Πέντε τεχνολογίες του μέλλοντος που αλλάζουν όσα ξέραμε στις επιχειρήσεις

Πέντε τεχνολογίες του μέλλοντος που αλλάζουν όσα ξέραμε στις επιχειρήσεις
Τεχνολογία του Μέλλοντος 123rf

Πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να αλλάξουν την εικόνα τους στο μέλλον με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Σκέψου όλα αυτά που κάνεις καθημερινά. Από την δουλειά στο γραφείο, μέχρι την επιστροφή στο σπίτι, τις δουλειές του σπιτιού, το άραγμα στον καναπέ για να δεις τηλεόραση και οτιδήποτε άλλο σε ευχαριστεί. Σκέψου τώρα πάλι όλα αυτά, χωρίς την τεχνολογία. Δύσκολο, έως αδύνατο.

Γιατί η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι τέτοια, μέρα με τη μέρα, χρόνο με τον χρόνο, που είναι πλέον δύσκολο να κάνεις το οτιδήποτε χωρίς τη βοήθειά της. Από το πιο μικρό, μέχρι το πιο μεγάλο. Αυτή την τεχνολογία εκμεταλλεύεται και εξελίσσει ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ο οποίος θα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση HORECA 2019 που πραγματοποιείται από τις 8 μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Σε αυτήν θα προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις στις επιχειρήσεις, παρουσιάζοντας τις 5 τεχνολογίες του μέλλοντος που θα αλλάξουν αυτά που ξέραμε μέχρι σήμερα σε συγκεκριμένους τομείς. Oι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις λύσεις και τα προϊόντα του καταστήματος ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ που προορίζονται για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και χώρους εστίασης.

Ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και εξοπλισμός δωματίων, είδη προετοιμασίας πρωινού, είδη προετοιμασίας snack και γευμάτων, λευκές συσκευές και προϊόντα για κεντρικές υποδομές, λύσεις προβολής εταιρικών μηνυμάτων, είδη πληροφορικής για μια επιχείρηση, συστήματα παραγωγής ζεστού νερού και χρήσης, digital Signage.

Με μια πρώτη σκέψη, μπορεί να σκεφτείς “πόσο διαφορετικά μπορεί να είναι όλα αυτά στο μέλλον;”. Κι όμως, μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά. Όλες τις απαντήσεις και τις λύσεις για τα παραπάνω θα τις βρεις με μια επίσκεψη στο περίπτερο B12 και C13 του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ στην HORECA.

Συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν:


Η παραγγελιοληψία του μέλλοντος

Ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει μια ψηφιακή οθόνη στο lobby του εστιατορίου και να παραγγείλει μόνος του, να πληρώσει με την πιστωτική του κάρτα και να παραλάβει την παραγγελία του, εύκολα και γρήγορα.

Με την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου συστήματος αυτόματων παραγγελιών επιτυγχάνεται απόλυτη παρακολούθηση της κίνησης προϊόντων, από την παραγωγή μέχρι την ανάλωση σε κάθε μορφή, ενώ παράλληλα αυξάνεται κατακόρυφα η παραγωγικότητα του προσωπικού, μειώνοντας το χρόνο λήψης και εκτέλεσης παραγγελίας, αποφυγή λαθών που μπορεί να γίνονται σε ώρες αιχμής, καθώς και σημαντικότατη μείωση των λειτουργικών εξόδων μιας επιχείρησης.

Το δωμάτιο του μέλλοντος

Περιλαμβάνει τα συστήματα αυτοματισμών δωματίου που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών, παρέχοντάς τους πλήθος δυνατοτήτων όπως ο έλεγχος όλου του δωματίου από το smartphone ή το tablet, αλλά και τη δυνατότητα να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας μέσα από προηγμένα τηλεπικοινωνιακά συστήματα για προσωποποιημένες υπηρεσίες με βάση το προφίλ τους.

Το μπάνιο του μέλλοντος

Με εφαρμογές, όπως -μεταξύ άλλων- προηγμένοι αισθητήρες πίεσης / θερμοκρασίας νερού για μεγαλύτερη πρακτικότητα και οικονομία και αυτοκαθαριζόμενες τουαλέτες με δυνατότητα πλύσης-υγιεινής, παρέχουν στους πελάτες σας υψηλή εργονομία και λειτουργικότητα και υψηλά στάνταρ υγιεινής και ασφάλειας.

Η κουζίνα του μέλλοντος

Ιδανική για Villas, όπου οι υπερσύγχρονες συνδεδεμένες συσκευές κουζίνας απλοποιούν τη διαδικασία προετοιμασίας των ημερήσιων γευμάτων ή ροφημάτων χαρίζοντας στους επισκέπτες μια ακόμα πιο άνετη και μοντέρνα διαμονή.

Το μηχανοστάσιο του μέλλοντος

Με ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού που παρέχουν εύκολη και αξιόπιστη επιτήρηση πιθανών ειδοποιήσεων από δυσλειτουργίες αλλά και πρόληψη βλαβών του μηχανοστασίου σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του ξενοδοχείου, σημαντική εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας, καθώς και χαμηλότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησής.

Μετά το τέλος της έκθεσης, θα έχεις γίνει σοφότερος. Και αν έχεις επιχείρηση, ίσως να έχεις βρει τη λύση που ζητάς στα ζητήματα που σε απασχολούν.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως πάνω από 250.000 επιχειρήσεις έχουν εμπιστευτεί μέχρι σήμερα τις Business λύσεις από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ, ανάμεσα σε αυτές είναι καταλύματα στη νησιωτική Ελλάδα, boutique hotels.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα