Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Δευτέρα

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Μια δύσκολη ημέρα για τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας σήμερα. Τα γεγονότα μοιάζουν να μπλοκάρουν τα οικονομικά σας και πολύ πιθανόν εξαιτίας μιας όχι και τόσο πετυχημένης συμφωνίας. Πολλά πράγματα φαίνεται πως θα εξαρτηθούν και από άλλους αυτή τη στιγμή. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να βγείτε λιγότερο ζημιωμένοι. Αποφύγετε σήμερα τις οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις με τους συγγενείς και φίλους.

Ταύρος

Μια ημέρα γεμάτη εξωπραγματικές καταστάσεις η οποία πολύ εύκολα μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποια πνευματική σύγχυση. Οι σχέσεις σας ή συμφωνίες ίσως να μην πηγαίνουν όπως εσείς θα θέλατε σήμερα. Πολλά πράγματα μπορούν να σας οδηγήσουν σε κάποιες λανθασμένες αποφάσεις με δυσάρεστες συνέπειες για την οικονομική ή επαγγελματική σας κατάσταση σήμερα. Αποφύγετε οποιεσδήποτε συνεργασίες ή αποφάσεις και δώστε ιδιαίτερη σημασία στα πιθανά προβλήματα σχέσεων κρατώντας μια πιο υποχωρητική στάση. (Δυσάρεστα νέα για κάποιον συγγενή είναι πολύ πιθανά).

Δίδυμοι

Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας θα έρθετε αντιμέτωποι με πλευρές του εαυτού σας που συνήθως κρατούσατε μυστικές ή δεν είχατε ιδέα ακόμα και για την ύπαρξή τους. Βαθιά κρυμμένα συναισθήματα και ψυχολογικά κατάλοιπα ίσως βγουν στην επιφάνεια.

Καρκίνος

Θα βρεθείτε κερδισμένοι σήμερα κάνοντας στροφή προς μια πιο εξωστρεφή συμπεριφορά απέναντι στους άλλους. Πολλά πράγματα ίσως να μην είναι όπως θα θέλατε σήμερα αλλά η πιθανότητα να αλλάξουν προς το καλύτερο είναι πολύ μεγάλη. Κάντε τις επιλογές σας και ασχοληθείτε με το πώς θα ομορφύνετε τον χώρο που ζείτε σήμερα. Οι καλές ημέρες που μια καινούργια σχέση θα αλλάξει τη ζωή σας πλησιάζουν για σας. Ερωτική δημιουργία κάτω από καλές συνθήκες.

Λέων

Η ανάγκη για να διακόψετε κάποιες επαφές επαγγελματικές ή ιδιαίτερες σχέσεις θα είναι αυξημένη σήμερα. Ο τρόπος που θα γίνει όμως θα πρέπει να αποκτήσει μεγάλη σημασία για σας. Προτιμήστε κάποια διπλωματική λύση επιστρατεύοντας όλη την υπομονή και κατανόηση που διαθέτετε. Ίσως να αποδειχτεί μια πολύ έξυπνη κίνηση για σας στο άμεσο μέλλον.

Παρθένος

Tο σύστημα αξιών σας και τα πράγματα που σας αρέσουν πραγματικά ή τα απολαμβάνετε πάνω σε καθημερινή βάση θα βρεθεί αντιμέτωπο με μια νέα σας ανάγκη να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Η ένταση αυτή την ημέρα θα είναι κάτι που δύσκολα θα μπορέσετε να το αποφύγετε και η αισθηματική σας πλευρά θα είναι αυτή η οποία θα υποφέρει περισσότερο. Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα αποφύγετε τον αισθηματικό εγωισμό και προσπαθήστε να προσαρμοστείτε έστω και προσωρινά στην νέα κατάσταση όπως έχει δημιουργηθεί σήμερα.

Ζυγός

Η επανάσταση της τεχνολογίας και της επιστήμης γενικά σας βρίσκει στο ξεκίνημα της καριέρα σας. Αν θέλετε να έχετε μια συμμετοχή στα μελλοντικά γεγονότα θα πρέπει να στερηθείτε ακόμα περισσότερο σήμερα. Μια προσπάθεια για ξαφνική αλλαγή στόχων ίσως να δεχτεί την συμπαράσταση από το άμεσο περιβάλλον σας με κάποιον ενθουσιασμό. Εκμεταλλευτείτε την.

Σκορπιός

Οι αλλαγές που γίνονται σήμερα γύρω σας ίσως να είναι και οι πιο σημαντικές στη ζωή σας. Θα βρείτε τον εαυτό σας να παλεύει με έναν επαναστατικό τρόπο απέναντι σε οτιδήποτε είναι κρυφό ή μυστικό κατά κάποιο τρόπο προσπαθώντας να δει το τι κρύβεται πραγματικά πίσω από αυτό. Μια ημέρα κρίσης στη ζωή κάποιου με πολύ σημαντικές απώλειες.

Τοξότης

Μια ημέρα που αρχίζετε και συνειδητοποιείτε μια άλλη πραγματικότητα πολύ διαφορετική από αυτή που υπολογίζατε. Πολλά πράγματα φαίνεται πως σας έχουν κουράσει ιδιαίτερα και νιώθετε μια έντονη επιθυμία να τα αποβάλετε όσο γίνεται πιο γρήγορα από τη ζωή σας. Ευαισθησίες και όνειρα διαφορετικά σήμερα σας υποχρεώνουν να δεχτείτε ορισμένες καινούργιες καταστάσεις στη ζωή σας. Μια ημέρα κρίσης για τις ελπίδες και τα όνειρά σας με σοβαρό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Ένας αόριστος φόβος για τα γηρατειά που έρχονται. Καταστάσεις αδικαιολόγητου άγχους.

Αιγόκερως

Αν έχετε κάποιες αμφιβολίες για άτομα ή καταστάσεις προσπαθήστε να αυξήσετε την επιφυλακτικότητα και προσοχή σας σε σχέση με τις αποφάσεις. Ακόμα, το να αγνοείτε ή και να αποφεύγετε τα πραγματικά προβλήματα σε μια σχέση σας θα αποδειχτεί μεγάλο λάθος με ξεχωριστές συνέπειες.

Υδροχόος

Μια ευχάριστη αλλά ξαφνική αλλαγή στις συνθήκες της δουλειάς σας ή στην ενασχόλησή σας θα σας δημιουργήσει μια ξεχωριστή συναισθηματική διάθεση. Η ξαφνική βοήθεια από το άμεσο περιβάλλον είναι πολύ πιθανή σήμερα μέσα από ιδιόρρυθμες συνθήκες. Μια προσωρινή αλλά μεγάλης διάρκειας αλλαγή στις διαθέσεις.

Ιχθύες

Μια καλή ημέρα όπου τα πράγματα και οι καταστάσεις θα αρχίσουν να παίρνουν κάποια ευχάριστη μορφή για σας. Ίσως να πρέπει σήμερα να καθίσετε και να σκεφτείτε λιγάκι τον εαυτό σας. Αποφασίζοντας ένα ταξίδι αναψυχής σε συνδυασμό με την δουλειά σας πιθανόν να αποδειχτεί μια πολύ καλή ενέργεια. Η αυτοσυγκέντρωση μακριά από τον τόπο διαμονής ή ενασχόλησης θα σας βοηθήσει πολύ ώστε να καταλάβετε σημαντικά πράγματα για τον εαυτό σας που τα είχατε παραμελήσει. Μια καλή ημέρα για διάβασμα ή πνευματική ενασχόληση.

SHARE:

24Media Network