Συλλαμβάνουν τον Γαβαλά μια φορά την ημέρα

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ  ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ-- ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ-- ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI

Συνελήφθη για τρίτη φορά ο Λάκης Γαβαλάς. Μόλις είχε πάρει αναβολή, βγήκε και συνελήφθη έξω από το δικαστήριο!

Τρίτη και φαρμακερή για τον Λάκη Γαβαλά. Ο επιχειρηματίας συνελήφθη για τρίτη φορά για μη απόδοση ΦΠΑ έτους 2011 συνολικού ύψους 150.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως η μη απόδοση ΦΠΑ είναι κακούργημα και ο γνωστός επιχειρηματίας κινδυνεύει ακόμα και με προφυλάκιση.

Το αστείο είναι πως νωρίτερα είχε αναβληθεί για τις 9 Φεβρουαρίου η δίκη του για χρέη προς το Δημόσιο άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Όμως, για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αυτή των επτά εκατ. ευρώ, η δίωξη εις βάρος του είναι σε βαθμό πλημμελήματος και όπως δήλωσε "η εταιρεία του είχε υπαχθεί στο άρθρο 99 και ήδη έχει οριστεί διαμεσολαβητής που έχει έρθει σε επαφή με τις τράπεζες και το δημόσιο για να ξεκινήσει η διαδικασία αποπληρωμής των χρεών σε βάθος χρόνου".

Υπενθυμίζεται ότι το Δεκέμβριο του 2010 είχε συλληφθεί για πρώτη φορά για υπόθεση οφειλών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνέλαβαν ξανά τον Λάκη Γαβαλά

SHARE:

24Media Network