Celestyal Cruises: Επανεκκίνηση της κρουαζιέρας με νέα λιμάνια

Celestyal Cruises: Επανεκκίνηση της κρουαζιέρας με νέα λιμάνια

Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης γίνεται νέο home-port για την εταιρεία.

Την επανεκκίνηση των κρουαζιέρων της τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων στις 18 Απριλίου ανακοίνωσε η Celestyal Cruises. Οι κρουαζιέρες θα ξεκινήσουν με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal και θα συνεχιστούν από τις 29 Απριλίου με το Celestyal Olympia. Την ίδια ημερομηνία το Celestyal Crystal αναλαμβάνει τις κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η σταδιακή ανάκτηση της εμπιστοσύνης των επισκεπτών έχει γίνει ήδη αντιληπτή από την πρόοδο των κρατήσεων και της ζήτησης, οδηγώντας σε θετικές εκτιμήσεις για το 2022.

Το 2021 η εταιρεία κατάφερε να πραγματοποιήσει κρουαζιέρες από τα μέσα Ιουνίου έως και τα τέλη Αυγούστου, σημειώνοντας ικανοποιητική πληρότητα της τάξεως του 57%, ποσοστό αρκετά υψηλότερο από το μέσο όρο άλλων εταιρειών κρουαζιέρας που δραστηριοποιήθηκαν το ίδιο χρονικό διάστημα στην ίδια περιοχή. Παράλληλα, προσέλκυσε το 67,8% των επισκεπτών της από την εγχώρια αγορά και γειτονικές αγορές, ενώ βάσει ερευνών που διενήργησε εν πλω, ένα ποσοστό 97,8% των επισκεπτών της εκθείασε την εν πλω φιλοξενία, δίνοντας στην εταιρεία το έναυσμα να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μία δυναμικότερη επανεκκίνηση, φέτος.

Εκτός από το λιμάνι του Πειραιά, η Celestyal Cruises πρόσθεσε τα λιμάνια του Λαυρίου και της Θεσσαλονίκης ως λιμάνια απο-επιβίβασης (home port). Το κρουαζιερόπλοιο θα προσεγγίζει τη Θεσσαλονίκη σταθερά σε εβδομαδιαία βάση και θα επιβιβάζει ταξιδιώτες, δίνοντας πρόσβαση στην κρουαζιέρα σε όλα τα Βαλκάνια και τη Β. Ελλάδα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα