Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Τετάρτη

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Αισθάνεστε πολύ τυχεροί και είστε πολύ χαλαροί ή υπερβολικοί με τα λεφτά σας. Οικονομικά οφέλη είναι πολύ πιθανά σήμερα, αλλά προσέξτε να μην γίνετε υπερβολικά γενναιόδωροι και να μην στηρίζεστε πολύ στον παράγοντα Τύχη (Αισθηματικές ευκαιρίες για καινούργια σχέση. Μια αγάπη για την υπερβολή. Αρραβώνας ή γάμος μέσα στο σπίτι. Ένα ευχάριστο γεγονός στη ζωή κάποιου. Οικονομικές απώλειες εξαιτίας υπερβολικής αυτό-εμπιστοσύνης ή κακής εκτίμησης των καταστάσεων).

Ταύρος

Έχετε έναν ιδιαίτερο μαγνητισμό και δύναμη έλξης και αισθάνεστε ότι είστε πολύ αγαπητοί στα άτομα του άμεσου περιβάλλοντος. Οι σχέσεις σας, ιδιαίτερα αισθηματικές ή σεξουαλικές εντείνονται και αποκτούν βάθος και εξαιρετική ποιότητα. Τα συναισθήματά σας για αγάπη και επαφή γίνονται πολύ έντονα σήμερα. Μπορεί επίσης να κατευθύνετε μερικά απ' αυτά τα αισθήματα σε δημιουργικές ή καλλιτεχνικές εργασίες κάτι που προκαλεί και εκφράζει τον βαθύτερό σας εαυτό.

Δίδυμοι

Αυτές τις ημέρες είστε περισσότερο μαγνητικοί και σεξουαλικά ελκυστικοί και η ερωτική σας ζωή θα αποκτήσει χαρακτηριστική αρμονία προσφέροντάς σας ικανοποίηση. Απολαμβάνετε μια θετική ροή θέρμης και φιλικότητας ανάμεσα σε σας και τους άλλους και ενεργοποιείστε από τις συνηθισμένες επαφές με άτομα του αντίθετου φύλου. Οι δημιουργικές ή καλλιτεχνικές προσπάθειες αποδίδουν σήμερα.

Καρκίνος

Η φαντασία σας είναι περισσότερο δραστήρια απ' ότι συνήθως σήμερα. Οι καλλιτεχνικές, διαισθητικές ή δουλειές που εκφράζουν πνευματικές ιδιότητες και χαρίσματα ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα (Επαγγελματική εμπνευστικότητα. Διαίσθηση για θέματα καθημερινής δραστηριότητας. Έντονη επιθυμία για να περάσετε από την φαντασία στην πράξη. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις σεξουαλική παρέκκλιση ή εξαπάτηση από τον/την σύντροφο. Πιθανότητα εξαπάτησης σε επαγγελματική συνεργασία).σας δραστηριότητες έστω και αν αυτές χαρακτηρίζονται από άλλους μη εφαρμόσιμες. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Λέων

Πιθανό να γίνεστε περισσότερο μελαγχολικοί, υπερευαίσθητοι και συγκινήστε περισσότερο απ' ότι συνήθως. Η ευερεθιστικότητά σας ίσως προκαλέσει διαφωνίες και σύγχυση στο άμεσο περιβάλλον σας. Οι σχέσεις με τους γονείς, τα παιδιά και άλλους στενούς συνεργάτες, ίσως γίνουν πιο τεταμένες ή περάσουν μέσα από μια ημέρα δυσκολιών. Τα πάντα αυτές τις ημέρες θα εξαρτηθούν από το πόσο μπορείτε να θέσετε τα συναισθήματά σας κάτω από τον πλήρη έλεγχο της λογικής.

Παρθένος

Ξαφνικές απρόσμενες συμπλοκές με τρίτους ίσως σας βρουν απροετοίμαστους. Ίσως βρίσκεστε στο σημείο να τα τινάξετε όλα στον αέρα για να ακολουθήσετε κάτι που ταιριάζει στο χαρακτήρα σας. Η επιθυμία σας για ανεξαρτησία, σωματική και συναισθηματική πολλές φορές θα σας οδηγεί στο να φτάνετε στα άκρα. Η τάση σας να ξεπεράσετε τις δυνατότητές σας στο φυσικό -σωματικό επίπεδο εύκολα μπορεί να σας οδηγήσει σε διαταραχές του νευρικού συστήματος.

Ζυγός

Γενικά, πρόκειται για μια χαρακτηριστικά θετική ημέρα της ζωής σας. Αυτή είναι η ημέρα όπου "ότι θα σπείρετε" θα αποδώσει καλούς καρπούς, αρκεί να μην ξεπεράσετε την πραγματικότητα και παρασυρθείτε από την μεγάλη αισιοδοξία σας σε υπερβολές. Ακόμα, θέματα σπουδών, εκπαίδευσης, ή σημαντικών επαγγελματικών αποφάσεων για την επέκταση κάποιας επιχείρησης φαίνεται πως θα θέσουν τις βάσεις για μια μακρόχρονη θετική και αποδοτική ημέρα.

Σκορπιός

Οι συμφωνίες και τα συμβόλαια οποιασδήποτε μορφής είναι ευνοϊκά για σας σήμερα. Ιδιαίτερη προσοχή όμως θα πρέπει να δώσετε στην υπερβολική αισιοδοξία ή κάποια τάση για να υπερβάλλετε τις δυνατότητές σας σε σχέση με κάποιες ευθύνες που έχετε αναλάβει. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας θα είναι πολύ ψηλά και καθόλου απίθανο να σας παρασύρει στο να μην μπορέσετε να δείτε ρεαλιστικά ορισμένες καταστάσεις. Η υποτίμηση του χρόνου και τις προσπάθειας που απαιτείται για να εφαρμόσει κάποιος τα σχέδιά του είναι ένα συνηθισμένο λάθος σε αυτή την αστρολογική επιρροή.

Τοξότης

Θετικές εξελίξεις στην καριέρα, στη δουλειά και σε επαγγελματικές επιδιώξεις είναι πιθανές αυτές τις ημέρες. Μια προαγωγή, αύξηση, ή μια ευκαιρία επαγγελματικής προώθησης μπορεί να παρουσιαστεί αυτές τις ημέρες. Εάν κάποια προσφορά ή κάποια ευκαιρία δεν παρουσιαστεί από μόνη της, τότε ζητήστε μόνοι σας να πετύχετε το στόχο που θέλατε.

Αιγόκερως

Αυτή είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο και δημιουργικό αλλά με ορισμένες προϋποθέσεις. Να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε υποχρεώσεις που θα δυσκολευτείτε αργότερα να τις φέρετε σε πέρας και να μην ανακατέψετε πολλούς ανθρώπους στις δουλειές σας. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν σήμερα απαιτούν ταχύτητα από μέρους σας στο να τις εκμεταλλευτείτε σωστά. Στις σχέσεις σας με τους άλλους πιθανό να χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές.

Υδροχόος

Μια πολύ καλή ημέρα για τις φιλοδοξίες και τα σχέδιά σας. Η ικανότητα να εκφράζετε και να εφαρμόζετε τις αποφάσεις σας με σιγουριά και αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που χρειάζεστε για να πετύχετε ορισμένα σχέδιά σας. Θα βρείτε πως οι άλλοι δεν αντιστέκονται στις προτάσεις σας και δέχονται να σας βοηθήσουν χωρίς ενδοιασμούς.

Ιχθύες

Μια συναισθηματική ένταση ή καταπίεση από μια σχέση σας είναι πιθανόν να σας δημιουργήσει μια ιδιαίτερη ψυχολογία σήμερα. Ημέρα που η ψυχολογική σας ηρεμία και σταθερότητα θα χρειαστεί την βοήθεια από το άμεσο περιβάλλον σας. Αναστολές, μελαγχολία ή ακόμα και κατάθλιψη είναι πολύ πιθανές. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε την προσωρινή αυτή κρίση αποφεύγοντας την υπερβολική κριτική απέναντι στους άλλους ή δραστηριοποιώντας τον εαυτό σας με την ενασχόλησή σας ή με πράγματα που σας ικανοποιούν ιδιαίτερα.

SHARE:

24Media Network