Maestro: Το Top 5 των ομορφότερων παραλιών στους Παξούς

Maestro: Το Top 5 των ομορφότερων παραλιών στους Παξούς
Οι βασικοί πρωταγωνιστές του "Maestro" MEGA

Σε ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά αναμένεται να αναδειχθούν οι Παξοί μετά την προβολή του "Maestro". Αυτές είναι οι πέντε ωραιότερες παραλίες που πρέπει να επισκεφθείς.

Στο Netflix ξεκινά το ταξίδι της η δημοφιλής σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία έχει ήδη καθηλώσει το ελληνικό κοινό κατά τη διάρκεια της προβολής της στο MEGA.

Η αγαπημένη σειρά κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα σήμερα, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ από τις αρχές του 2023 αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο, σε πάνω από 180 χώρες.

Ένα από τα εντυπωσιακά στοιχεία της σειράς, εκτός από την θεματολογία και τις ερμηνείες της, είναι και τα πανέμορφα πλάνα από το νησί των Παξών, όπου είναι γυρισμένη κατά το μεγαλύτερο μέρος της.

Maestro MEGA

Οι δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας, ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) και η Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου), αποδρούν συχνά στις παραλίες του νησιού, περνώντας χρόνο μαζί, με τις εικόνες να είναι μαγικές.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Παξοί θα αποτελέσουν ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά το 2023 για τους Έλληνες, ενώ η τουριστική κίνηση αναμένεται να εκτοξευτεί, μετά από την προβολή της στο Netflix.

Έτσι, παρακάτω θα βρείτε έναν οδηγό με τις πέντε ομορφότερες παραλίες των Παξών, που βρέχονται από τα καταγάλανα νερά του Ιόνιου Πελάγους, ώστε να ξέρετε πού να πάτε κατά την επίσκεψή σας.

Ερημίτης

Πρόκειται ίσως για την πιο γνωστή και πιο δημοφιλή παραλία των Παξών, η οποία δημουργήθηκε το 2008 μετά από κατολίσθηση. Βρίσκεται στη δυτική πλευρά του νησιού και “κόβει” την ανάσα σε όσους την επισκεφθούν, λόγω της άγριας ομορφιάς της. Είναι εντυπωσιακή, αλλά παράλληλα απομονωμένη. “Αγκαλιάζεται” από επιβλητικά βράχια, διαθέτει καταγάλανα νερά, λευκό βότσαλο και υπέροχη θέα στο ηλιοβασίλεμα. Είναι ανοργάνωτη και προσβάσιμη με τα πόδια, αλλά χρειάζεται κατάβαση.

Παραλία Ερημίτης Getty Images/ISTOCK


Γαλάζιο

Η παραλία Γαλάζιο βρίσκεται νότια, στη δυτική πλευρά των Παξών, και πήρε το όνομά της από τα γαλανά και κρυστάλλινα νερά της. Είναι μια από τις ωραιότερες του νησιού, πλήρως ανοργάνωτη και απομονωμένη, ενώ είναι προσβάσιμη μόνο με σκάφος.

Παραλία Γαλάζιο Getty Images/ISTOCK

Κηπιάδι

Πρόκειται για την μεγαλύτερη παραλία του νησιού και μία από τις ομορφότερες, με πολύ καθαρά νερά. Διαθέτει μεγάλες πέτρες, μαγικά χρώματα και λευκό βότσαλο. Είναι ανοργάνωτη, εύκολα προσβάσιμη από το Λογγό, ενώ χρειάζεται μια μικρή κατάβαση από “κρυμμένο” μονοπάτι, που όμως στο τέλος σε ανταμείβει.

Παραλία Κηπιάδι Getty Images/ISTOCK


Λεβρεχιό

Στην άλλη πλευρά του νησιού, ανατολικά, συναντάμε το Λεβρεχιό, μια μικρή αλλά πανέμορφη παραλία, η οποία είναι ιδανική για χαλάρωση και ηρεμία. Βότσαλα, κρυστάλλινα νερά και δέντρα που φτάνουν μέχρι το νερό προσφέροντας μοναδική σκιά, συνθέτουν το μαγικό σκηνικό της.

Παραλία Λεβρεχιό Getty Images/ISTOCK


Μονοδένδρι

Η κοσμοπολίτικη αυτή παραλία είναι μία από τις μεγαλύτερες παραλίες του νησιού με βότσαλο. Βρίσκεται βόρεια του Λογγού και είναι η μοναδική οργανωμένη παραλία στο νησί. Είναι πολύ εύκολα προσβάσιμη, έχει πάρκινγκ ενώ η παραλία έχει επίσης βότσαλο.

Παραλία Μονοδένδρι Getty Images/ISTOCK


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα