Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Τρίτη

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Αν σκοπεύετε να σταθεροποιήσετε κάτι ή να οργανώσετε τη ζωή σας σήμερα με τον καλύτερο αποδοτικό τρόπο, βρίσκεστε στην καταλληλότερη ημέρα. Αυξημένη σταθερότητα σε θέματα οικονομικά και ικανότητας για εργασία θα σας βοηθήσουν ιδιαίτερα στους στόχους σας. Κάντε τις επιλογές σας με προσοχή και προχωρήστε.

Ταύρος

Μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο για οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Ίσως να πρόκειται για μια ημέρα σταθμό στις σχέσεις σας με τους άλλους ή ακόμα και στην δημιουργία κάποιων πραγματικών πνευματικών επιδόσεων. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες σήμερα. Η τωρινή εύνοια πολύ πιθανόν να έχει μακροχρόνια αποτελέσματα στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Ίσως είναι η πιο κατάλληλη μέρα να εξαλείψετε αυτές τις δυνάμεις που σας επηρεάζουν και σας σαμποτάρουν χωρίς να το αντιλαμβάνεστε. Είναι μια καλή ημέρα να ξεκινήσετε σε βάθος την μελέτη των "ονείρων σας" πραγματικών και θεωρητικών ή να ξεκινήσετε κάποια μορφή ψυχοθεραπείας. Ο υπνωτισμός και άλλες μέθοδοι που διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα του μυαλού σας θα σας βοηθήσουν ιδιαίτερα αυτήν την ημέρα.

Καρκίνος

Μια ικανοποίηση σε σχέση με το οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά η ανησυχία για το αύριο θα εξακολουθεί να υπάρχει. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στη ζωή σας τελευταία αλλά όπως φαίνεται δεν έχετε ακόμα προσαρμοστεί στις καινούργιες συνθήκες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η επιθυμία σας να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σήμερα θα εκπληρωθεί και ίσως με μεγαλύτερη επιτυχία από αυτή που αρχικά υπολογίζατε.

Λέων

Σοβαρές σχέσεις ή μεγαλύτεροι από σας σε ηλικία φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν στη δουλειά σας σήμερα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία δείχνοντας την ικανοποίησή σας και αφήνοντας παράλληλα να φανεί η εκτίμησή σας γι αυτό που κάνουν για σας.

Παρθένος

Μια ημέρα που θα ανακαλύψετε καινούργιους τρόπους για απολαύσεις ή ικανοποιήσεις. Μια μικρή επανάσταση σε ότι αφορά την αισθηματική σας ζωή ίσως σας φέρει πολύ κοντά σε μία καινούργια ερωτική σχέση. Τα πάντα όμως σήμερα θα εξαρτηθούν από το πόσο μπορείτε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας ώστε να αποφύγετε να παρασυρθείτε σε καταστάσεις ερωτικού πάθους. Καλές προοπτικές σε σχέση με την δημιουργία μιας καινούργιας κατάστασης στην ενασχόλησή σας.

Ζυγός

Μια ημέρα πραγματικής εσωτερικής έντασης η οποία θα συνοδεύεται από παράξενες ψυχικές καταστάσεις. Πολλές φορές μια ιδιαίτερη συγκινητικότητα ή και ιδιαίτερα ξεσπάσματα για αιτίες χωρίς ουσία. Παράλληλα θα βρείτε τον εαυτό σας να ασχολείται με ασυνήθιστα προβλήματα ή χόμπι (τουλάχιστον για τους άλλους). Μια διακύμανση μεταξύ φανταστικών και μυστικιστικών ενδιαφερόντων. Ένας αγώνας για ψυχική επιβίωση ή κατανόηση από τους άλλους.

Σκορπιός

Μια έντονη επιθυμία για να δραστηριοποιηθείτε μαζί με κάποιους άλλους και να αγωνιστείτε για έναν σκοπό. Μια ημέρα ξαφνικών σκέψεων σε ότι αφορά τις εσωτερικές και πολύ ευαίσθητες πλευρές του ανθρώπου. Σοβαρές αλλαγές πάνω στα οικονομικά ή σε οποιεσδήποτε σταθερές αξίες θα σας επηρεάσουν άμεσα σήμερα.

Τοξότης

Μια ημέρα που θα αναγκαστείτε να κοιτάξετε πίσω από τον μύθο και τα όνειρά σας. Θα έχετε μια εντύπωση πως μόλις ξυπνήσατε από ένα όχι ευχάριστο όνειρο μέσα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που γνωρίζετε. Μια επιθυμία σας για να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο πάνω σε ένα όχι υλιστικό επίπεδο θα στεφθεί από επιτυχία.

Αιγόκερως

Ένα προϋπάρχον ενδιαφέρον για τον θάνατο, την ζωή μετά τον θάνατο, τον μυστικισμό, την ψυχή και τις κρυμμένες και μυστηριώδεις όψεις της ζωής θα εμφανιστεί έντονο αυτήν την μέρα με αποτέλεσμα κάποιες βαθιές αλλαγές στην κατανόηση και συμπεριφορά σας απέναντι των άλλων. Σ’ ένα διαφορετικό επίπεδο είναι πολύ πιθανό να προκύψουν σύγχυση σε νομικά ζητήματα, συνεταιριστικές προσπάθειες και σε θέματα κοινής ιδιοκτησίας, γι' αυτό να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί στις οποιεσδήποτε συναλλαγές σας αυτή την μέρα.

Υδροχόος

Επαναστατικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας σας. Η ικανότητά σας να επηρεάζεται τους άλλους διαμέσου ομιλίας, γραφής ή κάποιων διαπραγματεύσεων θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να πετύχετε μια σημαντική αναγνώριση σε αυτό τον τομέα (Σε μεμονωμένες περιπτώσεις μεγάλη πνευματική ένταση εξαιτίας κάποιας σχέσης, ή ακόμα και πιθανότητα σοβαρών διανοητικών διαταραχών).

Ιχθύες

Μια υπόθεσή σας που έχει αρχίσει από καιρό, φαίνεται πως αποκτά κάποια οριστική μορφή σήμερα. Επαγγελματική εύνοια και συναισθηματική σταθερότητα θα βοηθήσουν στο να αποκτήσετε μεγαλύτερη αισιοδοξία σήμερα. Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές που παρουσιάζονται σε έναν ξεχωριστό τομέα της ζωής σας.

SHARE:

24Media Network