζετε.

Θα τα δίνουμε μόνο στα κανάλια από δω και πέρα, να μένουμε όλοι ευχαριστημένοι. Εσείς το προκαλέσατε αυτό στον εαυτό σας, μόνοι σας. Τώρα είναι αργά για δάκρυα, να τα σκεφτόσασταν νωρίτερα αυτά.

Κέρδισαν οι πιο φιλότιμοι.

Χθες που με πήρανε τηλέφωνο από το κόμμα για να μου πούνε σόρυ για τη διαγραφή -λολ- είπαμε “τέρμα, οι άνθρωποι είναι αχάριστοι. Λέγαμε μήπως τους εξαγοράσουμε τώρα με κανά λογαριασμό της ΔΕΗ, να τον πληρώσουμε κι αυτά αλλά όχι, τίποτα. Να μάθουν να φέρονται”.

Τους λέω “μήπως μας ψάξουνε τώρα, δούνε ποιος έχει ευθύνες, τι έγινε, πώς δόθηκαν έτσι λεφτά σε ανθρώπους που δεν τα δικαιούνταν το 2007”… Έπεσαν κάτω. Κοπάνημα ρε κανονικό, έκλαιγαν, τους άκουγα από μέσα.

Το κλείσαμε γιατί ξεκινούσε κι ο “Πάτερ Παΐσιος”. Λοιπόν, να μη ξεχνάτε να χαμογελάτε. Συμβουλή.

Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα