Η Airbus δίνει στους επιβάτες τη δυνατότητα να κάνουν επιλογές για το ταξίδι τους

Η Airbus δίνει στους επιβάτες τη δυνατότητα να κάνουν επιλογές για το ταξίδι τους

Η Airbus θα ανακοινώσει μια πρωτοβουλία για τη στήριξη των αεροπορικών εταιρειών στη διαφοροποίηση των προϊόντων τους

Του Δημήτρη Μπαλή

Κάθε χρόνο, πάνω από 3,5 δισεκατομμύρια επιβάτες ταξιδεύουν αεροπορικώς και, ενώ οι περισσότεροι σχεδιάζουν προσεκτικά το ταξίδι τους, έως τώρα δεν ήταν σε θέση να επιλέξουν το αεροσκάφος της προτίμησής τους ή την εμπειρία μέσα στην καμπίνα της δικής τους επιλογής.

Η Airbus στοχεύει να το αλλάξει αυτό. Ο κορυφαίος κατασκευαστής αεροσκαφών στον κόσμο ετοιμάζεται να προσφέρει μια σειρά από πρωτοβουλίες που θα επιτρέπει στους επιβάτες να περιγράψουν τις πρώτες επιλογές τους.

Τις επιλογές αυτές θα παρουσιάσει η Airbus  στην “ITB Berlin Travel Show”, τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική εμπορική έκθεση στον κόσμο που πραγματοποιείται από τις 8 έως τις 12 Μαρτίου.

Στο Βερολίνο η εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει το Airspace by Airbus, έναν “προσομοιωτή” καμπίνας, ενώ θα ανακοινώσει μια πρωτοβουλία για τη στήριξη των αεροπορικών εταιρειών στη διαφοροποίηση των προϊόντων τους, με βάση τον τύπο του αεροσκάφους.

Επίσης στην ITB, η Airbus θα παρουσιάσει το iflyA380.com, το πρώτο site που αφορά κρατήσεις θέσεων στον κόσμο που προτείνει το Α380 ως βασικό κριτήριο για την επιλογή του ταξιδιού των επιβατών.

Η νέα ιστοσελίδα επιτρέπει στους χρήστες να περιηγηθούν και να αναζητήσουν όλες τις πτήσεις, όλους τους προορισμούς και τις αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες σε A380. Μόλις η επιθυμητή πτήση Α380 επιλεχθεί, οι πελάτες μεταφέρονται απευθείας στην ιστοσελίδα της κράτησης των επιλεγμένων αεροπορικών εταιρειών, χωρίς επιπλέον κόστος.

Διάφορες έρευνες δείχνουν ότι το 98% των επιβατών ενός A380 θα πρότειναν σε φίλους και γνωστούς να ταξιδέψουν με το πιο ευρύχωρο αεροσκάφος στον κόσμο και ότι το 60% είναι πρόθυμοι να κάνουν μια επιπλέον προσπάθεια για να πετάξουν με αυτό.

Το αγαπημένο αυτό αεροσκάφος των επιβατών A380 προσφέρει προσιτή πολυτέλεια και απαράμιλλη άνεση σε όλες τις κατηγορίες.

Πηγή: driveandtravel.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα