Τα “έψαλλαν” στους πολιτικούς

Τα “έψαλλαν” στους πολιτικούς
Ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος και η σύζυγός του, Σάνα-Ίνγκραμ Παπαδήμου, άκουσαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από από την χορωδία και το χορευτικό τμήμα των παιδιών του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Μέγαρο Μαξίμου, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011. (EUROKINISSI // ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Τα πρώτα κάλαντα ως Πρωθυπουργός άκουσε ο Λουκάς Παπαδήμος και η σύζυγος του

Στον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στις 12.00 το μεσημέρι η Ένωση Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου “Το Κούγκι”, στις 13.00 η Ένωση Καλυμνίων Αττικής “Ο Άγιος Νικόλαος” και στις 14.00 η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, άκουσε τα Κάλαντα από την παιδική χορωδία της “Κιβωτού του Κόσμου”, στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος στις 11 το πρωί.

Οι επιτροπές ανέργων Ανατολικών Συνοικιών, Καλλιθέας και του σωματείου εμποροϋπαλλήλων είπαν τα κάλαντα στη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό.

Στον Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα, έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στις 12:00 ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, στα γραφεία του Συνασπισμού.

Στον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, έψαλε τα κάλαντα το Ελληνικό Σωματείο Διάσωσης και Διάδοσης Πολιτιστικής Κληρονομίας οι “Μωμόγεροι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα