Συλλήψεις και αυτοσχέδια όπλα στις φυλακές Δομοκού

Συλλήψεις και αυτοσχέδια όπλα στις φυλακές Δομοκού

Στη σύλληψη έξι αλλοδαπών προχώρησε η αστυνομία για την άγρια συμπλοκή στις φυλακές Δομοκού, που είχε αποτέλεσμα το θάνατο ενός κρατουμένου και τον τραυματισμού ενός άλλου. Πλήθος αυτοσχέδιων όπλων βρέθηκε στα κελιά

Στη σύλληψη έξι αλλοδαπών προχώρησε η αστυνομία στις φυλακές Δομοκού για την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε στο σωφρονιστικό ίδρυμα και είχε αποτέλεσμα το θάνατο ενός κρατούμενου και τον τραυματισμό ενός άλλου.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου (14/09), όταν οι έξι Αλβανοί, ηλικίας από 27 έως 35 ετών, επιτέθηκαν με αυτοσχέδια μαχαίρια και ξύλινο ρόπαλο σε έναν 30χρονο και σε έναν 33χρονο, αμφότεροι ομοεθνείς τους. Ο τελευταίος τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο 30χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα και στη συνέχεια οδηγήθηκε πίσω στις φυλακές.

Από έρευνα που έγινε στα κελιά των κρατουμένων στη συγκεκριμένη πτέρυγα, βρέθηκαν πλήθος αυτοσχέδιων μαχαιριών, σουβλιά και ρόπαλα.

Εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και για παράβαση, κατά περίπτωση, της νομοθεσίας για τα όπλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άγρια συμπλοκή με έναν νεκρό στις φυλακές Δομοκού

SHARE:

24Media Network