ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδήσεις και νέα για τεχνολογικά θέματα.

Οι αστυνομικοί στέκονται δίπλα στην παμπ Πάρι Χάρι στο Windsor, την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Βρετανία: Η αστυνομία θα χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου

Η αστυνομία του Λονδίνου θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία αναγνώρισης χαρακτηριστικών προσώπου. Η χρήση της τεχνολογίας αυτής προκάλεσε αντιδράσεις τα τελευταία χρόνια στη Βρετανία.

Χάκερ

Anonymous Greece: Αυτοί είναι οι Τούρκοι που έριξαν τις σελίδες των ελληνικών υπουργείων

Το 'παν και το έκαναν οι Anonymous Greece, και έβγαλαν στη φόρα τα στοιχεία των Τούρκων χάκερς οι οποίοι σε δυο φάσεις έριξαν τις ιστοσελίδες υπουργείων, του πρωθυπουργού, της ΕΥΠ και της αστυνομίας.

Xbox Series X: Οι πρώτες φωτογραφίες

Xbox Series X: Οι πρώτες φωτογραφίες

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έχουμε μπροστά μας τις πρώτες αληθινές φωτογραφίες της developer έκδοσης της νέας παιχνιδοκονσόλας. Λίγα λόγια για το τι περιμένουμε να δούμε στο Xbox Series X.

ΕΠΟΣ: Δωρεάν όλα τα Half-Life στο Steam!

ΕΠΟΣ: Δωρεάν όλα τα Half-Life στο Steam!

Η υπόθεση του Half-Life: Alyx τοποθετείται πριν τα γεγονότα του Half-Life 2 και των επεισοδίων του, ενώ οι χαρακτήρες και πολλά στοιχεία της ιστορίας παραμένουν κοινά.

Χάκερ μπροστά σε υπολογιστή

Τούρκοι χάκερ "χτύπησαν" την σελίδα του ΥΠΕΞ, της Βουλής και της ΕΥΠ

Ελληνικές ιστοσελίδες, ανάμεσα στις οποίες της ΕΥΠ, της ελληνικής βουλής, του υπουργείου Εξωτερικών, του χρηματιστηρίου, του υπουργείου Οικονομικών παραβίασε ομάδα χάκερ από την Τουρκία, το απόγευμα της Παρασκευής.

Η σημαία της Κίνας, Αρχείο

Κίνα: Σε λειτουργία ο πρώτος κινητός επίγειος σταθμός κβαντικών δορυφορικών επικοινωνιών

Οι κινέζοι ερευνητές σχεδιάζουν να εκτοξεύσουν ένα νέο κβαντικό νανοδορυφόρο μέσα στην επόμενη διετία, ώστε να διευκολύνουν ακόμη περισσότερες κινεζικές επιχειρήσεις στις ασφαλείς επικοινωνίες τους.