Το χέρι στην τσέπη έβαλε το ΓΕΕΘΑ: Πληρώθηκε η διαμονή του αρχηγού στην Κεφαλλονιά

Το χέρι στην τσέπη έβαλε το ΓΕΕΘΑ: Πληρώθηκε η διαμονή του αρχηγού στην Κεφαλλονιά

Απεμπλοκή του ονόματος του από το θέμα που προέκυψε σχετικά με το ποιος θα πληρώσει το κόστος διαμονής στην σεισμόπληκτη Κεφαλλονιά, πέτυχε ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ

Το καλό παράδειγμα έδωσε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, όσον αφορά το θέμα που προέκυψε σχετικά με την κάλυψη των εξόδων διαμονής στην Κεφαλλονιά.

Ο στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος είχε μεταβεί στο νησί μαζί με άλλα δύο στελέχη του Επιτελείου στις αρχές Φεβρουαρίου, προκειμένου να συμβάλει τον συντονισμό της αντιμετώπισης της κατάστασης που δημιουργήθηκε από τον μεγάλο σεισμό των 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, στις 3 του μηνός.

Στην πορεία προκλήθηκε αλαλούμ για το ποιος θα πληρώσει τη διαμονή υπουργών, γενικών γραμματέων, κρατικών υπαλλήλων, ακόμα και δημοσιογράφων που είχαν πάει στο νησί εκείνες τις ημέρες. Το ποσό, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεπερνάει τα 11.000 ευρώ.

Το Σάββατο (08/02) λοιπόν, το ΓΕΕΘΑ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τονίζει ότι η διαμονή των εκπροσώπων του Επιτελείου, έχει πληρωθεί. Επισημαίνεται, μάλιστα, ότι στις 7 Μαρτίου κατατέθηκε στον τραπεζικό λογαριασμό συγκεκριμένου ξενοδοχείου, το ποσό των 300 ευρώ, που αντιστοιχεί στη διαμονή για δύο ημέρες του κ. Κωσταράκου και των δύο στελεχών.

SHARE:

24Media Network