24 MEDIA CREATIVE TEAM

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΥΠ: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΜΕ 600 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΜΑ; Η ΕΣΤΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ;

Το έκτακτο επίδομα στους αστυνομικούς έχει διχάσει τους εργαζόμενους των κοριών και των παρακολουθήσεων.

Δεν πληρώνεται αυτή η δουλειά αλλά 600 ευρώ θα ήταν κάτι. Μια ηθική επιβράβευση, ένα χτύπημα στην πλάτη, ένα “ευχαριστούμε μικρέ και ακούραστε εργάτη, χωρίς εσένα δεν θα μπορούσαμε να εκβιάζουμε όποιον μιλάει ελληνικά”.

Πες μου άλλους που πέρασαν πιο δύσκολη χρονιά από μας. Ναι, οι αστυνομικοί, καλά. Αυτοί τουλάχιστον μπορούν και να δέρνουν, να ξεσπάνε κάπου. Εμείς τα μαζεύουμε μέσα μας. Θα αρρωστήσουμε.

Αυτοί φοράνε και στολή, δείχνουν ποιοι είναι και εμείς δεν μπορούμε καν να πούμε τι δουλειά κάνουμε. Έχω φτάσει 40 χρονών και ακόμα λέω ότι είμαι φοιτητής. Έβαλα τα πεθερικά μου και αγόρασαν καραμούζες για την ορκωμοσία.

Πάρε μας ένα ζευγάρι ακουστικά, ας μην είναι ασύρματα, πάρε αυτά με τα καλώδια που γίνονται κουβαρίστρες στην τσέπη, αλλά πάρε μας κάτι. Λιώσανε τόσο καιρό. Πάρε μας μια μπατονέτα, πονάνε τα αυτιά μας, έχουμε ακούσει ό, τι ανωμαλία έχουν πει οι μισοί βουλευτές στους άλλους μισούς.

Τρία χρόνια για ποιον δουλεύουμε; Και σιγά τα λεφτά που παίρνουμε. Δεν έχουμε να βάλουμε δεύτερο κοριό.

Μου λέει η γυναίκα μου “άμα είχες μυαλό θα κράταγες καμιά φωτό να εκβιάσουμε κι εμείς κανέναν”.

Καταρχάς, δεν θέλω να φέρνω τη δουλειά στο σπίτι. Και κατά δεύτερον, για ποιον με πέρασε; Αυτά όλα γίνονται για λόγους εθνικής ασφάλειας. Όταν κάθομαι και ξεχωρίζω ποια amateur βιντεάκια είναι με τη σύζυγο και ποια με την γκόμενα, όταν κάθομαι και ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΩ ποιες φωτογραφίες μπορούν να κλείσουν σπίτια και ποιες όχι, επιτελώ έργο ασύγκριτης αξίας και σημασίας!

Πώς τα καταφέρνω; Το μυστικό είναι να μην πηγαίνεις ποτέ καυλ@#%ος στη δουλειά. Να έχεις καθαρό μυαλό όταν ψάχνεις τα ξένα κινητά και όλα τα άλλα έρχονται από μόνα τους.

Λοιπόν, μη μας αναγκάσετε να βγούμε στους δρόμους για να βρούμε το δίκιο μας. Γιατί και να βγούμε, δεν θα μπορούμε να πούμε ποιοι είμαστε οπότε δεν θα ’χει νόημα, δεν θα καταλάβει κανείς τι κάνουμε. Αλλά μη μας αναγκάσετε. Από ανθρωπιά.

Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα