Κικίλιας: Η Ελλάδα πρώτος προορισμός για τους Ρουμάνους και το 2022

Κικίλιας: Η Ελλάδα πρώτος προορισμός για τους Ρουμάνους και το 2022
Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας intime

Ο Βασίλης Κικίλιας είχε σημαντικές συναντήσεις στην εκδήλωση του ΕΟΤ στο Βουκουρέστι.

Η Ελλάδα παραμένει και το 2022 ο πρώτος τουριστικός προορισμός στην προτίμηση των Ρουμάνων ταξιδιωτών, όπως επιβεβαιώθηκε κατά της συναντήσεις που είχε ο υπουργός τουρισμού Βασίλης Κικίλιας με τουριστικούς παράγοντες της Ρουμανίας.

Κατά τη διήμερη εκδήλωση που οργάνωσε ο ΕΟΤ Ρουμανίας και πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι ο κ. Κικίλιας συνάντησε εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Τουριστικών Πρακτόρων Ρουμανίας, tour operators της ρουμανικής αγοράς και στελέχη αεροπορικών εταιρειών της χώρας. Επιπλέον έδωσε σειρά συνεντεύξεων σε 12 τηλεοπτικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων σε τηλεθέαση σε εθνικό επίπεδο καθώς και μέσων τοπικής εμβέλειας, γενικού και ειδικού περιεχομένου, 20 διαδικτυακά και έντυπα μέσα, 4 Πρακτορεία Ειδήσεων και πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Σημειώνεται ότι μόνο τις πρώτες ώρες καταγράφηκαν 65 δημοσιεύματα σε έντυπα και διαδικτυακά μέσα, ενώ αναλυτικά ρεπορτάζ με τις δηλώσεις του κ. Κικίλια μεταδόθηκαν σε όλα τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών δικτύων, με τον αριθμό των σχετικών δημοσιευμάτων να διευρύνεται τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα