Το Makedonia Palace γίνεται το πρώτο μέλος στην Ελλάδα της World Hotels

Το Makedonia Palace γίνεται το πρώτο μέλος στην Ελλάδα της World Hotels

Το ιστορικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης είναι το πρώτο στη χώρα μας της πολυτελούς αλυσίδας.

Στην Ελλάδα επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της η WorldHotels, με την προσθήκη του MakedoniaPalace Hotel στη Θεσσαλονίκη, που αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας στη χώρα μας και που μάλιστα εντάχτηκε στην ανώτατη κατηγορία της WorldHotelsLuxury Collection.

Η WorldHotelsCollection είναι αλυσίδα ανεξάρτητων πολυτελών ξενοδοχείων και μέλος του Ομίλου BWH HotelGroup και σήμερα αριθμεί ξενοδοχεία σε περισσότερους από 200 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Βασικά κριτήρια για την επιλογή του Makedonia Palace ήταν το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, η αριστεία της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρεται στο επισκέπτη, οι καινοτόμες πρακτικές που ακολουθεί το ξενοδοχείο καθώς και οι εγκαταστάσεις συσκέψεων και αναψυχής.

Το ξενοδοχείο άνοιξε το 1972, έχοντας αλλάξει πολλούς ιδιοκτήτες και διαχειριστές. Από το 2013 το ξενοδοχείο που ανήκει στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, πέρασε για 30+10 χρόνια την εταιρεία DimeraHospitality. Το ξενοδοχείο ήταν και παραμένει ένα από τα καλύτερα της Θεσσαλονίκης, διαθέτοντας δωμάτια και σουίτες, το βραβευμένο εστιατόριο Salonica, το μεγαλύτερο παραδοσιακό χαμάμ της Ελλάδας, εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο και σάουνα και πλήρες εκθεσιακό κέντρο 2000τ.μ.

Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, κύριος Αλκιβιάδης Σωτηρίου, «η συμμετοχή μας στη WorldHotels τοποθετεί το MakedoniaPalace σε εξαιρετικά υψηλή θέση στο παγκόσμιο χάρτη του πολυτελούς τουρισμού σαν ξενοδοχείο καθώς και σαν προορισμό της Ελλάδας. Δεσμευόμαστε για τη συνέχεια της καινοτόμου πορείας μας, με πηγή έμπνευσης τον κάθε επισκέπτη».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα