Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Κυριακή

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Η επιθυμία σας για αγάπη, συναδελφικότητα και στοργή κυριαρχούν σήμερα. Μια καινούργια φιλία ή δεσμός μπορεί να ξεκινήσει, ή μια παλιά σχέση μπορεί να ανανεωθεί και να καλυτερεύσει. Αν υπάρχει κάποιος που θέλετε να πλησιάσετε, κάντε το σήμερα που μπορεί να δημιουργηθούν ζεστές σχέσεις και αισθήματα ανάμεσά σας και μπορεί να γίνει ή αρχή για κάτι όμορφο. Επίσης, αισθάνεστε την ανάγκη να περιβάλλεστε από ομορφιά και αρμονία και οι καλλιτεχνικές σας τάσεις διεγείρονται σήμερα.

Ταύρος

Ο αυθορμητισμός και η δημιουργικότητά σας είναι πολύ ενεργοποιημένα αλλά προσέξτε μην κάνετε μακρόχρονες δεσμεύσεις εξαιτίας κάποιας παροδικής επιθυμίας ή ιδιοτροπίας (Ένταση και ξαφνικός εκνευρισμός στην αισθηματική ζωή. Μια ξαφνική ερωτική σχέση μικρής διάρκειας με δυσάρεστα αποτελέσματα. Οικονομική απώλεια εξαιτίας βιαστικών ενεργειών. Το ρισκάρισμα υλικών αγαθών με σκοπό το γρήγορο κέρδος ή την σύντομη οικονομική άνοδο. Αποτυχημένη επένδυση. Ένας ξαφνικός χωρισμός).

Δίδυμοι

Έντονος ανταγωνισμός ή διαμάχη με τους άλλους είναι πολύ πιθανά σήμερα. Αισθάνεστε ότι πρέπει να αγωνιστείτε και να πολεμήσετε για τα δικαιώματά σας ενάντια σ' οποιοδήποτε άτομο ή κατάσταση που εναντιώνεται στα σχέδιά σας. Μπορεί ακόμα να αναζητάτε μια "μάχη" για να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας. Προσέξτε όμως την απότομη συμπεριφορά σας, την επιθετικότητα ή τις βιαστικές πράξεις και αποφάσεις γιατί όχι μόνο κινδυνεύετε να πληγώσετε τους άλλους αλλά πιθανό και τον ίδιο σας τον εαυτό (Πιθανότητα τραυματισμού ή ατυχήματος. Ένταση στις σχέσεις με τους άλλους ή τον πατέρα).

Καρκίνος

Ευκαιρίες και νέες δυνατότητες σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο σας παρουσιάζονται σήμερα. Οποιαδήποτε πρωτοβουλία ή ενέργεια αναλάβετε σήμερα είναι πολύ πιθανό να την οδηγήσετε σε θετικά και οριστικά οφέλη για την πλευρά σας. Συντροφικότητα, συνεταιρισμοί ή ενωμένες προσπάθειες με τους άλλους σας ευνοούν ιδιαίτερα. Η ενεργητικότητα και αυτοπεποίθησή σας είναι ανεβασμένες, κάτι που θα γίνεται εύκολα παραδεκτό και από τους άλλους που βρίσκονται γύρω σας. Οι συγγενείς ή φίλοι φαίνεται διατεθειμένοι να πάρουν το μέρος σας και να σας υποστηρίξουν στις προσπάθειές σας.

Λέων

Εκνευρισμοί, διαπληκτισμοί με ανθρώπους που έρχονται σε επαφή μαζί σας καθημερινά και ένα γενικότερο κλίμα ανυπομονησίας χαρακτηρίζουν αυτή την ημέρα. Καθώς δεν νοιώθετε αρκετά υποχρεωμένοι ή συμβιβαστικοί καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε για συμφωνίες με κάποιον άλλο. Παρ' όλα αυτά πρέπει να εκφράσετε τα παράπονά σας ανοιχτά, αλλιώς η ένταση που θα συσσωρευτεί μέσα σας θα φτάσει σε ανεξέλεγκτα επίπεδα.

Παρθένος

Η φιλοξενία, η διασκέδαση και η ανταλλαγή δώρων σήμερα είναι συχνό φαινόμενο αυτόν τον καιρό. Οι φιλίες σας βαθαίνουν και μια αίσθηση βαθιάς κατανόησης και εκτίμησης αναπτύσσεται. Οι συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες υποστηρίζουν ή αποδέχονται τις απόψεις σας ειδικά αν έχουν σχέση με αισθήματα ή συναισθήματα.

Ζυγός

Προσέξτε μια τάση που θα αποκτήσετε σήμερα στο να παραφέρεστε, να φτάνετε σε ακρότητες, ή να προσπαθείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας στους άλλους με παράδοξους ή καταναγκαστικούς τρόπους. Υποθέσεις άμεσα συνδεδεμένες με το σπίτι και την οικογενειακή κατάσταση θα εξελιχθούν μέσα από συνθήκες έντασης ή μεγάλων διαφωνιών. Οι άλλοι και ιδικά οι γυναίκες δεν φαίνεται να υποστηρίζουν τις απόψεις σας. Ο συναισθηματικός έλεγχος θα είναι ανύπαρκτος. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις συναισθηματικού χαρακτήρα σήμερα.

Σκορπιός

Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας θα είστε πιο ανεκτικοί, γενναιόδωροι και θα συγχωρείται πιο εύκολα. Αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και είστε συνήθως σε χαρούμενη διάθεση. Η οικογένεια και οι υποθέσεις της είναι ιδιαίτερα σημαντικές για σας σήμερα και καθόλου απίθανο να αφιερώνετε κάποιο χρόνο με αυτούς ή με πολύ στενούς σας φίλους. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να κάνετε κάποια βελτίωση ή κάποιες ευχάριστες αλλαγές μέσα στον χώρο που ζείτε. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις μπορεί να αλλάξετε κατοικία και να μετακινηθείτε σε έναν πιο άνετο και ευχάριστο χώρο.

Τοξότης

Δουλειά και κάποιες άλλες υποχρεώσεις είναι ιδιαίτερα βαρετές για σας σήμερα. Αισθάνεστε σαν να έχετε κάνει πάρα πολλά χωρίς να έχετε ανταμειφθεί κατάλληλα γι' αυτό καθόλου απίθανο να αδιαφορήσετε για σημαντικά πράγματα ή για κάποια σχέση σας μόνο και μόνο από αντίδραση ή κάποια μορφή συσσωρευμένης αισθηματικής δυσαρέσκειας. Οι διασκεδάσεις με όλες τους τις μορφές σας έλκουν ιδιαίτερα σήμερα έστω και αν δεν σας ικανοποιούν πλήρως. Ο λόγος είναι πως θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της ή κάποια προσωρινή αισθηματική απογοήτευση.

Αιγόκερως

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι ευέλικτος και να σπάζετε τις παλιές κατεστημένες συνήθειες. Όμως υπάρχει μια λεπτή ισορροπία καθώς δεν θέλετε επίσης να απαλλαγείτε από κάτι που αξίζει. Πρέπει να αποφασίσετε τι πραγματικά εκτιμάτε στη ζωή και να πάρετε την απόφαση. Αν μπορείτε να είστε τίμιος με τον εαυτό σας, η απόφαση θα είναι πολύ ευκολότερη. Οι άλλοι θα σας προσφέρουν μόνο περιορισμένη βοήθεια. Τελικά μόνος σας θα πρέπει ν'αποφασίσετε.

Υδροχόος

Είναι μια καλή ημέρα για να κάνετε τις ιδέες και κάποια σχέδιά σας πραγματικότητα. Για παράδειγμα αν σκοπεύετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη δουλειά σας ή στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή ακόμα και να πείσετε τον σύντροφό σας για το τι μπορούν να αποδώσουν τα σχέδιά σας στο άμεσο μέλλον σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή. Ακόμα, υπάρχει πιθανότητα ενός ταξιδιού το οποίο να είναι και συνδεδεμένο με κάποια μορφή διασκέδασης.

Ιχθύες

Αυξημένες υποχρεώσεις, υπευθυνότητες, υπομονετικότητα αλλά και σκληρή δουλειά θα χαρακτηρίζουν ένα μεγάλο μέρος αυτής της ημέρας. Μια ημέρα όπου οι πιέσεις και ευθύνες μπορεί να σας οδηγήσουν εύκολα σε υπερβολικό στρες. Προσπαθήστε να μην αποφεύγετε ή παραμελείτε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις ή τις δουλειές που πρέπει να γίνουν απαραίτητα.

SHARE:

24Media Network