Η Samsung αποκαλύπτει νέα χαρακτηριστικά του One UI 2.0 (Android 10) και ανοίγει τη beta

Η Samsung αποκαλύπτει νέα χαρακτηριστικά του One UI 2.0 (Android 10) και ανοίγει τη beta
techgear.gr

Από τα κύρια χαρακτηριστικά του One UI 2.0 θα είναι το Dark Mode, αλλά και η νέα Smart Lock Screen που θα προσαρμόζει αυτόματα τα χρώματα του ρολογιού και των ειδοποιήσεων.

Η Samsung ετοιμάζεται για το λανσάρισμα της δεύτερης έκδοσης του περιβάλλοντος χρήσης One UI, το οποίο φυσικά βασίζεται στο Android 10, και προσκαλεί τους χρήστες να συμμετέχουν στη Beta για να πουν τη γνώμη τους σχετικά με τις νέες λειτουργίες που θα φέρει. 

Κάποιες από αυτές έχουν γίνει γνωστές ήδη από την εταιρεία, καθώς αποκάλυψε ότι το One UI 2.0 θα έρθει με ανανεωμένο περιβάλλον που περιλαμβάνει μικρότερα pop-up παράθυρα, διαφοροποιημένο χρωματισμό, μικρότερες καρτέλες ειδοποιήσεων και απλοποιημένα κουμπιά.

Όπως αναφέρει το Techgear.gr, από τα κύρια χαρακτηριστικά του One UI 2.0 θα είναι το Dark Mode, αλλά και η νέα Smart Lock Screen που θα προσαρμόζει αυτόματα τα χρώματα του ρολογιού και των ειδοποιήσεων. Ιδιαίτερο βάρος έχει πέσει και στο Digital Wellbeing, για το οποίο η Google πιέζει έντονα τους συνεργάτες – κατασκευαστές, με προσθήκη περισσότερων εργαλείων ελέγχου για τον χρόνο που ξοδεύει ο χρήστης στη συσκευή και σε συγκεκριμένες εφαρμογές, αλλά και με νέο Focus Mode για να παύεις προσωρινά τη λειτουργία ορισμένων εφαρμογών μειώνοντας τους περισπασμούς π.χ. όταν εργάζεσαι.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα PhoneArena, οι αλλαγές έχουν γίνει στα παρακάτω:

– Νέο σύστημα χειρονομιών

– Νέο one-handed mode

– Βελτίωση στο βιομετρικό ξεκλείδωμα

– Νέο γράφημα για τη μπαταρία

– Βελτιωμένες λειτουργίες Digital Wellbeing

– Αναβαθμισμένες προεγκατεστημένες εφαρμογές Samsung (Internet, Contacts, Calendar, My Files, Calculator, Reminder)

– Προεγκατεστημένο το Android Auto

– Αφαίρεση του Android Beam

– Επανασχεδιασμένο περιβάλλον χρήσης στην κάμερα (συμπεριλαμβάνεται το AR Doodle)

– Λειτουργία Screen-Recording με selfie recording

Η συμμετοχή στη Beta είναι διαθέσιμη μόνο για ορισμένες συσκευές της εταιρείας (π.χ. Samsung Galaxy S10 Series) και σε ορισμένες χώρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version