ΤΑΞΙΔΙ

Βγαίνουν τα “αριθμητήρια” για τις διακοπές - Η δύσκολη οικονομική “εξίσωση” του καλοκαιριού

Βγαίνουν τα “αριθμητήρια” για τις διακοπές - Η δύσκολη οικονομική “εξίσωση” του καλοκαιριού

Η διάθεση για διακοπές είναι στα ύψη, μετά από δύο χρόνια πανδημίας, ωστόσο η ακρίβεια και τα “ψαλιδισμένα” οικονομικά των νοικοκυριών καθιστούν τον προγραμματισμό των ταξιδιωτικών δαπανών μια δύσκολη εξίσωση.

Τουρίστρια εν μέσω πανδημίας

Revenge Travel: Η νέα τάση στα ταξίδια - Πώς ξεκίνησαν και τι ρόλο παίζει η πανδημία

Σκεφτήκατε ποτέ να ταξιδέψετε για να "εκδικηθείτε" τον κορονοϊό; Η τάση των "ταξιδιών εκδίκησης" που ξεκίνησε το 2021 επέστρεψε και αναμένεται να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτονται πια οι τουρίστες.

Χανιά

Ποια είναι η τουριστική ζήτηση για Κρήτη και Ρόδο μέχρι το τέλος Αυγούστου - Σε ποια θέση βρίσκονται οι Έλληνες ταξιδιώτες

Ανάκαμψη μετά από δύο χρόνια πανδημίας για τους δύο μεγαλύτερους προορισμούς της Ελλάδας δείχνουν τα στοιχεία της ΟΤΑ Insight που εκδόθηκαν για το NEWS 24/7. Κρήτη και Ρόδος καταγράφουν υψηλή ζήτηση από μεγάλες και μικρότερες αγορές, αλλά και από Ελλάδα.

Κως

Tripadvisor: Τα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία και παραλίες στον κόσμο - "Σάρωσε" ξενοδοχείο στην Κω

Κως, Κρήτη, Χαλκιδική, Κέρκυρα και Σαντορίνη είναι οι περιοχές που είτε ως προορισμοί, είτε τα ξενοδοχεία και οι παραλίες τους βρέθηκαν στην κορυφή του κόσμου.

Χίλιοι και… ένας κόσμοι στο Ντουμπάι

Χίλιοι και… ένας κόσμοι στο Ντουμπάι

Η νέα Μέκκα. Της χλιδής, της πολυτέλειας, του κιτς, της διασκέδασης, της υπερβολής, της διαμονής, της περιπέτειας, του φτιαχτού, του αυθεντικού φτιαχτού, του ακριβότερου και του ψηλότερου.

Τουρίστες

Ακόμα και για το 2024 κλείνουν διακοπές οι Αμερικανοί - Ρεκόρ ταξιδιών φέτος οι Ευρωπαίοι

Καθώς τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο αναμένεται να σημειώσουν ρεκόρ αυτό το καλοκαίρι, τουριστικοί πράκτορες πραγματοποιούν ήδη κρατήσεις όχι μόνο για το 2023 αλλά και για το 2024.

Asia Express

Asia Express: Ζευγάρια καλούνται να επιβιώσουν με ένα ευρώ την ημέρα στο νέο τηλεπαιχνίδι του Star

Εννέα ζευγάρια διασήμων καλούνται να επιβιώσουν στην Ασία έχοντας στη διάθεσή τους ελάχιστα χρήματα. Από τον Γιώργο Μαυρίδη, την Χριστίνα Παππά, τον Παύλο Γαλακτερό και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ποιους θα δούμε στο Asia Express.

Έλληνας ξενοδόχος 3ης γενιάς δημιούργησε διεθνές ξενοδοχειακό brand

Έλληνας ξενοδόχος 3ης γενιάς δημιούργησε διεθνές ξενοδοχειακό brand

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης δημιουργός του Onoma Hotel στη Θεσσαλονίκη εξηγεί στο NEWS 24/7 γιατί αυτό το ξενοδοχείο είναι έτοιμο να αναπτυχθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μιλά για την πολύπαθη τουριστική κατάσταση της πόλης.

Μύκονος

Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από τους Αμερικανούς Τουρίστες το 2022 - Σε ποιες περιοχές θα ταξιδέψουν

Η Αθήνα αλλά και νησιωτικοί και προορισμοί της ελληνικής ενδοχώρας θα υποδεχθούν φέτος πάνω από μισό εκατομμύριο ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ, με απευθείας πτήσεις.

Αεροσκάφος της Volotea

Πάνω από 700.000 τουρίστες θα φέρει φέτος η Volotea σε 14 ελληνικούς προορισμούς

Σαντορίνη και Μύκονος είναι οι προορισμοί με τη μεγαλύτερη ζήτηση για την αεροπορική εταιρεία. Μιλά στο NEWS 24/7 η διευθύντρια της Volotea Ιταλίας και Νότιοανατολικής Ευρώπης.

Ελευθέριος Βενιζέλος

Άρση μέτρων: Καταργείται από την Τρίτη το PLF για όλους τους επιβάτες εξωτερικού

Όλοι οι επιβάτες που καταφθάνουν στην χώρα μας από οποιαδήποτε προορισμό του εξωτερικού δεν χρειάζεται να συμπληρώνουν πριν την άφιξη στην Ελλάδα την ηλεκτρονική φόρμα PLF από αύριο Τρίτη.

Παναγία Καταφυγιώτισσα

Παναγία Καταφυγιώτισσα: Το άγνωστο πολεμικό καταφύγιο και "κάθετο" μοναστήρι της Ελλάδας

Η εκκλησία της Παναγίας βρίσκεται στην “Καταφύγια” όπου είχαν καταφύγει οι κάτοικοι στην περίοδο της Τουρκοκρατίας, για να κρυφτούν από τους διωγμούς των κατακτητών.