"Γιατί γιαούρτωσα τον Πάγκαλο"

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο κ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο κ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ EUROKINISSI

Το γιαούρτωμα του Πάγκαλου ήτα ξέσπασμα οργής σημειώνει ο άνδρας που προέβη στην εν λόγω πράξη. Μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα σημειώνει πως δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ (Vids)

Πατέρας τριών παιδιών είναι ο άνθρωπος που γιαούρτωσε τον Θεόδωρο Πάγκαλο πριν από λίγες μέρες υποστηρίζοντας στην εφημερίδα "Το Πρώτο Θέμα" πως το έκανε ως ξέσπασμα οργής.

Ο ίδιος τόνισε την εφημερίδα πως δεν ανήκει στην πολιτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ κάτι που υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

"Ήταν ξέσπασμα οργής μου απέναντι σε έναν πολιτικό που όχι απλώς αποφεύγει να ασχοληθεί με το φλέγον ζήτημα του ΧΥΤΑ, αλλά πολλές φορές έχει τοποθετηθεί ενάντια στον αγώνα μας", είπε ο άνδρας ο οποίος είναι κάτοικος της Κερατέας.

Παράλληλα, σημείωσε ότι οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι από τη στάση του κ. Πάγκαλου ο οποίος είχε πει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με 10.000 ανθρώπους όταν όφελος θα έχουν 1,5 εκατομμύρια Αθηναίοι.

Επιπλέον, ως προκλητική χαρακτήρισε την αντίδραση του Θ. Πάγκαλου διότι όπως τόνισε "δεν πτοήθηκε από τις διαμαρτυρίες, ούτε καν από τη ρίψη γιαουρτιού. Έδειξε ότι δεν τον ενδιέφερε να μας ακούσει και συνέχισε το φαγητό του".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μόνος του τα λέει, μόνος του "τ' ακούει"

Γιαούρτωσαν τον Θεόδωρο Πάγκαλο

Βεντέτα με φόντο το γιαούρτι

Λέει πως τον βρήκε... ΣΥΡΙΖΑ

SHARE:

24Media Network