Η Hewlett Packard Enterprise φέρνει νέα δεδομένα στη διαχείριση των δεδομένων μας

Η Hewlett Packard Enterprise φέρνει νέα δεδομένα στη διαχείριση των δεδομένων μας

Καινοτόμες υπηρεσίες μέσω του GreenLake Cloud της HPE που δίνουν νέες διαστάσεις και ταχύτητες στον ψηφιακό μετασχηματισμό για μια ευέλικτη, οικονομική και σταθερή εμπειρία cloud.

Οι συνθήκες της αγοράς έκαναν ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη των εταιρειών να αξιοποιήσουν τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους, προκειμένου να υποστηρίξουν τους υπαλλήλους τους, να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους αλλά και να μετασχηματίσουν τις επιχειρήσεις τους.

Η Hewlett Packard Enterprise, αφουγκράστηκε τις νέες απαιτήσεις της εποχής και τις ανάγκες των επιχειρήσεων: Προχώρησε σε μία σειρά σημαντικών εξελίξεων, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνεργάτες της να εκσυγχρονίσουν τις εφαρμογές τους και να αξιοποιήσουν τα δεδομένα τους, επιταχύνοντας αισθητά τους χρόνους υλοποίησης των υπηρεσιών HPE GreenLake.

Έτσι, η HPE άνοιξε μία νέα σελίδα στις υπηρεσίες GreenLake Cloud, παρέχοντας μια συνεπή, γρήγορη και πιο οικονομική εμπειρία cloud σε κάθε περιβάλλον, μέσω των νέων υπηρεσιών και του λογισμικού που έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνει τον μετασχηματισμό.

Το HPE GreenLake είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες υπηρεσίες στην Hewlett Packard Enterprise με περισσότερους από 850 πελάτες σε όλο τον κόσμο και με πάνω από 700 συνεργάτες που μεταπωλούν τις υπηρεσίες HPE GreenLake, αποδεικνύοντας μέσω των ενεργειών και των τεχνολογικών καινοτομιών της ότι είναι η μοναδική που μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες της να εκμεταλλευτούν την πλήρη αξία των δεδομένων τους.

Οι εταιρείες συναντούν δυσκολία στη μεταφορά των εφαρμογών τους σε δημόσια clouds, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο ποσοστό (70%) να μην έχουν ακόμη ενταχθεί στην ανάπτυξη και την υιοθέτηση των δημόσιων clouds απο τους οργανισμούς, για λόγους που ποικίλουν (πολυπλοκότητα, όγκος, ασφάλεια, κόστος). Υποχρεούνται, λοιπόν, να υποστηρίξουν δύο λειτουργικά μοντέλα και έτσι έρχονται αντιμέτωπες με νέα προβλήματα, όπως τα πρόσθετα κόστη, η αναποτελεσματικότητα, η περιορισμένη ευελιξία και καινοτομία, ή ακόμη και η αδυναμία αξιοποίησης των πληροφοριών από όλες τις πηγές .

Με τις νέες υπηρεσίες HPE GreenLake cloud της HPE βρίσκουν λύσεις στη δυσκαμψία και τις όποιες δυσχέρειες του ψηφιακού μετασχηματισμού, έχοντας πλέον δυνατότητα να επιλέξουν το δικό τους περιβάλλον (είτε στο δικό τους Data Center, σε Colocation/Hosting περιβάλλον, είτε σε δημόσιο cloud) με ένα ενιαίο μοντέλο διαχείρισης παρέχοντας ξεκάθαρη εικόνα για όλες τις εταιρικές εφαρμογές και δεδομένα.

Παράλληλα, μέσω των υπηρεσιών HPE GreenLake cloud, βρίσκουν ένα εξαιρετικά συμφέρον οικονομικό μοντέλο, εξοικονομώντας από τις χρεώσεις που συνεπάγεται η επιστροφή των δεδομένων από δημόσια cloud. Το ευέλικτο μοντέλο HPE GreenLake as-a-service και τα εργαλεία ανάλυσης κόστους επιτρέπουν στους πελάτες της HPE να ελέγχουν τις δαπάνες τους, με αποτέλεσμα να βελτιώνουν το Cash Flow τους και να απελευθερώνουν κεφάλαια για επενδύσεις που δίνουν μεγαλύτερες αποδόσεις και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ποιες είναι οι νέες υπηρεσίες HPE GreenLake Cloud

Η HPE προσφέρει πλέον υπηρεσίες cloud για containers, machine learning operations, virtual machines, storage, compute, data protection και networking. Όλες οι υπηρεσίες cloud είναι προσβάσιμες μέσω ενός καταλόγου self-service με πολύ απλό τρόπο επιλογής ( point-and-click ) στο HPE GreenLake Central. Πρόκειται για μια πλατφόρμα μέσω της οποίας οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες χρήσης και κόστους που σχετίζονται με τα cloud περιβάλλοντά τους, να διαμορφώνουν instances και clusters μέσα σε λίγα λεπτά καθώς και να διαχειρίζονται τους multi-cloud πόρους τους από την ίδια κεντρική πλατφόρμα.

Το νέο πολυδιάστατο εργαλείο ΗΡΕ Ezmeral

Πρόκειται για ένα νέο brand που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις εταιρείες να μετασχηματίσουν τις εφαρμογές, τα δεδομένα και τις λειτουργίες τους, από το άκρο στο cloud. Το HPE Ezmeral καλύπτει ένα ευρύ φάσμα, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης container, της τεχνητής νοημοσύνης και ανάλυσης δεδομένων, του ελέγχου κόστους, του IT automation και του AI- Driven Securiy. To ευρύ αυτό φάσμα δυνατοτήτων επιτρέπει στις εταιρείες να συνδυάσουν αύξηση ευελιξίας και αποτελεσματικότητας, αλλά και να επιταχύνουν την καινοτομία τους.

Διαθεσιμότητα και Επιπρόσθετοι Πόροι

Οι νέες υπηρεσίες HPE GreenLake cloud για virtual machines, storage, compute, data protection και networking είναι πλέον διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο. Οι νέες υπηρεσίες HPE GreenLake cloud για container και ML Ops είναι διαθέσιμες σε beta έκδοση ενώ η HPE δέχεται πελάτες για το πρόγραμμα beta, με γενική διαθεσιμότητα προγραμματισμένη για τους επόμενους 3 μήνες.

Το λογισμικό HPE Ezmeral είναι γενικά διαθέσιμο χρησιμοποιώντας παραδοσιακά μοντέλα αδειών χρήσης, συμπεριλαμβανομένων των HPE Ezmeral ML Ops και του HPE Ezmeral Container Platform ως συνδρομή, με άδεια χρήσης του λογισμικού που δίνει τη δυνατότητα να εκτελείται σε οποιαδήποτε on premise υποδομή ή δημόσιο cloud.

Οι υπηρεσίες HPE GreenLake είναι όλες διαθέσιμες μέσα από το κανάλι συνεργατών της ΗΡΕ και διαθέσιμες προς πώληση μέσω του προγράμματος HPE GreenLake for Partners, ένα από τα πιο ανταγωνιστικά στον κλάδο, με την υψηλότερη έκπτωση και τη δυνατότητα των συνεργατών να προσθέσουν τις δικές τους υπηρεσίες με προσφορές κατανάλωσης για τους πελάτες.

Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το HPE GreenLake, πατήστε εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα