Συγκλονίζει το σημείωμα 59χρονου αυτόχειρα: "Δεν μπορώ να ζω άλλο σε βάρος των φίλων μου"

Συγκλονίζει το σημείωμα 59χρονου αυτόχειρα: "Δεν μπορώ να ζω άλλο σε βάρος των φίλων μου"

Τέλος στη ζωή του με πολεμικό όπλο έδωσε ένας 59χρονος εθνοφύλακας στη Λήμνο, "πνιγμένος" από τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Συγκλονίζει το σημείωμα που άφησε

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στη Λήμνο από την αυτοκτονία ενός 59χρονου εθνοφύλακα, ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Ο 59χρονος αυτοκτόνησε, το πρωί της Παρασκευής (13/12) αυτοπυροβολήθηκε με το πολεμικό όπλο που είχε στην κατοχή του (G3), μέσα στο σπίτι του, στη Μύρινα. Οι γείτονες που άκουσαν τον πυροβολισμό ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία όταν πήγε στο σημείο βρήκε τον εθνοφύλακα νεκρό και ένα σημείωμα, που εξηγούσε τους λόγους που έφτασε σ' αυτό το σημείο.

"Δεν μπορώ να ζω άλλο σε βάρος των φίλων μου. Χειμώνιασε και πρέπει να μείνω άστεγος. Η υγεία μου είναι χάλια. Έχω 1 χρόνο να πάρω τα φάρμακα για το ζάχαρο. Παρακαλώ τον Μητροπολίτη Λήμνου να αφήσει να με θάψουν ως Χριστιανό. Αντίο σε όλους" ανέφερε χαρακτηριστικά το σημείωμα.

Ο αυτόχειρας τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα ενώ σε λίγο καιρό θα έμενε και άστεγος, καθώς του είχε γίνει έξωση λόγω πολλών απλήρωτων ενοικίων.

Πληροφορίες από limnosfm100.gr

SHARE:

24Media Network