ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδήσεις και νέα για τεχνολογικά θέματα.

Το Facebook έχει ορίσει ένα 'ταβάνι' στα likes και τα comments για να 'πολεμήσει' τα bots, ενδεχόμενη 'επίθεση' και για πρακτικούς λόγους.

Στα πόσα likes σας μπλοκάρει το Facebook

Η τιμωρία αναγνώστη του NEWS 24/7 οδήγησε στην αναζήτηση στοιχείων και την ανακάλυψη του αριθμού που έχει ως όριο το Facebook στα likes και τα comments.

LIVE: Παρακολουθήστε δωρεάν το 2ο event του IMC 201 για την Επιστήμη και την Τεχνολογία

LIVE: Παρακολουθήστε δωρεάν το 2ο event του IMC 201 για την Επιστήμη και την Τεχνολογία

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με τίτλο “The Power of Diverse Thinking” και ένα νέο 3+1 φορμάτ, το συνέδριο-θεσμός του IAB επιστρέφει για το 2021. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο Σταύρος Δρακουλαράκος. Παρακολουθήστε ζωντανά και δωρεάν το 2ο event με θέμα Science and Technology.

Σαν σήμερα (21/4) πριν 32 χρόνια παρουσιάστηκε στον πλανήτη το Game Boy, η πρώτη εύχρηστη κονσόλα video games που άλλαξε για πάντα τον τρόπο που παίζουμε παιχνίδια, σε οθόνες.

Τι ήταν τo Game Boy για τα video games

Την 21η Απριλίου του 1989 κυκλοφόρησε το πρώτο Game Boy. Ήταν η κονσόλα που άλλαξε τον τρόπο που παίζουν έκτοτε οι άνθρωποι παιχνίδια σε οθόνες. Ο εμπνευστής του σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα οκτώ χρόνια αργότερα.

Η ΕΕ βάζει τέλος στο παράνομο stream αγώνων

Η ΕΕ βάζει τέλος στο παράνομο stream αγώνων

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναμένεται να λάβει μέτρα για το μπλοκάρισμα των σελίδων που αναμεταδίδουν αγώνες παράνομα, κερδοσκοπώντας από διαφημίσεις ή από την καταβολή συνδρομών. Οι περιπτώσεις υπό εξαίρεση.

Κονσόλα PlayStation 5

PlayStation 5: Διαθέσιμο το μεγάλο update που φέρνει υποστήριξη εξωτερικού αποθηκευτικού χώρου

Με το νέο update οι gamers θα μπορούν να μεταφέρουν τα βίντεο παιχνίδια τους στον εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο του PlayStation 5, αλλά δεν θα μπορούν να τα παίζουν απευθείας από εκεί.

Ο Ίλον Μασκ δεν σταματάει να εκπλήσσει τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Tesla.

Οδηγοί Tesla ανακάλυψαν τη κρυμμένη φωνητική εντολή 'open butthole'

Από το 2017 ο Ίλον Μασκ έχει προσφέρει στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Tesla 'Πασχαλινά Αυγά', δηλαδή έναν άγνωστο αριθμό λειτουργιών λογισμικού που ακόμα ανακαλύπτουν οι οδηγοί των αυτοκινήτων.

Τι είναι ο εξωσκελετός και γιατί σύντομα θα είναι περιζήτητος

Τι είναι ο εξωσκελετός και γιατί σύντομα θα είναι περιζήτητος

Αντοχή υπερ-αθλητών, τρομακτική δύναμη, πλήρης προστασία από τους τραυματισμούς: αυτά είναι τα άμεσα ωφέλη της χρήσης ρομποτικών εξωσκελετών, που σύντομα θα αλλάξουν την καθημερινότητα πολλών εργαζομένων.

Το μεγαλύτερο λανσάρισμα κινητών Nokia μέχρι σήμερα παρουσιάζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων

Το μεγαλύτερο λανσάρισμα κινητών Nokia μέχρι σήμερα παρουσιάζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Φιλανδική εταιρεία κινητών τηλεφώνων, HMD Global, παρουσιάζει στην Ελλάδα 2 διαφορετικές σειρές με 4 νέα κινητά τηλέφωνα και παροτρύνει τους καταναλωτές να κρατήσουν τις συσκευές τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

Το logo της νοτιοκορεάτικης εταιρείας LG

Η LG θα αποσυρθεί από την παγκόσμια αγορά κινητής τηλεφωνίας

Η νοτιοκορεάτικη LG θα γίνει η πρώτη μεγάλη εταιρεία κινητών τηλεφώνων που θα αποσυρθεί από το πεδίο της κινητής τηλεφωνίας. Θα συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη λογισμικού και τεχνικών υπηρεσιών.

Το στιγμιότυπο είναι από τον Οκτώβριο του 2020, με στρατιώτη να φορά το σύστημα αυξανόμενης όρασης (visual augmentation) του στρατού. Το AR headset της Microsoft θα παρέχει πολλές περισσότερες 'υπηρεσίες' "με στόχο τη βελτίωση της συνεργασίας και τη λήψη των καλύτερων δυνατών αποφάσεων".

Τι έφτιαξε η Microsoft που κέρδισε τον Αμερικανικό Στρατό και 22 δισ. δολάρια

Ολογράμματα, apps και ελευθερία από καλώδια. Τι έκανε ξεχωριστή την πρόταση της Microsoft για την ανανέωση των headsets του αμερικανικού στρατού και πήρε το συμβόλαιο των σχεδόν 22.000.000.000 δολαρίων.