Οι ομορφότερες πισίνες ξενοδοχείων στον κόσμο

Οι ομορφότερες πισίνες ξενοδοχείων στον κόσμο

Είτε θέλετε να σπάσετε ολυμπιακό ρεκόρ, είτε προτιμάτε να αράζετε στην ξαπλώστρα αυτές οι πισίνες ξενοδοχείων αξίζουν και με το παραπάνω το ταξίδι.

Εντυπωσιακοί προορισμοί και αξιοθέατα, υπάρχουν παντού σε όλο τον κόσμο και βέβαια, υπέροχα ξενοδοχεία, σε μαγευτικά σημεία, δίνουν το στίγμα της φιλοξενίας, της χαλάρωσης και της ηρεμίας

Είτε θέλετε να σπάσετε ολυμπιακό ρεκόρ, είτε προτιμάτε να αράζετε στην ξαπλώστρα, οι ταξιδιώτες του Trip Advisor, συμφωνούν ότι αυτές οι πισίνες ξενοδοχείων αξίζουν και με το παραπάνω το ταξίδι. Είστε έτοιμοι να βουτήξετε;

1. Padma Resort Ubud / Μπαλί, Ινδονησία: “Απόλυτα όμορφο θέρετρο στο βουνό”.

 

2. Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort / Τζαμπάλ Ακντάρ, Ομάν: “Τα πάντα από τη στιγμή της άφιξης ως τη στιγμή της αναχώρησης ήταν υπέρτατα”.

 

3. King Street Townhouse / Μάντσεστερ, Αγγλία: “Η πισίνα είναι φανταστική στην ταράτσα με θέα το Μάντσεστερ”.

 

4. Belmond Hotel Caruso / Ακτή Αμάλφι, Ιταλία: “Ο χώρος της πισίνας είναι γαλήνιος και εντυπωσιακός”.

 

5. OZEN by Atmosphere at Maadhoo / Νησί Μαάντχου, Μαλδίβες: “Ήταν ένα από τα πιο πολυτελή και όμορφα μέρη που επισκεφτήκαμε ποτέ”.

 

6. Perivolas / Σαντορίνη, Ελλάδα: “Η πισίνα υπερχείλισης είναι μία από τις καλύτερες πισίνες που έχουμε δει ποτέ στα ταξίδια μας σε όλον τον κόσμο”.

 

7. Marina Bay Sands / Σιγκαπούρη, Σιγκαπούρη: “Η πισίνα υπερχείλισης προσέφερε εξαιρετική θέα στην πόλη, ειδικά το βράδυ”.

 

8. Hotel Riu Touareg / Πράσινο Ακρωτήριο, Αφρική: “Είναι ένα όμορφο ξενοδοχείο σε μια εκπληκτική τοποθεσία και με άψογες πισίνες”.

 

9. 1 Hotel South Beach / Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες: “Η πισίνα είναι όμορφη και έχει άμεση πρόσβαση στην παραλία, τι περισσότερο να ζητήσεις από ένα ξενοδοχείο;”

 

10. Fairmont Scottsdale Princess / Αριζόνα, Ηνωμένες Πολιτείες: “Λατρεύω όλες τις πισίνες!”

 

11. The Grand At Moon Palace / Κανκούν, Μεξικό: “Οι χώροι με πισίνα ήταν εξαιρετικοί, υπήρχαν διάφορες πισίνες για να διαλέξεις”.

 

12. Hotel Fasano Rio de Janeiro / Ρίο Ντε Τζανέιρο, Βραζιλία: “Η πισίνα στην ταράτσα είναι απίθανη με καταπληκτική θέα”.

 

13. Beresheet – Isrotel Exclusive Collection / Μίτσπε Ράμον, Ισραήλ: “Ένα πολύ όμορφο πολυτελές ξενοδοχεία με μια εκπληκτική θέα του κρατήρα που κόβει την ανάσα”.

 

14. Crown Towers Perth / Γρέητερ Περθ, Αυστραλία: “Ο χώρος της εξωτερικής πισίνας απλά σου κόβει την ανάσα”.

 

15. Four Seasons Hotel Shanghai at Pudong / Σαγκάη, Κίνα: “Η πισίνα ήταν στιλάτη κι έβλεπε το Μπαντ”.

 

16. Hyatt Regency Maui Resort and Spa / Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες: “Λατρεύουμε την πισίνα που είναι μεγάλη, όμορφη και έχει έναν υπέροχο καταρράκτη και τσουλήθρα”.

 

17. Barcelo Santiago / Κανάριες Νήσοι, Ισπανία: “Οι πισίνες είναι φανταστικές και η θέα στο Λος Χιγάντες εκπληκτική!”

 

18. Hilton Fiji Beach Resort & Spa / Νησί Ντεναράου, Φίτζι: “Η πισίνα ήταν το αγαπημένο μας μέρος”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα