Τοπικές νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά

Τοπικές νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά

Τοπικές νεφώσεις σε Αττική και Θεσσαλονίκη και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού τη Δευτέρα

Σκηνικό με τοπικές νεφώσεις σε Αττική και Θεσσαλονίκη προβλέπεται για τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί τοπικά έως και 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 8 και 19 βαθμών Κελσίου στα περισσότερα σημεία της χώρας.

Πιο αναλυτικά, στην Αττική θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις, αλλά ο καιρός από το μεσημέρι και μετά θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί εντάσεως 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη , η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και τις νυχτερινές ώρες, ενώ θα σημειωθούν και τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη , θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών κυρίως στα βορειοανατολικά μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί έως και 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 3 και 16 βαθμών Κελσίου, ενώ στη Δυτ. Μακεδονία, θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου , την Ήπειρο , τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα δυτικά του Ιονίου τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 9 και 19 βαθμών Κελσίου.

Στη Θεσσαλία , την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες με την πιθανότητα ασθενών βροχών στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί εντάσεως 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι στα νότια τοπικά μέχρι και 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 μέχρι 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θεσσαλία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη , υπάρχει η πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές, ενώ από το απόγευμα ο καιρός στις βόρειες Κυκλάδες θα είναι σχεδόν αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα , θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Αναμένεται βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 11 και 18 βαθμών Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς πιο χαμηλή.

SHARE:

24Media Network