Πώς ένα smartwatch μπορεί να σε βοηθήσει να προστατέψεις την φυσική σου κατάσταση

Πώς ένα smartwatch μπορεί να σε βοηθήσει να προστατέψεις την φυσική σου κατάσταση

Πώς τα νέα Huawei Watch 3 και Watch 3 Pro φροντίζουν για την φυσική σου κατάσταση

Πριν από μερικά χρόνια, ούτε που θα φανταζόμασταν πόσα πολλά πράγματα μπορεί να κάνει ένα ρολόι – πέρα από το να σου δείχνει την ώρα. Είναι γεγονός ότι οι νέες γενιές smartwatch πραγματικά εντυπωσιάζουν με τις δυνατότητές τους, αποδεικνύοντας την πρόοδο και την ανάπτυξη της τεχνολογίας και την προσφορά της στην καθημερινότητα του ανθρώπου.

Πλέον, μπορείς να κάνεις δεκάδες πράγματα με ένα “έξυπνο ρολόι”. Από τα πιο απλά όπως το να βάλεις ξυπνητήρι μέχρι τα πιο σύνθετα που αφορούν την υγεία σου. Μερικές από τις βασικές λειτουργίες των smartwatches που μπορούν να είναι πραγματικά χρήσιμες και να κάνει την καθημερινότητά σου καλύτερη με τρόπους που δεν φαντάζεσαι είναι αυτές που σχετίζονται με θέματα υγείας και ευεξίας.

Στην αγορά υπάρχουν smartwatches για κάθε γούστο και κάθε πορτοφόλι, εμείς όμως ξεχωρίσαμε αυτά που βάζουν σε πρώτο πλάνο την συνεχή παρακολούθηση της υγείας και τη διασφάλιση της καλής φυσικής κατάστασης. Η HUAWEI ανεβάζει ξανά τον πήχη, με δύο νέα μοντέλα, που αποτελούν την χρυσή τομή μεταξύ τεχνολογίας και κομψότητας. Τα νέα HUAWEI Watch 3 και HUAWEI Watch 3 Pro που διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν το smartwatch το αγαπημένο σου gadget.

Health monitoring

Τα HUAWEI Watch 3 Series smartwatch είναι ένας βοηθός παρακολούθησης φυσικής κατάστασης επαγγελματικού επιπέδου, που προσφέρει πάνω από 100 τρόπους προπόνησης, ανίχνευση θερμοκρασίας δέρματος με τον νέο αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας, αναγνώριση πτώσης και εκπομπή σήματος SOS και πολλά άλλα. Σε συνδυασμό με άλλες λειτουργίες, όπως καταγραφή καρδιακών παλμών, συνεχόμενη ανίχνευση SpO2, παρακολούθηση ύπνου και πίεσης, το ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών της σειράς smartwatch επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πλήρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας τους.


Ουσιαστικά, με τα Huawei Watch 3 και Huawei Watch 3 Pro μπορείς:

Να ελέγχεις το οξυγόνο και τους καρδιακούς παλμούς σου

Με τα Huawei Watch 3 και Huawei Watch 3 Pro μπορείς να παρακολουθείς το δικό σου SpO2 άμεσα μέσω του TruSeen™ 4.5+, το οποίο χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία φωτός για την ακριβή ανίχνευση μορίων οξυγόνου στο αίμα, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας και μεγάλου υψομέτρου.

Ταυτόχρονα, επειδή πολλές φορές κατά τη διάρκεια της άσκησης μπορεί να το παρακάνουμε στην ένταση, στην ταχύτητα και στον χρόνο που γυμναζόμαστε, το smartwatch θα σε βοηθήσει να έχεις τον πλήρη έλεγχο με την καταγραφή καρδιακών παλμών.

Να βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου σου

Με την παρακολούθηση του ύπνου και της πίεσης που σου προσφέρει το Huawei Watch 3 Series έχεις τη δυνατότητα να δεις πόσο βαθιά κοιμάσαι τα βράδια και ακολούθως να προχωρήσεις σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου σου.


Να έχεις ένα “safety plan”

Εάν το HUAWEI WATCH 3 Series εντοπίσει κάποια πτώση σου, μεταβαίνει αμέσως σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ειδοποιεί την καθορισμένη επαφή σου. Εναλλακτικά, πάτησε 5 φορές το up button και στείλε αμέσως μια κλήση σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

  • To HUAWEI Watch 3 στην Ελλάδα διατίθεται σε Active Edition στα καταστήματα: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas από 22 Ιουνίου έως και 4 Ιουλίου, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο με δώρο τα wireless ακουστικά με Active Noise Cancelation HUAWEI FreeBuds 4i.
  • To HUAWEI Watch 3 Pro στην Ελλάδα διατίθεται σε Classic Edition στα καταστήματα: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas από 22 Ιουνίου έως και 4 Ιουλίου, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο τα wireless ακουστικά με Active Noise Cancelation HUAWEI FreeBuds Pro.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα