vivo Smartphones: Super Προσφορά για ένα High Tech Κινητό – Αποκτήστε το vivo Y33S με μόλις 199,90€

vivo Smartphones: Super Προσφορά για ένα High Tech Κινητό – Αποκτήστε το vivo Y33S με μόλις 199,90€

H special καλοκαιρινή προσφορά της vivo ισχύει έως τα τέλη Αυγούστου και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα, αμμουδιά και… vivo. Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις κάνουν «βουτιά» στα smartphones, προσφέροντας το νέο vivo Y33S στην ανεπανάληπτη τιμή των 199,90 ευρώ. Μια σπέσιαλ προσφορά, η οποία πραγματικά δεν έχει αντίπαλο και ανταγωνισμό.

Ιδίως αν λάβουμε υπόψη το τι ακριβώς προσφέρει το vivo Y33S. Λεπτό και μοντέρνο με αίσθηση πολυτέλειας. Με πάχος μόλις 8 χιλιοστών και βάρος μόλις 182 γραμματίων. Τριπλή οπίσθια κάμερα για φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας. Ενσωματωμένη οθόνη υψηλής ανάλυσης, με αναλογία 90,6% και χρωματική γκάμα 96%. Και μπαταρία δυνατότητας ταχείας φόρτισης 18W.

Το νέο vivo Y33S προσφέρεται σε δύο μοναδικά χρώματα:

α) Μαύρος καθρέπτης, ο οποίος συνδυάζει την κομψή απόχρωση με μια εντυπωσιακή λάμψη. Διαφορετικές υφές, γεμάτες «πλούσιο» φως.

β) Midday dream, το οποίο εξασφαλίζει μια αποκρυσταλλωμένη αίσθηση, χάρη στην ανάγλυφη πρωτοποριακή υφή AG. Η επίστρωση υγρών κρυστάλλων, μάλιστα, δίνει μια μοναδική λάμψη με πορτοκαλί και μπλε διαβάθμιση.

Όσον αφορά τον επεξεργαστή, πρόκειται για τον «Helio G80», ενώ η μνήμη RAM έχει ένα μικρό… κόλπο, το οποίο διασφαλίζει την απρόσκοπτη χρήση πολλαπλών εφαρμογών. Χωρίς να κολλάνε ή να «κρασάρουν» ούτε δευτερόλεπτο. Κι αυτό, διότι 4 GB από τον αδρανή χώρο της ROM (128 GB) μπορούν να αξιοποιηθούν ως εκτεταμένη μνήμη RAM. Έτσι, εύκολα και απλά από τα 8 GB μπορούμε να πάμε στα 12 GB.

Οι μεγάλες Special Summer Sales 2022, βέβαια, αφορούν κι άλλα προϊόντα της vivo, όπως για παράδειγμα το vivo Y76 5G. Ένα εξαιρετικά λεπτού σχεδιασμού κινητό, με πρωτοποριακό σχεδιασμό κάμερας, εκτεταμένη RAM, δίκτυο 5G και πολλά άλλα «πλούσια» χαρακτηριστικά, τα οποία προσφέρουν μια εντελώς νέα ψηφιακή και τεχνολογική εμπειρία.

Αναμφίβολα πρόκειται για την προσφορά του καλοκαιριού, την οποία κανείς δεν πρέπει να χάσει. Άλλωστε, πότε άλλοτε θα μπορέσεις να αποκτήσεις το νέο vivo Y33S, με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και τις συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές, στην ιδιαίτερα προνομιακή τιμή των 199,90 ευρώ; Η απάντηση είναι… ποτέ.

Η χρονική διάρκεια της ανεπανάληπτης έκπτωσης είναι από τις 11 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου -και έως εξάντλησης των αποθεμάτων. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τα Summer Sales 2022 και δεν θα ξαναγίνει. Επομένως, μην χάνετε την ευκαιρία, μην καθυστερείτε. Σηκωθείτε από την παραλία και αποκτήστε το vivo Y33S, προτού το κάνει κάποιος άλλος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το https://www.vivo.com/gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα