Aristi Mountain Resort & Villas:Το μοναδικό Ευρωπαϊκό ξενοδοχείο που διεκδικεί διεθνές βραβείο

Aristi Mountain Resort & Villas:Το μοναδικό Ευρωπαϊκό ξενοδοχείο που διεκδικεί διεθνές βραβείο

Ένα ελληνικό ορεινό ξενοδοχείο, διεκδικεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το διεθνές βραβείο World’s Leading Eco-Lodge 2018

Η διαδικασία ψηφοφορίας λήγει στις 24 Οκτωβρίου!

Το Aristi Mountain Resort & Villas, στο μαγευτικό Ζαγόρι, αποτελεί το μοναδικό Ευρωπαϊκό ξενοδοχείο που διεκδικεί το βραβείο World’s Leading Eco-Lodge 2018 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στη διεθνούς κύρους διοργάνωση World Travel Awards 2018.

Το Aristi Mountain Resort & Villas έχει κατακτήσει την προτίμηση του κοινού και έχει αναδειχθεί ως παγκόσμιος ορεινός προορισμός και πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού, λόγω της αισθητικής που χαρακτηρίζει τις εγκαταστάσεις του, της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει αλλά κυρίως λόγω του ‘πράσινου’ χαρακτήρα που συντηρεί από την αρχή της ίδρυσής του, με μεγάλη ευαισθησία προς τον Ελληνικό φυσικό και πολιτιστικό πλούτο, καθώς και την ανάδειξη της περιοχής του Ζαγορίου σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η συνεχής και επιτυχής προσπάθεια της ομάδας του Aristi Mountain Resort & Villas να προσφέρει άριστη ποιότητα και φιλοξενία σε κάθε επισκέπτη, το έχουν ήδη αναδείξει ως Luxury Hideaway Resort – Europe και World’s Leading Eco-Lodge 2017, στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Τα δύο αυτά βραβεία που έχει ήδη κατακτήσει, αποτελούν ένδειξη μιας δυνατής και σταθερής ανά τα χρόνια σχέσης με το κοινό, καθώς πρόκειται για μία διαδικασία όπου η ανάδειξη των νικητών πραγματοποιείται κυρίως μέσω της συμμετοχής του κοινού, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι στόχοι πίσω από την ίδρυση του Aristi Mountain Resort & Villas και τη στρατηγική λειτουργίας του, εκτός από την προσφορά ποιοτικής και πολυτελούς φιλοξενίας για το κοινό που το επιλέγει από όλο τον κόσμο, βασίζονται κατ’εξοχήν σε καινοτόμες προσεγγίσεις για την αειφορία και την προστασία της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της ορεινής Ελλάδας, γεγονός που το έχει εντάξει και στην ομάδα των Unique Lodges of the World του National Geographic, από το 2016. Στην ομάδα Unique Lodges of the World μετέχουν μοναδικά καταλύματα ανά τον κόσμο, τα οποία ενσαρκώνουν τις υψηλές αξίες του National Geographic και των ταξιδιωτών του. Σε αυτή την προσπάθεια για δεύτερη συνεχόμενη διάκριση, ανάμεσα σε 12 αναγνωρισμένες ξενοδοχειακές μονάδες ανά τoν κόσμο, σε χώρες όπως η Κεντρική Αμερική, η Αυστραλία, η Σρι Λανκα και η Αφρική, το Aristi Mountain Resort & Villas χαίρει της στήριξης ολόκληρης της οικογένειας του National Geographic.

Η πολυτέλεια, ο συνδυασμός μοντέρνων και παραδοσιακών αρχιτεκτονικών στοιχείων αλλά και η ανάδειξη της περιοχής του Ζαγορίου μέσω οργανωμένων εμπειριών οι οποίες συστήνουν τον επισκέπτη στο μεγαλείο της φύσης, αποτελούν και τους λόγους για τους οποίους το Aristi Mountain Resort & Villas, συμπληρώνοντας 12 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας είναι το μοναδικό Ευρωπαϊκό ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται μεταξύ των υποψηφιών για το βραβείο World’s Leading Eco-Lodge 2018.

To Aristi Mountain Resort & Villas αποτελεί ένα σύμπλεγμα πέτρινων μονάδων, τα οποία διαθέτουν 24 δωμάτια, σουίτες και βίλες, κτισμένα αμφιθεατρικά στο ομορφότερο και πιο ψηλό σημείο του γραφικού χωριού Αρίστη στο Δυτικό Ζαγόρι, με θέα τους Πύργους της Αστράκας και την χαράδρα του Βίκου. Το ξενοδοχείο ιδρύθηκε με στόχο να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες, μέσα από διαφορετικές δραστηριότητες στο ξεχωριστό ορεινό φυσικό περιβάλλον, απολαμβάνοντας την πολυτέλεια των ευρύχωρων δωματίων και των λειτουργικών και καλαίσθητων εγκαταστάσεων. Η αρχιτεκτονική των κτιρίων ενσωματώνεται αρμονικά με το περιβάλλον, με τον ιδιαίτερο εσωτερικό σχεδιασμό των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων υψηλής αισθητικής για την περιοχή. Ακολουθώντας το μοτίβο της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής που τηρείται στα Ζαγοροχώρια (γνωστά και ως Ζαγόρι), υπηρετεί όλες τις ανάγκες και επιθυμίες των επισκεπτών για χαλάρωση και σωματική ευεξία.

Μπορείτε να στηρίξετε την ανάδειξη του κορυφαίου ελληνικού ορεινού προορισμού Aristi Mountain Resort & Villas σε παγκόσμιο επίπεδο, με την ψήφο σας στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού World Travel Awards 2018 μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, με 4 απλά βήματα:

1. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο ‪World Travel Awards 2018 και δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να ψηφίσετε‬‬‬‬

2. Ακολουθήστε το μενού ‘Instructions’ /οδηγίες και στο πλαίσιο ‘Select a Region’ στο κάτω μέρος της σελίδας, επιλέξτε ‘World’

3. Στη λίστα ‘Outstanding Votes’ επιλέξτε το βραβείο ‘World’s Leading Eco-Lodge’

4. Επιλέξτε το ‘Aristi Mountain Resort & Villas, Greece’ και ψηφίστε!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα