Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Καθαρά Δευτέρα 07/03

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Η πειθαρχία θα είναι απαραίτητη σήμερα ώστε να κάνετε τα όνειρα και τους στόχους σας να εξαρτώνται από σας. Εμπόδια και ξεκαθάρισμα σε θέματα φίλων-συνεργατών είναι πάρα πολύ πιθανά. Αίσθηση υπευθυνότητας μόνον για αυτούς που το αξίζουν. Χρησιμοποιήστε την διαίσθησή σας για οδηγό. Οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν θα χρειαστούν την βοήθειά σας ή και τις συμβουλές σας σήμερα. Βοηθήστε τους όσο μπορείτε, ίσως σύντομα να τους χρειαστείτε και εσείς οι ίδιοι(σε περίπτωση που έχετε παιδιά θα πάρετε μια ιδιαίτερη ικανοποίηση για κάποια επιτυχία τους).

Ταύρος

Αυτή η ημέρα, αυξάνει τη γοητεία και την ποιότητα της ζωής μέσα στο σπίτι σας. Είναι καλή ημέρα να κάνετε επενδύσεις που θα αυξήσουν την αξία της περιουσίας σας. Στη διάρκεια αυτής της ημέρας, είναι πιθανό ότι θα τοποθετήσετε χρήματα σε πράγματα που θα αποδώσουν. Θα αξιολογείτε την «καλή ζωή» και θα ζητάτε το καλύτερο για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά μην περιμένετε πλήρη αποδοχή σχετικά με τους επαγγελματικούς σας στόχους, από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Δίδυμοι

Μια ξαφνική αναγνώριση στη ζωή σας μετά από μακροχρόνια σκληρή προσπάθεια. Έστω και κάπως αργά πολλές από τις κρυφές σας επιθυμίες θα τις δείτε σήμερα να πραγματοποιούνται μέσα από περίεργες συνθήκες. Μια ημέρα ολοκλήρωσης σε σχέση με τους πιο εσωτερικούς σας στόχους ή φιλοδοξίες.

Καρκίνος

Το να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια μέσα στο χώρο της δουλειά σας σε σχέση με την αποδοτικότητά σας, ίσως να σας οδηγήσει σε υπερκόπωση. Γνωρίζετε πως να βάζετε τις ιδέες σας να δουλέψουν για σας και καλά είναι να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιδιότητά σας. Αποφύγετε όμως να δείχνετε πάρα πολύ τις ικανότητές σας στους άλλους σήμερα. Σε σχέση με τον/την σύντροφο, αν και γνωρίζετε το τι θέλει από σας αυτή την ημέρα ίσως να μην νιώθετε και τόσο καλά προετοιμασμένοι ώστε να εκπληρώσετε κάποιες επιθυμίες του. Μία επιθυμία στο να θέλετε να φροντίσετε ορισμένα μικροπράγματα που συσσωρεύτηκαν σήμερα τελευταία στη ζωή σας και να τα ξεκαθαρίσετε. Προσοχή σε θέματα υγείας ή και διατροφής.

Λέων

Ένα υπερβολικό πάθος για την δουλειά σας ή ενασχόλησή σας θα σας οδηγήσει περιοδικά σε υπερβολές και ένταση. Η επιθυμία σας για ολοκληρωτική οικονομική ανεξαρτησία θα σας κάνει να ενεργοποιήσετε όλες τις θετικές ιδιότητές σας κάτω από περίεργες συνθήκες όμως. Η ένταση και εύνοια θα σας συνοδεύουν για αρκετό χρονικό διάστημα. Ριζικές αλλαγές ακόμα, στην προστασία και επιμέλεια της υγείας θα θεωρηθούν σχεδόν απαραίτητες. Πράγματα που δεν τα θεωρούσατε και τόσο σημαντικά θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σπουδαιότητα στην ζωή σας σήμερα. Το να παρέχετε ειδικές υπηρεσίες προς τους συνάνθρωπους σας θα πρέπει να το θεωρήσετε σαν τετελεσμένο γεγονός.

Παρθένος

Το ενδιαφέρον σας θα είναι επικεντρωμένο στο πώς θα βοηθήσετε τους άλλους, πώς θα επιλύσετε κάποια ζητήματα, να δώσετε συμβουλές, να απαντήσετε σε θέματά τους, ή απλά, πώς να συνεργαστείτε εύκολα με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Είναι σημαντικό για σας, να μην παραβλέπετε τα ενδιαφέροντά σας και μ’ αυτό τον τρόπο να αφήνετε να φεύγουν αξιόλογες ευκαιρίες. Οτιδήποτε όμως κάνετε προς όφελος των άλλων, θα φέρει θετικά αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον.

Ζυγός

Είστε σε επαγρύπνηση, πνευματική οξύτητα και καθαρότητα, πράγμα που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τις δυνατότητές σας και τα μελλοντικά σας σχέδια. Η διανοητική σας περιέργεια θα είναι πολύ αυξημένη και θα μπορείτε επίσης να διατυπώνετε ξεκάθαρα το τι θέλετε και γιατί το θέλετε στους άλλους. Καλή ημέρα για να χαράξετε την «στρατηγική» σας απέναντι των άλλων.

Σκορπιός

Αυτή η ημέρα θα σας φέρει αντιμέτωπο με κάποιου είδους καρμικές καταστάσεις ή περιορισμούς, που προέρχονται από λάθη του παρελθόντος. Εξαιτίας της αλτρουιστικής σας στάσης και του ενδιαφέροντός σας για τα ζητήματα των άλλων, θα αποκτήσετε την τάση να παραμελείτε τις ανάγκες σας. Η υπερβολική ευαισθησία σας, ίσως σας οδηγήσει σε δύσκολη θέση.

Τοξότης

Ξέρετε τι ακριβώς θέλετε αυτές τις ημέρες και αλίμονο σε οποιονδήποτε ή οτιδήποτε βρεθεί στον δρόμο σας! Καθόλου απίθανο να γίνετε τυραννικοί, πιεστικοί ή και αδιάφοροι για τους άλλους. Γι’ αυτό είναι και η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ότι πρέπει για τον εαυτό σας παρά για τους άλλους. Ατυχήματα, λάθη από βιασύνη, ή διαμάχες του Εγώ μπορούν να εμφανιστούν στην ζωή σας σήμερα εξαιτίας της ανυπομονησίας και του πείσματος. Θετικά, η φυσική σας ενέργεια είναι αρκετά μεγάλη και θα μπορούσατε να πετύχετε μία σπουδαία συμφωνία σε σχέση με την ενασχόλησή σας.

Αιγόκερως

Ίσως να μην εκτιμάτε την στάση των άλλων απέναντί σας σήμερα. Πολλές από τις ενέργειές τους θα βρίσκονται σε αντίθεση με τον αισθηματικό σας κόσμο και θα σας προκαλούν κάποια ιδιαίτερη ένταση. Οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνεται πως θα υποφέρουν περισσότερο από μια κατάσταση που θα δημιουργηθεί σήμερα και η πιθανότητα υπερβολικής ερωτικής δραστηριότητας κάτω από ιδιόρρυθμες συνθήκες είναι πολύ μεγάλη.

Υδροχόος

Προσωπική δύναμη και έλεγχος είναι το αποτέλεσμα για σας σήμερα και αν αποκτήσετε πάρα πολύ ίσως να γίνετε κάπως τυραννικοί ή καταπιεστικοί στην συμπεριφορά σας. Αντίστροφα, η μικρή δύναμη μπορεί να σας οδηγήσει σε παθητική συμπεριφορά ή του εύκολου θύματος καταστάσεις. Και στις δυο όμως περιπτώσεις το μπλέξιμο σε διαμάχες με τους άλλους φαίνεται αναπόφευκτο.

Ιχθύες

Μία πρόσκληση για κάποια κοινωνική εκδήλωση είναι πολύ πιθανή αυτές τις ημέρες. Ίσως χρειαστεί να παραμερίσετε τα καθημερινά σας προβλήματα για ειδικούς λόγους έστω και προσωρινά και να βρεθείτε με άτομα που σας εκτιμούν ιδιαίτερα.

SHARE:

24Media Network