Συνελήφθη ο Λάκης Γαβαλάς

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ  ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ-- ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ-- ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI

Για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 1.480.000 ευρώ, συνελήφθη ο γνωστός επιχειρηματίας και εισαγωγέας ρούχων, Λάκης Γαβαλάς

Τη σύλληψη έκαναν άνδρες του ΣΔΟΕ και της ΕΛΑΣ τα ξημερώματα σήμερα Σάββατο, στο Κολωνάκι.

Όπως αναφέρει το "Βήμα", η σύλληψή του έγινε κατά την επιστροφή του από νυχτερινή διασκέδαση στη λεωφόρου Συγγρού.

Η εντολή της σύλληψής του είχε δοθεί από τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη και τον προϊστάμενο του ΣΔΟΕ, πρώην εισαγγελέα, κ. Ιωάννη Διώτη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτή η επιχείρηση είναι η δεύτερη για χρέη προς το Δημόσιο που δεν οργανώθηκε από την Οικονομική Αστυνομία, αλλά από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης του Οργανωμένου Εγκληματος της ΕΛΑΣ.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν, κακουργηματικού χαρακτήρα, αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90 όπως πλέον ισχύει, μετά την τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν. 3943/11 "Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο".

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε νωρίτερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ασκήθηκε εναντίον του ποινική δίωξη για μη απόδοση Φ.Π.Α. σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 10ο τακτικό ανακριτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέα σύλληψη επιχειρηματία

SHARE:

24Media Network