24 MEDIA CREATIVE TEAM

ΤΑ ΡΙΑΛΙΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ

Μήπως τελικά έχουμε περισσότερα reality απ' όσα μπορούμε να καταναλώσουμε; Ένας οδηγός για να μη χαθείτε στα τηλεοπτικά show της νέας σεζόν.

Είναι να μην κάνουμε την αρχή εμείς. Άπαξ και την κάνουμε, το τραβάμε από τα μαλλιά μέχρι να τα ποσοστά της τηλεθέασης να θέλουν ανάνηψη για να δοθεί σημάδι ζωής στους πίνακες της Nielsen. Όπως και στη μόδα, έτσι και στην τηλεόραση, οι τάσεις επιστρέφουν και οι ιθύνοντες των καναλιών επιλέγουν και την τηλεοπτική χρονιά που έρχεται να επενδύσουν σε πάσης φύσεως ριάλιτι. Κάποια τα έχουμε ήδη δει και κάποια θα τα γνωρίσουμε για πρώτη φορά.

Επιτυχία δεδομένη λένε και ρίχνουν στην αρένα ίδια προϊόντα με ανανεωμένα καστ που ξέρουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν για να στρέψουν τα βλέμματα πάνω τους. Η σεζόν που θα ακολουθήσει θα είναι φουλ του ριάλιτι με τους διάσημους παίκτες να έχουν ήδη κάνει ουρά για ραντεβού. Είναι πολλά τα λεφτά, είναι μεγάλη η αναγνωρισιμότητα. Η αλήθεια είναι πως το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό τη θέλει την ανάπαυλά του. Να του λείψει το ριάλιτι, να το περιμένει να προσμονή να επιστρέψει. Το back to back μόνο στην περίπτωση του MasterChef έχει εν μέρει λειτουργήσει. Διάλεξε και πάρε.

GNTM

GNTM

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί ο προηγούμενος κύκλος είχε κυκλοφορήσει το «δήλωσε συμμετοχή» τρέιλερ. Το GNTM έρχεται με αλλαγές στο ρόστερ του αφού η Βίκυ Καγιά αποχώρησε από την κριτική επιτροπή για να αναλάβει την παρουσίαση του Dancing With The Stars. Την τέταρτη καρέκλα της επιτροπής θα συμπληρώσει η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, μοντέλο με καριέρα στο εξωτερικό. Και το φετινό GNTM θα είναι μεικτό με τις αιτήσεις ήδη να έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τους προηγούμενους κύκλους.

Big Brother

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα οι παρουσιαστές του Big Brother 2 ΣΚΑΪ

Σπάνε τα ρεκόρ αιτήσεων. Hello Big Brother είναι διατεθειμένος να πει πολύς κόσμος. Κάτι διαφορετικό δεν περιμένουμε να δούμε. Όλο το παιχνίδι παίζεται στην επιλογή των κατάλληλων παικτών. Ίντριγκα, καυγάδες και έρωτες και για τον δεύτερο κύκλο. Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι#not» έγινε πρόταση στον Στιβ Μηλάτο που είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την παραγωγή. Ακόμη, η παραγωγή συζήτησε και με την Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία όμως αρνήθηκε και παραμένει στην επιτυχημένη ψυχολογία της ύλης της. Ο νικητής φεύγει με 100.000 ευρώ.


The Bachelor

Λες και δεν χορτάσαμε από τον πρώτο κύκλο του Bachelor, έρχεται και ο δεύτερος να μας αποτελειώσει. Ο νέος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στον Alpha από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μπορεί ακόμα επίσημα να μην έχουμε ανακοίνωση για τον εργένη που θα ψάξει τον έρωτα αλλά και οι πέτρες ξέρουν πως τον ρόλο αυτό έχει αναλάβει ο άρτι χωρισμένος Αλέξης Παππάς. 21 κοπέλες, θα συμμετάσχουν, μέχρι να καταλήξουμε στη μία. Ο Αλέξης Παππάς εξαργυρώνει την αναγνωρισιμότητα που του χάρισε η συμμετοχή του στο Survivor. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, η αμοιβή του θα φτάσει τις 100.000 ευρώ.

Στιγμιότυπο από Συμβούλιο του νησιού του Survivor skai tv


Survivor

Ο Γιώργος Λιανός θα κάνει λίγα μπάνια στις ελληνικές θάλασσες και θα φτιάξει ξανά βαλίτσα για Άγιο Δομίνικο αφού τα νούμερα τηλεθέασης δεν αφήνουν περιθώριο για δεύτερες σκέψεις. Συζητήσεις γίνονται για μία All Star εκδοχή του παιχνιδιού, όμως, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Αν επικρατήσει αυτό το σενάριο, στην ομάδα των Διασήμων θα δούμε παίκτες που έχουν περάσει από όλους τους προηγούμενους κύκλους κι όχι μονάχα νικητές. Στενό μαρκάρισμα γίνεται στον Γιώργο Αγγελόπουλο ο οποίος όμως είναι σχεδόν απίθανο να πει το ναι. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ποντάρει στη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αφού το ζεύγος Σάκης-Μαριαλένα πήγε εξαιρετικά.

Στιγμιότυπο από τη Φάρμα glomex

Η Φάρμα

Ικανοποιημένοι δηλώνουν στον ΑΝΤ1 από τις αποδόσεις της Φάρμας και τώρα προετοιμάζονται για τη «Φάρμα 2» χωρίς ακόμη να είναι ξεκάθαρο πότε θα βγει στον αέρα κι αν παρουσιαστής θα παραμείνει ο Σάκης Τανιμανίδης. Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ήδη ανοίξει ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για τα κάστινγκς. Όσο για την επιλογή των διάσημων παικτών, στόχος είναι η εύρεση παικτών τύπου Τριαντάφυλλος. Το έπαθλο για τον νικητή θα είναι και πάλι 100.000 ευρώ.

Ninja Warrior

Το αντίπαλο δέος του Survivor ψάχνει ο ΑΝΤ1 που είδε το πείραμα της Φάρμας να μην σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης. Ο ΑΝΤ1 απέκτησε τα δικαιώματα του American Warrior, ή Ninja Warrior και όπως όλα δείχνουν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσει η παραγωγή και να βγει στον αέρα στα μέσα της επόμενης σεζόν. Παίκτες διάσημοι και μη θα ριχτούν στη μάχη μέχρι ο ικανότερος να φτάσει στο τέλος. Σκληρές και δύσκολες δοκιμασίες που θα πάνε τον ανταγωνισμό σε άλλο επίπεδο. Το ποιος ή ποια θα το παρουσιάσει είναι μέχρι στιγμής άγνωστο.

Είμαι celebrity, βγάλτε με από εδώ

Πέντε περίπου χρόνια πριν, το «Είμαι celebrity, βγάλτε με από εδώ» είχε συζητηθεί πολύ έντονα ως απάντηση στο Survivor. Ο ΑΝΤ1 έκρινε τελικά πως το κόστος ήταν υπέρογκο και το έβαλε στον πάγο. Ο πάγος λιώνει και είναι πολύ πιθανό τη νέα σεζόν να δούμε το ριάλιτι αυτό στους δέκτες μας. Το όνομα του Σάκη Τανιμανίδη ακούγεται έντονα για την παρουσίαση, χωρίς ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί. Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό του καναλιού, έχει επίσης ακουστεί για την παρουσίαση. Μια ομάδα διάσημων προσώπων θα ταξιδέψουν σε ένα δάσος, στο οποίο και θα πρέπει να επιβιώσουν με όποιο κόστος. Όλοι μαζί θα πρέπει να μάθουν να προσαρμόζονται στις δυσκολίες, περνώντας 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Οι συνθήκες επιβίωσης θα είναι αντίξοες.

Καρέ από τον τελικό του MasterChef 5. Facebook / @MasterChef Greece

MasterChef 6

Ομάδες που κερδίζουν, δεν αλλάζουν για αυτό και το Star δεν μπορεί να σκεφτεί πώς θα ήταν το ριάλιτι-διαγωνισμός μαγειρικής χωρίς τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, πρόσφερε συμβόλαιο «μαμούθ» στους κριτές του MasterChef προκειμένου να κάνει το δικό του μαγειρικό ριάλιτι στον ΣΚΑΪ. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως τους προσέφερε κλειστό τριετές συμβόλαιο το οποίο θα άγγιζε τα 3 εκατομμύρια ευρώ (1 εκατομμύριο ευρώ για κάθε έναν από τους σεφ). Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλώντας στην εκπομπή Laternative στον En Lefko επιβεβαίωσε πως δέχτηκαν πρόταση από την Acun Medya, την οποία και απέρριψαν. «Το MasterChef θα συνεχιστεί με όλους μας. Απορρίψαμε την πρόταση από άλλο κανάλι. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν εκτός απροόπτου από τα τέλη Οκτωβρίου του 2021».

Top Chef

Το Top Chef έρχεται στον ΣΚΑΪ για να «χτυπήσει» το MasterChef του Star. Στο νέο ριάλιτι οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αντεπεξέλθουν στις δοκιμασίες της ακαδημίας. Σε κάθε επεισόδιο οι υποψήφιοι καλούνται να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν εντυπωσιακά πιάτα με τα υλικά που τους δίνονται. Γνωστή η συνταγή, γνωστά και τα υλικά. Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει: «Συναρπαστικές δοκιμασίες, απρόβλεπτες αποστολές και εντυπωσιακά πιάτα. Καταξιωμένοι κριτές αναζητούν τον Έλληνα Top Chef στο πιο ανατρεπτικό και απαιτητικό show μαγειρικής».

Game Of Chefs

Από κοντά και ο ΑΝΤ1 που θέλει να μπει στον μαγειρικό χορό με το δικό του ριάλιτι. Το Game Of Chefs θα προβληθεί τη νέα σεζόν και μάλιστα έχουν γίνει γνωστά και τα ονόματα των τριών κριτών. «Οι τρεις σεφ-κριτές, Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς, θα δοκιμάζουν στα τυφλά, θα ηγούνται των ομάδων τους και θα καταθέτουν διαφορετικής φιλοσοφίας μαγειρικές προτάσεις. Το Game Of Chefs έρχεται στον ΑΝΤ1 για να αναδείξει τον νικητή που θα κερδίσει τον τίτλο του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και 50.000 ευρώ. Εδώ, όλοι μπορούν να αποδείξουν το μαγειρικό τους ταλέντο, αρκεί να έχουν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, το πάθος, και την προσωπικότητα για να πετύχουν».

Shark Tank

Το Shark Tank μεταδίδεται από το 2009 και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην Αμερική. Μιλάμε για ένα ριάλιτι με επιχειρηματικό χαρακτήρα. Πρωταγωνιστές του παιχνιδιού είναι επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν ως στόχο να εντυπωσιάζουν τους επενδυτές-καρχαρίες με τις ιδέες τους. Οι τελευταίοι με την σειρά τους πρέπει να πεισθούν ώστε να επενδύσουν στις επιχειρήσεις αυτές. Επικρατέστερο όνομα για την παρουσίαση είναι αυτό του Σάκη Τανιμανίδη. Κάτι αντίστοιχο είχε αποπειραθεί να κάνει ο Alpha πριν αρκετά χρόνια με τον «Υποψήφιο» τον οποίο παρουσίαζε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Αγρότης Μόνος Ψάχνει

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να θέλει διακαώς να επιστρέψει στην τηλεόραση, κάτι όμως γίνεται και την τελευταία στιγμή τα σχέδιά της ανατρέπονται. Κάπως έτσι είναι και τα πράγματα με το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Αγρότης Μόνος Ψάχνει, το οποίο αν και ανακοινώθηκε φαίνεται πως μπαίνει στον πάγο λόγω αυξημένου ανταγωνισμού. Τρέιλερ για τις συμμετοχές είδαμε, την Κωνσταντίνα πάνω στα σανά είδαμε, το ριάλιτι δεν ξέρουμε αν θα δούμε αλλά το πρώτο μισό της σεζόν μην το περιμένεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα