ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδήσεις και νέα για τεχνολογικά θέματα.

Το Key for business προωθείται στους διαχειριστές των κτιρίων, στους οποίους η Amazon προσφέρει και δωροεπιταγές.

Εκατοντάδες κτίρια στις ΗΠΑ δίνουν το κλειδί των εισόδων τους στην Amazon

Το Key for Business είναι το τελευταίο προϊόν της Amazon. Πρόκειται για ηλεκτρονικό σύστημα που επιτρέπει την είσοδο των διανομέων στα κτίρια, όλες τις ώρες της ημέρας, χωρίς να ενοχλούν τους κατοίκους/εργαζομένους.

To Project December 'επιτρέπει' τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης για απλή συζήτηση έως τη σύνθεση πτυχιακής.

Άνδρας "μίλησε" με τη νεκρή αρραβωνιαστικιά του, μέσω τεχνητής νοημοσύνης

H San Francisco Chronicle δημοσίευσε την ιστορία του Καναδού Τζόσουα Μπαρμπό, που χρησιμοποίησε την τεχνητή νοημοσύνη για να 'μιλάει' με τη νεκρή σύντροφο του, αδύναμος να διαχειριστεί το πόσο του έλειψε.

To 'απόλυτο λογισμικό κατασκοπείας', Pegasus έχει χρησιμοποιηθεί και στην Ελλάδα.

Pegasus: Το απόλυτο λογισμικό κατασκοπείας - Ίχνη και στην Ελλάδα

To Pegasus, λογισμικό κατασκοπείας που βρίσκεται στο επίκεντρο σκανδάλου με την παρακολούθηση δημοσιογράφων, πολιτικών και ακτιβιστών, έχει χρησιμοποιηθεί σε 45 χώρες. Πώς κάνει την εισβολή και γιατί θεωρείται το απόλυτο spyware.

Η εφαρμογή iVerify επιτρέπει να εντοπίσουμε απειλές και να προσθέσουμε επίπεδα ασφαλείας στο iPhone.

Αν έχετε iPhone χρειάζεστε αυτή την εφαρμογή για τους ιούς

Το iPhone προστατεύει τους χρήστες του από ιούς, όχι όμως και από τον εαυτό τους. Αυτό αναλαμβάνει να το κάνει μια νέα εφαρμογή που εντοπίζει απειλές και δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας.

TikTok: Αλγόριθμος επεσήμανε το "Black lives matter" ως ακατάλληλο περιεχόμενο

TikTok: Αλγόριθμος επεσήμανε το "Black lives matter" ως ακατάλληλο περιεχόμενο

Χρήστες του Creator Marketplace, έλαβαν ειδοποίηση από το TikTok, πως δεν μπορούν να συμπεριλάβουν στο πεδίο των πληροφοριών τους, λέξεις όπως "Black" ή "Black Lives Matter" γιατί αποτελούν "ακατάλληλη φρασεολογία".

Η απειλή ransomware, είναι πιο επικίνδυνη από ποτέ!

Η απειλή ransomware, είναι πιο επικίνδυνη από ποτέ!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Ransomware είναι ένας τύπος κακόβουλου λογισμικού που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απαγορεύει – εκβιαστικά - την πρόσβαση του χρήστη στα δεδομένα του, έως ότου αυτός ικανοποιήσει τις παράνομες και πολλές φορές, υπερβολικές, απαιτήσεις λύτρων αποδέσμευσης.

Διέρρευσαν φωτογραφίες των Galaxy Z Flip 3 και Galaxy Z Fold 3, των smartphones που αναμένεται να κυκλοφορήσει η Samsung, προς τα τέλη του Αυγούστου.

Διέρρευσαν τα νέα Galaxy Z της Samsung

H Samsung αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy Z, προς τα τέλη του Αυγούστου. Οι διαρροές ενημερώνουν για τις βελτιώσεις που έχουν γίνει στα τηλέφωνα που 'διπλώνουν'. Μια φέρεται να είναι η μείωση της αρχικής τιμής.

Στην καρδιά της τεχνολογίας: Μπήκαμε πρώτοι στο νέο επισκευαστικό κέντρο της ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Στην καρδιά της τεχνολογίας: Μπήκαμε πρώτοι στο νέο επισκευαστικό κέντρο της ΓΕΡΜΑΝΟΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Επισκεφτήκαμε το νέο υπερσύγχρονο επισκευαστικό κέντρο της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Πάρνηθα και είδαμε από κοντά τη διαδρομή που ακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες προϊόντα τεχνολογίας.

Το Tinder δοκιμάζει από το Νοέμβριο τον αλγόριθμο που 'παρακολουθεί' τα ιδιωτικά μηνύματα.

Η Gen Z ανάγκασε το Tinder να αλλάξει τακτική

Ο τρόπος που χειρίστηκε η Gen Z το Tinder στην πανδημία, ανάγκασε το κορυφαίο dating app να προσθέσει υπηρεσίες που φέρνουν τους χρήστες πιο κοντά, πριν αποφασίσουν αν θα κάνουν swipe δεξιά ή αριστερά.

Τα Windows 10 της Microsoft θα αποσυρθούν το 2025

Τα Windows 10 της Microsoft θα αποσυρθούν το 2025

H Microsoft αποχαιρετά τα Windows 10 και προετοιμάζεται να ανακοινώσει μέσα στον Ιούνιο μια νέα μείζονα αναβάθμιση του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος της για υπολογιστές.