Facebook Dark Mode: Ξεκίνησαν οι δοκιμές στη desktop έκδοση του κοινωνικού δικτύου

Facebook Dark Mode: Ξεκίνησαν οι δοκιμές στη desktop έκδοση του κοινωνικού δικτύου
Facebook Dark Mode Twitter @Kim Santos Hansen

Μετά το messenger σειρά πήρε και το η dekstop έκδοση του Facebook. Το dark mode βέβαια είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο και δεν έχει εμφανιστεί σε πολλούς χρήστες.

Η Facebook έκανε την αρχή με το Dark Mode στην υπηρεσία Facebook Messenger και τώρα ξεκίνησε τις δοκιμές για την εφαρμογή της νέας τάσης και στη desktop έκδοση του κοινωνικού δικτύου.

Facebook dark mode Android Police
 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα AndroidPolice, ορισμένοι χρήστες μόλις πραγματοποιήσουν login στον λογαριασμό τους στο Facebook από desktop, τους εμφανίζεται pop-up ειδοποίηση για να συμμετέχουν (εάν το επιθυμούν) στη δοκιμή του Facebook Dark Mode, το οποίο μάλιστα το ονομάζουν Facebook Beta.

Facebook dark mode Android Police
 

Εκτός από την επιλογή για το Dark Mode, η Facebook Beta υπόσχεται καθαρότερο και πιο εύκολο περιβάλλον χρήσης με μεγαλύτερες γραμματοσειρές και ομαλότερο σύστημα πλοήγησης. Επιπλέον, θα αποθηκεύει τη θέση που είχε ο χρήστης κατά τη διάρκεια του scrollαρίσματος στο News Feed, έτσι ώστε να επιστρέφει εκεί που ήταν σε περίπτωση που π.χ. πάτησε σε κάποιο εξωτερικό link.

Facebook dark mode Android Police
 

Από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι δοκιμές σε τυχαίες ομάδες χρηστών, δεν αποκλείεται να έχουμε μπει στην τελική ευθεία για γενικότερο λανσάρισμα του Dark Mode στο Facebook σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version