Μοναδικές διακοπές στο Alkyon Resort Hotel & Spa

Μοναδικές διακοπές στο Alkyon Resort Hotel & Spa

Ψάχνετε για έναν επίγειο παράδεισο, ο οποίος θα σας προσφέρει την εμπειρία μιας φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών, κορυφαίες υπηρεσίες, πολυτελή αισθητική και θα βρίσκεται παράλληλα κοντά στην πόλη σου;

Το Alkyon Resort Hotel & Spa είναι αυτό ακριβώς που έχετε ανάγκη. Μην χάσετε τη μοναδική προσφορά, που ισχύει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Το Alkyon Resort Hotel & Spa συνδυάζει ένα γήινα στοιχεία και ένα καταπράσινο τοπίο με την αισθητική απέριττης πολυτέλειας. Το παραθαλάσσιο ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας και προσφέρει στους επισκέπτες του ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Το συγκρότημα διαθέτει 12 κτίρια με συνολικά 165 δωμάτια και παροχής πολλαπλών υπηρεσιών. Με θέα στους καταπράσινους κήπους όλα τα δωμάτια Standard, Superior και Executive και, οι ευρύχωρες Junior σουίτες, είναι όλα εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες ανέσεις, προκειμένου να σας προσφέρουν μία πολυτελή διαμονή και υψηλά επίπεδα υπηρεσιών, εμπειρία που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη.

Τα διαμερίσματα και οι μεζονέτες από την άλλη, εξασφαλίζουν μοναδική άνεση για ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές.

Απόδραση σε μία μόλις ώρα από την Αθήνα

Για εσάς που αναζητάτε έναν κοντινό προορισμό, το Alkyon Resort Hotel & Spa αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο για αποδράσεις, αφού λόγω της προνομιακής τοποθεσίας του βρίσκεται μόλις 1 ώρα από την Αθήνα (120χλμ.) και την Πάτρα (110χλμ.). Μέσα σε λίγη ώρα θα βρεθείτε δίπλα σε σημαντικούς αρχαιολογικούς και πολιτιστικούς χώρους, αλλά και ένα βήμα μακριά από τη βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Βραχατίου.

Αν αυτό που επιθυμείτε είναι στιγμές χαλάρωσης, τότε πρόκειται σίγουρα για την ιδανικότερη επιλογή των καλοκαιρινών σου διακοπών –και όχι μόνο-, μίας και το Alkyon Resort Hotel & Spa είναι μια όαση γαλήνης, χτισμένη σε μια έκταση 25.000 τ.μ. γεμάτη με κατάφυτους κήπους.

Η περιπλάνηση στους μαγευτικούς και καταπράσινους κήπους του συγκροτήματος, με την πλούσια βλάστηση και τα όμορφα μονοπάτια σας περιμένει για χαλαρωτικούς περιπάτους, μέσα σε μια έκταση 3 στρεμμάτων φοινικόπαρκου. Ο περίπατος σε μια όαση με λεύκες, φοίνικες, ελιές και πικροδάφνες και τα ομορφιά λουλούδια και φυτά την Κορινθιακής γης δεδομένα θα σας παρασύρουν και θα σας ταξιδέψουν.

Το μυστικό του Alkyon Resort Hotel & Spa είναι πως συνδυάζει όλες τις χαρές του Κορινθιακού τόπου με τις δροσερές ανάσες που προσφέρουν τα γύρω βουνά και έτσι, φέρνει το καλοκαίρι στην κυριολεξία δίπλα σας.

Μάλιστα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την τοποθεσία του συγκροτήματος για εξορμήσεις στην ευρύτερη περιοχή, καθώς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από σημαντικούς αρχαιολογικούς προορισμούς και αξιόλογους πολιτιστικούς χώρους, όπως το Ηραίον, ο Ακροκόρινθος, η Στυμφαλία και η Λίμνη Δόξης.

Ζήσε την εμπειρία όλων των αισθήσεων με τις πισίνες και το Spa

Στο Alkyon Resort Hotel & Spa θα βρείτε δύο εξωτερικές πισίνες, που προσφέρουν ατελείωτες ώρες χαράς σε μικρούς και μεγάλους.

Η εντυπωσιακή, εξωτερική, πολυμορφική πισίνα κλέβει τις εντυπώσεις και χαρίζει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Το εξαιρετικό design της πισίνας γίνεται το επίκεντρο ενός κομψά διαμορφωμένου χώρου, όπου μπορείτε να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία σας στο όμορφο περιβάλλον, να κολυμπήσετε στη μαγευτική πισίνα ή να χαλαρώσετε στις άνετες ξαπλώστρες, κάτω από τη σκιά που προσφέρουν οι ομπρέλες περιμετρικά. Για να απογειώσετε δε την εμπειρία σας αρκεί ένα κοκτέιλ ή μπορείτε να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας με νόστιμα light lunches.

Η δεύτερη εξωτερική πισίνα είναι επίσης ευρύχωρη (130 m²) και σχεδιασμένη για αναζωογονητική κολύμβηση και σωματική άσκηση. Ο καλαίσθητος χώρος γύρω από την πισίνα διαθέτει ξύλινες ξαπλώστρες με στρώμα, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και χαλάρωση, απολαμβάνοντας δροσιστικούς χυμούς, που μπορείτε να προμηθευτείτε από το pool bar.

Για τους μικρούς επισκέπτες, υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι και ασφαλείς χώροι, για ατέλειωτο παιχνίδι και χαρούμενη απασχόληση. Παιδική χαρά, ποδήλατα, πινγκ πονγκ, αίθουσα ηλεκτρονικών παιχνιδιών, παιδική απασχόληση θα κρατήσουν τα παιδιά σας απασχολημένα, όσο εσείς χαλαρώνετε, κάνοντας πραγματικά ξέγνοιαστες διακοπές.

Ένας από τους λόγους που το Alkyon Resort Hotel καθίσταται ένας από τους πιο προσφιλείς προορισμούς είναι το ότι διαθέτει ένα νέο πολυτελές κέντρο ευεξίας Spa Center, όπου θα απολαύσετε περιποίηση… πέντε αστέρων όποια θεραπεία κι αν διαλέξετε.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Alkyon Spa Center έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με υψηλά ποιοτικά πρότυπα και έχουν ως σκοπό να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη πρόταση αναγέννησης και αναζωογόνησης σε όποιον επιθυμεί να απολαύσει την εμπειρία της ευεξίας, της χαλάρωσης και της ομορφιάς.

Από αρχιτεκτονικής άποψης ο νέος χώρος προκαλεί τις αισθήσεις, αφού ο γυάλινος θόλος που στεγάζει το αίθριο επιτρέπει στο φυσικό φως να διαχέεται βελούδινα στο εσωτερικό του Spa, δημιουργώντας αίσθημα γαλήνης και ηρεμίας σε όλα τα επίπεδα.

Οι επισκέπτες του Spa έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την υπηρεσία που τους ταιριάζει μέσα από μια πλούσια γκάμα περιποιήσεων και να απολαύσουν υδροθεραπείες, θεραπείες αισθητικής, λιπογλυπτικής, μασάζ, ολιστικές θεραπείες ευεξίας και υπηρεσίες περιποίησης άκρων.

Το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας προτείνει εξατομικευμένες θεραπείες, με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες για βαθιά αναζωογόνηση.

Aξιοποιήστε την προσφορά που ισχύει μέχρι 30/9

Aπολαύσετε ξέγνοιαστες και ποιοτικές καλοκαιρινές διακοπές σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή και χρήση των εγκαταστάσεων του SPA, με μόλις 110 ευρώ τη βραδιά.

Alkyon Resort Hotel & Spa | Βραχάτι Κορινθίας | τηλ. 27410 52010 | email: [email protected] | www.alkyonhotel.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα