5+3 smartphones για εσένα που… ψάχνεσαι

5+3 smartphones για εσένα που… ψάχνεσαι

Αν είσαι από τα άτομα που γουστάρουν τεχνολογίες τα smartphones θα είναι πεδίο απόλαυσης για σένα! Διαφορετικές προδιαγραφές και λειτουργικά εμείς έχουμε να σου προτείνουμε 5+3 ψαγμένα τηλέφωνα!

Τα smartphones είναι πλέον κατεστημένο. Μπορεί να υπάρχουν ακόμα ορισμένοι που δεν επιθυμούν τις δυνατότητες ενός έξυπνου τηλεφώνου και επιλέγουν συσκευές dumb αλλά η πλειοψηφία επιλέγει smart! Τα smartphones εξελιχθήκαν σε διάφορες φάσεις αλλά πλέον το πεδίο έχει κλειδώσει. Έχουμε το iOS και το Android σαν παίχτες στο επίπεδο του λογισμικού και συγκεκριμένα appstores. Το παιχνίδι παίζεται στα specs και το design. Υπάρχουν αρκετές επιλογές σε smartphones που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες! Πάμε να δεις οκτώ διαφορετικές προτάσεις!

1. Samsung Galaxy Z Flip4 256GB 5G

Υπάρχει μια αίσθηση που λείπει στα smartphones με τις μεγάλες οθόνες αφής. Αυτή η απόλαυση του κλείσεις ένα clamshell design για να τερματίσεις την κλήση σου! Τα σπαστά τηλέφωνα ήταν μικρά και εύχρηστα με ένα εξτρά στην απόλαυση χρήσης. Η Samsung αποφάσισε να επαναφέρει αυτό το σχεδιασμό με το υπέροχο Z Flip. . Με μικρό βάρος (187 γρ.), περιορισμένες διαστάσεις (6,9 χιλ. πάχος όταν είναι ανοιχτό και έως 17,1 χιλ. όταν είναι διπλωμένο) χωρά ακόμα και στο πιο μικρό τσαντάκι ή πορτοφόλι.

Στο εσωτερικό του νέου Galaxy Z Flip4 βρίσκεται ο πανίσχυρος επεξεργαστής Qualcomm® Snapdragon® 8+ Gen 1 (4nm) σε συνδυασμό με 8GB LPDDR5 RAM για εξαιρετική ομαλότητα και υψηλές επιδόσεις με τα παιχνίδια, με τις εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο ή φωτογραφιών και βεβαίως στο multitasking. Φυσικά, το κινητό υποστηρίζει 5G δίκτυα για υψηλές ταχύτητες ενώ διαθέτει μπαταρία 3.700mAh με υποστήριξη υπερταχείας φόρτισης, ταχείας ασύρματης φόρτισης 2.0 και αντίστροφης ασύρματης φόρτισης για να φορτίζεις τα… Galaxy Buds σου!

Με την λειτουργία flex και τις διπλές οθόνες είναι το απόλυτο μέσο αυτοέκφρασης και διαμοιρασμού περιεχομένου!

2. Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB

Στην Samsung αξίζει και άλλη αναφορά αφού σου προσφέρει μια εξαιρετική ναυαρχίδα με το S23 Ultra! Ένα υπερτηλέφωνο με οθόνη 6,8 ιντσών Dynamic AMOLED 2X, ρυθμό ανανέωσης 1-120Hz, κύρια κάμερα με αισθητήρα 200MP και Nightography, επεξεργαστή Snapdragon® 8 Gen 2, S Pen και μπαταρία σχεδιασμένη να αντέχει όλη μέρα! Το νέο Galaxy S23 Ultra σε προκαλεί να ζήσεις την πιο επική εμπειρία τεχνολογίας! Με βελτιωμένο κορυφαίο σύστημα κάμερας, ενσωματώνει έναν κορυφαίο αισθητήρα 200MP OIS F1.7 (FoV 85°, 1/1.3”, 0,6µm) με Super Quad Pixel AF και τεχνολογία Adaptive Pixel, υπερευρυγώνιο 12MP 2.2 Dual Pixel AF (1/2.55”, 1.4µm) με FoV 120° και δύο τηλεφακούς 10 MP F4.9 (230mm, 10x οπτικό) και F2.4 (70mm, 3x οπτικό) με οπτικό σταθεροποιητή.

Παράλληλα οι μεγαλύτερες επίπεδες επιφάνειες για περισσότερη παραγωγικότητα με άνετη λαβή, ανθεκτικό γυαλί Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 (εμπρός και πίσω) και πλαίσιο από Armor aluminum επιβεβαιώνουν ότι θα έχεις το πιο ανθεκτικό Samsung Galaxy που φτιάχτηκε ποτέ. Και όλα αυτά σε εκλεπτυσμένα και διαχρονικά χρώματα όπως το Green, το Cream, το Lavender ή το Phantom Black που ενισχύουν την κομψή σχεδίαση και ξεχωρίζουν!

3. Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 5G

Στο κεφάλαιο ναυαρχίδες δε μπορεί να λείπει η Apple. To iPhone 14 Pro Max με Always-On οθόνη, κάμερα 48MP, πανίσχυρο A16 Bionic chip, Crash Detection, εκπληκτική απόδοση νυχτερινών λήψεων και Dynamic Island είναι εδώ και εντυπωσιάζει! Το μοναδικό A16 Bionic chip περιβάλλεται από εξαιρετικά χαρακτηριστικά αντοχής στον κλάδο με Ceramic Shield και αντοχή στο νερό (μέγιστο βάθος 6 μέτρα έως 30 λεπτά). Με την απλότητα και ομορφιά του iOS με εξαιρετικό integration με τα MAC πρόκειται ξεκάθαρα για μια ιδιαίτερη επιλογή!

4. Nokia G11 Plus DS 64GB

Μήπως ανήκεις σε αυτούς που τους λείπουν ιστορικές μάρκες; Αν το όνομα NOKIA σου θυμίζει ιστορικές συσκευές αυτό το τηλέφωνο είναι για σένα! Με λειτουργικό Android πλέοντο Nokia G11 Plus τοποθετεί μια τεράστια μπαταρία τριών ημερών σε ένα λεπτό σκανδιναβικό σχεδιασμό. Μπορεί να ξεχάσεις να φορτίσεις το τηλέφωνο σου ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο χωρίς άγχος! Αποκλειστικότητα της Nokia, το Super Saver Battery θα συμπιέσει μερικές επιπλέον ώρες, όταν το χρειάζεσαι περισσότερο.

Στεγασμένο σε σκληρή πολυανθρακική κατασκευή έχει δοκιμαστεί αυστηρά για ανθεκτικότητα και συνδυάζεται με ένα όμορφο φινίρισμα που αλλάζει την απόχρωση της συσκευής ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού. Τέλος η κάμερα 50MP υποστηρίζεται από τεχνολογία AI για να παράγει καθαρές, δυναμικές φωτογραφίες σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.

5. Nothing Phone(1) 12/256GB 5G

Τίποτα δεν μοιάζει με το Nothing Phone (1)! Με Glyph Interface, οθόνη FHD+ Gorilla® Glass εμπρός και πίσω, επεξεργαστή Snapdragon® 778G+ και κάμερα 50MP. Ένα τηλέφωνο τόσο ξεχωριστό όσο το όνομα του! Με OLED οθόνη 6.55” ανάλυσης 2400×1080, ρυθμό ανανέωσης 120Hz, HDR10+ με επικάλυψη Corning® Gorilla® Glass μπορείς να απολαύσεις όλα τα αγαπημένα σου περιεχόμενα με ελάχιστα περιθώρια. Τρέχει με επεξεργαστή Snapdragon® 778G+ που προσφέρει πρωτοφανή απόδοση σε γραφικά, λειτουργίες κάμερας και 5G για καλύτερη επικοινωνία. Το πίσω μέρος του τηλεφώνου έχει το εμβληματικό Glyph Interface, οι γραμμές LED φωτός που λένε την δική τους ιστορία ενώ μπορείς να καταλάβεις ποιος καλεί από τον τρόπο που αναβοσβήνουν, να αναγνωρίσεις από που έρχονται ειδοποιήσεις και την φόρτιση, όλα μέσω του φωτός, ενώ το τηλέφωνο είναι γυρισμένο ανάποδα και μπαίνει αυτόματα σε σίγαση.

6. CAT S42 H+ 4G Smartphone

Για σένα που δουλεύεις σε αντίξοες συνθήκες ή έχεις χόμπυ ζόρικα υπάρχει ένα ανθεκτικό και αδιάβροχο smartphone στρατιωτικών προδιαγραφών με ιόντα αργύρου. Το CAT S42 H+ σου παρέχει υψηλή απόδοση χωρίς συμβιβασμούς και αξιοπιστία ότι και αν αντιμετωπίζεις! Διαθέτει οθόνη αφής 5,5 ιντσών LCD IPS με ανάλυση 1440 x 720 pixels, η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass 5 και επιδεικνύει υψηλή φωτεινότητα ώστε να είναι ευανάγνωστη ακόμα και στο φως του ήλιου. Στιβαρό και ανθεκτικό χωρίς να υστερεί σε χαρακτηριστικά, έχει οθόνη 5,5” HD+, 3GB RAM, 32GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο, κάμερα 13MP, εμπρόσθια κάμερα 5MP και μπαταρία 4.200 mAh. Τρέχει πάνω στον οκταπύρηνο επεξεργαστή Helio A20 της MediaTek. Τέλος διαθέτει κύρια ευρυγώνια κάμερα 13 MP (f:/2.0) με δυνατότητα λήψης βίντεο 1080p και εμπρόσθια κάμερα 5MP. Η μπαταρία 4.200 mAh εγγυάται μεγάλη αυτονομία (31 ώρες ομιλίας, 35 ημέρες χρόνος αναμονής).

7. Asus Zenfone 9 16/256GB 5G

Τα μεγάλα smartphones είναι άβολα για αρκετό κόσμο που επιθυμεί κάτι μικρότερο. Η Asus προσφέρει ίσως το καλύτερο μικρό smartphone που μπορείς να βρεις. Εξαιρετικά συμπαγές, κομψό και ταχύτατο το Zenfone 9 προσφέρει μια premium εμπειρία χρήσης. Μικρό σε μέγεθος, μεγάλες προοπτικές! Το Zenfone 9. Πρόκειται για ένα κινητό με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας αλλά σε μικρό μέγεθος.Βασισμένο στην πλατφόρμα Snapdragon 8+ Gen 1, μέχρι 16GB LPDDR5 RAM και χώρο αποθήκευσης που μπορεί να ανέρχεται ως τα 256GB τύπου UFS 3.1, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα πιο ογκώδη κινητά του ανταγωνισμού.Αυτό ισχύει και για την οθόνη που είναι μόλις 5.9 ίντσες αλλά διαθέτει τεχνολογία AMOLED, ρυθμό ανανέωσης 120Hz και καλύπτει το 115% του χρωματικού χώρου sRGB και 112% του DCI-P3. Ο κύριος αισθητήρας είναι 50MP Sony IMX766 που (F/1.9) μπορεί να αποτυπώσει τέλειες φωτογραφίες ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες φωτός. To Asus Zenphone 6 διαθέτει νέα αναβαθμισμένη μπαταρία 4300mAh και φόρτιση HyperCharge 30W για γρήγορη φόρτιση. Το σώμα του είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP68 που το κάνει ανεκτικό στην σκόνη και το νερό.

8. OPPO Find X5 Pro 256GB 5G

Για κλείσιμο μια ακόμα ναυαρχίδα από ένα αναπάντεχο παίκτη! Με το Find X5 Pro, η Oppo δεν άφησε τίποτα στην τύχη. Μοναδική αισθητική, συνεργασία με την εμβληματική εταιρεία Hasselblad, οθόνη τελευταίας τεχνολογίας LTPO AMOLED και Snapdragon 8 Gen1, το νέο Find X5 Pro είναι η απόλυτη ναυαρχίδα και τα κάνει όλα τέλεια!

Διαθέτει εντυπωσιακή κατασκευή από κεραμικά υλικά, είναι αδιάβροχη (IP68) και η υψηλής ανάλυσης οθόνη LTPO AMOLED 6,7 ιντσών ανάλυσης QHD+ προστατεύεται από Gorilla® Glass Victus®. Το Find X5 Pro είναι ότι πιο κοντινό σε μία φωτογραφική μηχανή Hasselblad και χωράει στην παλάμη σου. Με την ειδική εφαρμογή Hasselblad Camera for Mobile, τον εμβληματικό ήχο του κλείστρου και τη θρυλική λειτουργία XPan με τα εκπληκτικά κινηματογραφικά πανοράματα, η εμπειρία Hasselblad θα σε συναρπάσει. Ενσωματώνει τον κορυφαίο επεξεργαστή Snapdragon® 8 Gen 1 της Qualcomm, διαθέτει 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, έχει δυνατότητες 5G και WiFi 6E ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5.000mAh με υποστήριξη ταχείας ενσύρματης φόρτισης 80W SuperVOOC™, ασύρματης φόρτισης 50W AirVOOC™ και αντίστροφης ασύρματης φόρτισης 10W.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα