ΤΑΞΙΔΙ

Κόσμος στο λιμάνι του Πειραιά

Άνοιξαν τα λιμάνια: Χλιαρή κίνηση το πρωί - Αυξάνεται η πληρότητα στα πλοία

Στο λιμάνι του Πειραιά οι πρώτοι ταξιδιώτες με προορισμό τα ελληνικά νησιά. Ποια βεβαίωση απαιτείται. "Ευχάριστο, αλλά και ασφαλές ταξίδι" είπε ο Γιάννης Πλακιωτάκης που ανακοίνωσε αύξηση της πληρότητας στο 85%.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ συμφώνησε να αποκτήσει τη δική της σειρά με μπύρες που αρχικά κυκλοφόρησαν σε δυο 'εκδόσεις'.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ επένδυσε στο αλκοόλ

Το Παλάτι της Μεγάλης Βρετανίας παράγει το δικό του τζιν από το 2020. Ανήκει πια, στη λίστα με όσα μπορούν να αγοράσουν οι Βρετανοί από το site της Royal Collection. Σύντομα θα προστεθεί και το νέο εγχείρημα της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ψιλή άμμος, Πάτμος

Sun: Στις "κόκκινες" χώρες παραμένει η Ελλάδα για τους Βρετανούς τουρίστες

Πιθανό το ενδεχόμενο να γίνονται τα τουριστικά ταξίδια από Ελλάδα προς Βρετανία με υποχρεωτική καραντίνα, παρά τη μείωση κρουσμάτων, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun

Τουρίστες στο Αεροδρόμιο "Ελευθέριο Βενιζέλος"

ΕΕ: Η Ελλάδα στις πρώτες χώρες που είναι έτοιμες να δοκιμάσουν το πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό

Η Ελλάδα βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ των χωρών της ΕΕ που είναι έτοιμες να δοκιμάσουν άμεσα το πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό. Πότε θα ξεκινήσει η λειτουργία του.

Τουρίστες φτάνουν στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

ΗΠΑ: Ταξιδιωτική οδηγία λόγω κορονοϊού για 131 χώρες - Ανάμεσά τους και η Ελλάδα

Κατάλογο με τις χώρες υψηλού κινδύνου, συνέταξε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Περιλαμβάνει 131 χώρες, τις οποίες οι Αμερικανοί πολίτες καλούνται να μην επισκεφθούν. Η Ελλάδα είναι μέσα σε αυτές.

Αεροσκάφη της British Airways

Η British Airways ζητά όσοι έχουν εμβολιαστεί να ταξιδεύουν χωρίς περιορισμούς

Αίτημα του νέου επικεφαλής της British Airways να μπορούν να ταξιδεύουν χωρίς περιορισμούς όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Ακόμα ζήτησε να ταξιδεύουν ελεύθερα και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, εφόσον έχουν αρνητικό τεστ.

Ο εντυπωσιακός Φάρος της Σίφνου από ψηλά

Ο εντυπωσιακός Φάρος της Σίφνου από ψηλά

Εναέριο ταξίδι στην Παναγία Χρυσοπηγή. Η εντυπωσιακή θέα του ιερού βράχου, πολιούχου της Σίφνου, με την υπέροχη ιστορία που μιλά για κουρσάρους και καλόγριες και για την παρέμβαση της Παναγίας, η οποία προστάτεψε τις γυναίκες κατά τη διάρκεια μιας πειρατικής επίθεσης, σχίζοντας τον βράχο στα δύο.

Το δυτικότερο Χωριό της Ελλάδας

Το δυτικότερο Χωριό της Ελλάδας, όπου όλοι οι κάτοικοι έχουν το ίδιο επώνυμο

Το "Χωριό" βρίσκεται στο νησί των Οθωνών, στο δυτικότερο άκρο της Ελλάδας. Παραδοσιακά σπιτάκια, ελαιοτριβεία και μυρωδιές από λουλούδια στα καλντερίμια, συνθέτουν το όμορφο σκηνικό.