Θα δώσουν ονόματα.... γραπτώς

ΜΗΝΥΤΗΤΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ-ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ Η ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ(ΔΙΚΑΡΙΝΩΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ)- ΦΩΤΟ Χρηστος Μπονης//Eurokinissi
ΜΗΝΥΤΗΤΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ-ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ Η ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ(ΔΙΚΑΡΙΝΩΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ)- ΦΩΤΟ Χρηστος Μπονης//Eurokinissi EUROKINISSI

Την Πέμπτη θα καταθέσουν στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς. Η δήλωση βόμβα του Σ. Μουζακίτη έβγαλε την υπόθεση από το αρχείο

Ανοίγει και πάλι η υπόθεση των καταγγελιών των οικονομικών εισαγγελέων, Γ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη, οι οποίοι καλούνται και πάλι για εξηγήσεις.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Φώτης Μακρής τους κάλεσε την Τρίτη να καταθέσουν εντός δύο ημερών εγγράφως, στοιχεία ή ονόματα, για πρόσωπα που επιχείρησαν να παρέμβουν στο έργο τους.

Η υπόθεση είχε μπει στο αρχείο, ωστόσο ο κ. Μουζακίτης με δηλώσεις του τη Δευτέρα, άφησε αιχμές υποστηρίζοντας ότι προφορικά είχαν δώσει ονόματα.

Να σημειωθεί ότι οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς ζήτησαν οι ίδιοι να καταθέσουν και πάλι για δεύτερη φορά στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Φώτη Μακρή.

Κατόπιν τούτου και παρά το ότι από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου εκφράστηκαν απορίες για τις δηλώσεις η κλήση έγινε και οι απαντήσεις αναμένονται την Πέμπτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Δώσαμε ονόματα, έκλεισαν την υπόθεση"

Η υπόθεση στο αρχείο, οι εισαγγελείς στις θέσεις τους

SHARE:

24Media Network