Φέτος το Πάσχα μυρίζει Κέρκυρα!

Διαβάζεται σε 6'
Φέτος το Πάσχα μυρίζει Κέρκυρα!

Το Πάσχα πλησιάζει και αν υπάρχει ένα μέρος στην Ελλάδα, που γιορτάζει αυτές τις ημέρες όσο κανένα, δεν είναι άλλο από το νησί της Κέρκυρας.

Γραφικοί οικισμοί, καταπράσινα μονοπάτια, πλακόστρωτα σοκάκια και εντυπωσιακά αρχοντικά. Η Κέρκυρα είναι ένα νησί ευλογημένο, ένας πολυπολιτισμικός προορισμός απαράμιλλης ομορφιάς και δεν είναι τυχαίο που συγκαταλέγεται στους κορυφαίους για ολόκληρο τον χρόνο.

Οι λόγοι για να επισκεφθεί κάποιος την «κόμισσα του Ιονίου» είναι πολλοί, ωστόσο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ερχομός του Πάσχα αποτελεί ίσως τον βασικότερο. Το Κερκυραϊκό Πάσχα είναι ένα σύνθετο μίγμα από καθολικές και ορθόδοξες χριστιανικές θρησκευτικές παραδόσεις με επιρροές από τα βενετικά πρότυπα και τα τοπικά πολιτιστικά χαρακτηριστικά. Από την περιφορά του Επιταφίου υπό τους ήχους της περίφημης Φιλαρμονικής της Κέρκυρας, μέχρι το σπάσιμο των μεγάλων πήλινων κανατιών («μπότηδες») το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου και το έθιμο της Μαστέλας, το Πάσχα στην Κέρκυρα αποτελεί μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

UNSPLASH

Τη φετινή χρονιά ωστόσο, ο Όμιλος Διβάνη μας δίνει έναν ακόμα λόγο για να επιλέξουμε την Κέρκυρα για τις πασχαλινές μας διακοπές: το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace

Ταξίδι στην πολυτέλεια

Το Divani Corfu Palace είναι ένα μοντέρνο πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων στον καταπράσινο λόφο της περιοχής Κανόνι, στην Κέρκυρα, με θέα στα πεντακάθαρα νερά της λίμνης. Σε απόσταση μόλις 3 χλμ. από το κέντρο της πόλης και 1,5 χλμ. από την παραλία του Μον Ρεπό, βρίσκεται είναι στην ιδανική τοποθεσία για όσους θέλουν να μείνουν κοντά στo διάσημο ιστορικό κέντρο της πόλης και τις δραστηριότητες του, αλλά ταυτόχρονα επιθυμούν να απολαμβάνουν ένα ήρεμο και όμορφο περιβάλλον.

Πέρα όμως από την ιδανική του τοποθεσία, το Divani Corfu Palace προσφέρει στους επισκέπτες του μια σειρά από υπηρεσίες και ανέσεις, όλες σχεδιασμένες με γνώμονα τις ανάγκες τους, ενώ προσφάτως προχώρησε στον ολικό ανασχεδιασμό τόσο των εσωτερικών, όσο και των εξωτερικών του χώρων. Πλέον προσφέρει δύο νέες κατηγορίες δωματίων, τα Executive & Executive with pool view, που είναι μοντέρνα, ευρύχωρα, με μίνιμαλ σχεδιασμό και τα Superior & Superior with garden access, που διαθέτουν ένα πλήρως ανανεωμένο και κομψό design. Παράλληλα, ολόκληρος ο περιβάλλων χώρος ανακαινίστηκε και διευρύνθηκε, με την πλήρως ανακατασκευασμένη εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου να αποτελεί το νέο σημείο αναφοράς των επισκεπτών.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την μεγάλη ποικιλία επιλογών για φαγητό. Από εκλεπτυσμένες γεύσεις μέχρι ελαφριά γεύματα δίπλα στην πισίνα, το Divani Corfu Palace προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να δοκιμάσει τις παραδοσιακές κερκυραϊκές γεύσεις, με τη φροντίδα και το χαμόγελο των ανθρώπων του. Το κεντρικό εστιατόριο «Αμβροσία», που απλώνεται σε μια πανέμορφη βεράντα με θέα στους γύρω λόφους και το εστιατόριο «Blue», που βρίσκεται δίπλα στην πισίνα, ξανασυστήνονται στους επισκέπτες, με νέες γευστικές προτάσεις και πρωτότυπα δροσιστικά κοκτέιλ. Τέλος, το Rafaello Bar αποτελεί μια απαραίτητη στάση για ένα χαλαρωτικό ποτό παρακολουθώντας το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Μοναδικές πασχαλινές προσφορές

Το φετινό Πάσχα, το Divani Corfu Palace επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους επισκέπτες του, με εορταστικά γεύματα και δρώμενα, προτάσεις για δραστηριότητες, καθώς και ειδικές υπηρεσίες για οικογένειες και παιδιά. Ειδικότερα, το ξενοδοχείο του Ομίλου Διβάνη στην Κέρκυρα προσφέρει ειδικές εποχιακές προσφορές που θα σας βάλουν στον πειρασμό να παρατείνετε τη διαμονή σας:

  • Special Easter Stay: διαμονή με πλούσιο πρωινό μπουφέ
  • Divine Easter: διαμονή με πρωινό, εορταστικά γεύματα (Αναστάσιμο δείπνο, γεύμα Κυριακής του Πάσχα) και δραστηριότητες (παραδοσιακή μουσική και χοροί)
  • Divine Easter for families: διαμονή σε οικογενειακά δωμάτια με ειδικά amenities για παιδιά

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ειδικές πασχαλινές προσφορές διαμονής και για άλλους εμβληματικούς προορισμούς Divani, για ένα πραγματικά ξεχωριστό Πάσχα. Πιο συγκεκριμένα, για όσους αγαπούν το Πάσχα στο βουνό, το μοναδικό Divani Meteora Hotel, υπό τη σκιά των Μετεώρων και των ιερών μοναστηριών τους, υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Αν πάλι προτιμάτε το Πάσχα στην πόλη, το σημείο αναφοράς στην Αθηναϊκή Ριβιέρα Divani Apollon Palace & Thalasso συνιστά τον πλέον ειδυλλιακό προορισμό αφού εγγυάται την κοσμοπολίτικη αύρα με την απόλυτη πολυτέλεια και άνεση.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ:

Ο Όμιλος Διβάνη ηγείται της τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα από το 1958, έχοντας στην κατοχή του 7 πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες στην Αθήνα, τα Μετέωρα, τη Λάρισα και την Κέρκυρα, ανταγωνιζόμενος διεθνή brands στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Με πορεία 65 ετών και γνώμονα τη διαρκή ανανέωση και καινοτομία, φημίζεται για τις υπηρεσίες 5* του, καθώς και την φιλόξενη ατμόσφαιρά του, διακρίσεις για τις οποίες έχει κερδίσει διεθνή και εθνικά βραβεία (μεταξύ των οποίων ως το Καλύτερο Hotel Brand στη χώρα). Ως ο πιο ιστορικός ξενοδοχειακός Όμιλος της Ελλάδας, το όνομα «Διβάνης» έχει καταστεί συνώνυμο με την premium φιλοξενία στη χώρα, χάρη στο εξαιρετικό επίπεδο των υπηρεσιών του, τις πρωτοποριακές ιδέες που διαχρονικά εισάγει στον τουριστικό κλάδο, αλλά και το φημισμένα «οικογενειακό» ύφος του. Τα Divani Collection Hotels με το Divani DISCOVERY συμμετέχουν στο GHA DISCOVERY, το μεγαλύτερο παγκοσμίως πρόγραμμα πιστότητας ανάμεσα σε ανεξάρτητα hotel brands (40+), προσφέροντας μοναδική επιβράβευση και εμπειρίες στα μέλη του σε περισσότερες από 100 χώρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα