24 MEDIA CREATIVE TEAM

ΡΕΜΟΣ: ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο δημοφιλής τραγουδιστής εξηγεί γιατί τα χρήματα των Αράβων δεν του λένε τίποτα.

Δεν είναι όλα για πούλημα σ’ αυτήν τη ζωή, κάποια πράγματα δεν εξαγοράζονται με όλα τα λεφτά του κόσμου. Έτσι δεν είναι φιλαράκια μου;

Δεν μπορώ να τραγουδάω εγώ και να πετάνε εκατομμύρια μπροστά μου πλούσιοι Άραβες, επιδεικνύοντας πούρα και χρυσά ρολόγια. Αυτό είμαι εγώ; Αυτό είναι ο λαϊκός τραγουδιστής; Πού τα είδατε αυτά τα πράγματα;

Είμαστε έξαλλοι, κι εγώ και ο Ραματζότι, το φιλαράκι μου το καλό. Όμως, επειδή η μπάλα είναι χαρά και το ποδόσφαιρο είναι γιορτή -ο βασιλιάς των σπορ θα έλεγε κανείς μετά το πόκερ- για μία στιγμή το σκέφτηκα, το παραδέχομαι.

Έτσι, στην αρχή προσπαθήσαμε να βρούμε μια συμβιβαστική λύση με τους ανθρώπους στο Κατάρ, κι έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να γίνει η τελετή έναρξης στη Μύκονο.

Άρεσε, αλλά σκέφτηκαν ότι δεν θα προλάβαιναν μέσα σε λίγες μέρες, και να χτίσουν ένα γήπεδο με τα στάνταρς που απαιτούνται για μία τέτοια διοργάνωση αλλά και να πεθάνει ταυτόχρονα και ο κατάλληλος αριθμός εργατών που χρειάζεται για ένα τόσο σπουδαίο έργο.

Έχουν θέσει κάποια υψηλά στάνταρς απ’ την πρώτη στιγμή και δεν κάνουν βήμα πίσω. Έτσι είναι οι σοβαροί επαγγελματίες, να παίρνουν παράδειγμα και εδώ οι δικοί μας.

Τώρα, εγώ αυτήν την κυρία Ντούα Λίπα πρώτη φορά την ακούω, αμφιβάλλω αν της έγινε ποτέ κάποια πρόταση να τραγουδήσει στο Κατάρ. Ξέρετε, τι γίνεται; Κάτι τέτοιες στιγμές όλοι τρέχουν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις, να φτιάξουν το όνομά τους, να ακουστούν και λίγο πιο έξω απ’ το χωριό τους.

Τον Ροντ Σιούαρντ απ’ την άλλη πού τον ξεθάψανε; Αυτός έχει να κάνει επιτυχία από όταν έβγαινα πριν τον Λιβιεράτο στις Χάντρες στη Θεσσαλονίκη, έκτο όνομα μαζί με τα μπαλέτα.

Ελπίζω πάντως να βρεθεί μία λύση και να τραγουδήσει κάποιος στην τελετή, γιατί θα είναι κρίμα τόσα φιλαράκια να μείνουν χωρίς τραγουδάκια, χωρίς όμορφες μουσικές. Φόρτσα Ελλάδα!

Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα