Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Τρίτη 01/03

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Μία περίοδο όπου η εμπιστοσύνη σας προς τους άλλους και η αυτο-έκφρασή σας θα εμφανίζονται αρκετά μειωμένες. Θέματα αισθηματικά θα αντιμετωπίσουν κάποια περίοδο κρίσης κατά την οποία θα σας δοθεί η ευκαιρία να προσεγγίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και να καταλάβετε πως το πιο σημαντικό άτομο στην ζωή σας είστε Εσείς. Φαίνεται πως αυτήν την ημέρα θα προτιμάτε να δουλεύετε μόνοι σας ή τουλάχιστον να εξαρτάστε λιγότερο από τους άλλους. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε όμως είναι πως οτιδήποτε ξεκινήσετε ή πετύχετε σήμερα θα αποδειχτεί πως έχει διάρκεια στο μέλλον.

Ταύρος

Είναι κατάλληλη ημέρα για να αγωνιστείτε και να επιτύχετε τα σχέδιά σας. Θα γίνετε πολύ σταθερός και θα δείξετε αυξημένη θέληση, προκειμένου να περάσετε τις ιδέες σας στους άλλους. Οι φιλοδοξίες σας θα είναι ισχυρές και πολύ ακριβείς και δεν θα ενδίδετε σε φοβίες και ανασφάλειες. Ωστόσο, αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες ή την αδιαφορία, γιατί αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιες αποστάσεις.

Δίδυμοι

Μια ουσιαστική αλλαγή μεταξύ των κρυφών επιθυμιών και των εξωτερικών αισθημάτων σας σήμερα. Μια ημέρα οριστικής διακοπής μεταξύ του συναισθηματικού και ψυχικού κόσμου κάποιου. Η ανακάλυψη μια καινούργιας εσωτερικής ικανοποίησης.

Καρκίνος

Ίσως βρείτε τον εαυτό σας να προσπαθεί να κατανοήσει τους άλλους και τα προβλήματά τους. Μία προσπάθεια για να πετύχετε κάποιο σκοπό χωρίς προσωπικές βλέψεις θα σας δώσει το αίσθημα της ικανοποίησης έστω και χωρίς ανταπόκριση. Αποφύγετε όμως εάν χρειαστεί να παίξετε τον ρόλο του μάρτυρα σε σχέση με τα αισθήματά σας.

Λέων

Ημέρα μεγάλου ιδεαλισμού και πολύ πιθανόν και αυτοθυσίας από την πλευρά σας. Πολλά πράγματα στον τρόπο σκέψης σας θα τα βρείτε αλλαγμένα με έναν ανεπαίσθητα «εσωτερικό» τρόπο. Αρκετά μυστικά θα σας εμπιστευτούν οι φίλοι ή άτομα σε σχέση με την ενασχόλησή σας σε μία προσπάθειά τους να αποκτήσουν κάποια βοήθεια από σας. Διαφυλάξτε την προσωπική ζωή των άλλων με προσοχή. Ένα ειδικό ενδιαφέρον για τον αποκρυφισμό ή την παραψυχολογία είναι πολύ πιθανόν να εκδηλωθεί. Αποφεύγετε τις παρέες ή ακόμα και τις συνήθειες οι οποίες μπορεί να βλάψουν την υγεία ή ακόμα και αυτό τον ψυχισμό σας.

Παρθένος

Αυτή η ημέρα, θα χαρακτηριστεί από την έντονη έκφραση της προσωπικότητάς σας. Η δύναμή σας θα είναι αυξημένη και θα προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους, και να υπερισχύσετε σε οποιαδήποτε κατάσταση. Θα έχετε την τάση να υπερβάλετε στις εκφράσεις σας. Με κανένα τρόπο δεν θα περάσετε απαρατήρητος και συνεχώς θα αναζητάτε την έγκριση των άλλων. Η αυξημένη ενέργειά σας, θα σας οδηγεί στη λήψη νέων δραστηριοτήτων ή να εργαστείτε έντονα και συντονισμένα σε νέους στόχους.

Ζυγός

Αναμνήσεις και παλιά αισθήματα αναδύονται από μέσα σας με μεγάλη ευκολία. Ένα ειδικό ή γενικό ενδιαφέρον για την ιστορία, ψυχολογία, ανθρωπολογία και τα σύμβολα αρχίζει να αναπτύσσεται σήμερα. Πιθανότητα σχέσεων με νεαρά άτομα, που σας ενώνει κάποιο ειδικό ενδιαφέρον.

Σκορπιός

Οι ιδέες που θα σας καταλαμβάνουν θα στοχεύουν περισσότερο στο μέλλον, παρά στο παρόν και στο παρελθόν. Η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένη. Θα συλλαμβάνετε ιδέες και θα καταστρώνετε σχέδια, που θα αποκτήσουν μεγάλη αξία στα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Θα απορρίψετε ότι ήταν σημαντικό για σας προηγουμένως, εξαιτίας του ότι τα ενδιαφέροντά σας θα είναι στραμμένα προς κάτι νέο και ασυνήθιστο.

Τοξότης

Η επιθυμία σας για αγάπη και αφοσίωση, καθώς επίσης για ομορφιά και απόλαυση, είναι ισχυρή σήμερα και αντιδράτε σε συναισθήματα και δημιουργικές τάσεις με περισσότερη ελευθερία απ’ ότι συνήθως. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι σε κάποιον τομέα της ζωής σας, τα ζητήματα αυτά προκύπτουν αυτή την ημέρα και θα υπάρξουν διαφωνίες και ένταση σε μια στενή σας σχέση. Μπορεί επίσης να ξεκινήσετε μια καινούργια ρομαντική σχέση αυτό τον καιρό, ή να μπείτε στον πειρασμό να χαλάσετε γρήγορα μια σχέση που έχει ήδη αρχίσει.

Αιγόκερως

Επαναστατικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας σας. Η ικανότητά σας να επηρεάζεται τους άλλους διαμέσου ομιλίας, γραφής ή κάποιων διαπραγματεύσεων θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να πετύχετε μια σημαντική αναγνώριση σε αυτό τον τομέα (Σε μεμονωμένες περιπτώσεις μεγάλη πνευματική ένταση εξαιτίας κάποιας σχέσης, ή ακόμα και πιθανότητα σοβαρών διανοητικών διαταραχών).

Υδροχόος

Η αντίσταση ή υπεράσπιση του εαυτού σας περνά από δοκιμασία σήμερα και καθόλου απίθανο να αποκτήσετε μια κλίση για παθητική στάση απέναντι των άλλων. Παθητική υποχώρηση παρά δραστηριοποίηση. Μπερδεμένες καταστάσεις, σύγχυση, ή ακόμα και κάποιες διαστροφές μπορούν να εμφανιστούν στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να γίνετε επιφυλακτικοί απέναντι στις δελεαστικές προσκλήσεις ή προτάσεις ανεξάρτητα για το τι πρόκειται. Περιμένετε λίγο, πολύ σύντομα θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και πραγματικά.

Ιχθύες

Είναι καιρός να ξεφύγετε από τις μικρο-δυσχέρειες και τους μικρο-εκνευρισμούς και να κοιτάξετε το τι είναι πραγματικό ή πραγματοποιήσιμο για σας. Ένας φόβος για ορισμένα μυστικά σχέδιά σας για το μέλλον σύντομα θα ξεπεραστεί. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή έξω από την δημοσιότητα όσο είναι δυνατό και ο σύντροφός σας καλά θα είναι να σας αφήσει να βρείτε ή να κάνετε τις επιλογές σας μόνοι σας. Τουλάχιστον για ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

SHARE:

24Media Network