Γιώργος Μαζωνάκης: Κάνει πρόβα στον καθρέφτη του το “Du Hast” των Rammstein στο πιο επικό πρόμο συναυλίας

Διαβάζεται σε 2'
Γιώργος Μαζωνάκης
Γιώργος Μαζωνάκης Facebook@Rammstein

Μετά την παλιά επιτυχία του “Summer in Greece”, ο Γιώργος Μαζωνάκης μάς καλεί να ζήσουμε τον μύθο στην Ελλάδα με τους Rammstein. Το πρόμο βίντεο για το πολυανεμενόμενο performance του συγκροτήματος τον Μάϊο στο ΟΑΚΑ που έγινε viral.

Οι Rammstein επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια, για μια μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ, που όλα δείχνουν ότι θα είναι πανέτοιμο να τους φιλοξενήσει με το φαντασμαγορικό σκηνικό τους και το πρόμο τους ανέλαβε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ναι καλά διαβάσατε.

Η High Priority Promotions ένωσε τις δυνάμεις της με τον λαϊκό τραγουδιστή, με τον ίδιο να πρωταγωνιστεί στο promo video της συναυλίας των Γερμανών “αρχόντων” του industrial metal, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στο βίντεο ο Γιώργος Μαζωνάκης με ξανθά μαλλιά κάθεται στην πολυθρόνα του και υπό τους ήχους του τραγουδιού των Rammstein “Du Hast” καλεί σε ένα φροντιστήριο Γερμανικών αναζητώντας έναν δάσκαλο για ταχύρυθμα μαθήματα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει το πτυχίο.

Αμέσως μετά ο ίδιος βρίσκεται μπροστά στον καθρέφτη του και κρατώντας ένα χαρτί, κάνει πρόβα τη γνωστή επιτυχία των Rammstein επαναλαμβάνοντας τους στίχους του “Du Hast”.

Η επιλογή του Γιώργου Μαζωνάκη για το πρόμο της συναυλίας μόνο τυχαία δεν είναι, αφού ουκ ολίγες φορές χρήστες του διαδικτύου έχουν παρατηρήσει μεγάλη ομοιότητα ανάμεσα σε εκείνον και τον frontman του συγκροτήματος, Till Lindemann.

Δείτε το πρόμο βίντεο:

Rammstein – Θα ακούσουμε live τις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος

Οι Rammstein κάνουν περιοδεία στην Ευρώπη το 2024, δημιουργώντας φρενίτιδα στους fans και βάζοντας σε πειρασμό νέους θεατές να τους θαυμάσουν από κοντά.

Την επόμενη χρονιά, οι Rammstein θα “πακετάρουν” ξανά στα φορτηγά τους το τεράστιο σκηνικό τους, με τα πυροτεχνήματα που προκαλούν δέος σε όποιον τυχερό τα αντικρύσει και θα βγουν στον δρόμο.

Εκατομμύρια θεατές που παρακολούθησαν τα sold-out shows του συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι οι συναυλίες τους αποτελούν μια μοναδική κι αξέχαστη live μουσική εμπειρία.

Η πολυαναμενόμενη εμφάνισή τους σκαρφαλώνει με άνεση στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες συναυλίες των τελευταίων ετών, με ένα setlist που θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος.

Το 2024, ακριβώς πριν την 30ή επέτειο των Rammstein, χρόνια πιστοί αλλά και νέοι οπαδοί θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να ζήσουν ζωντανά το “γιγαντιαίο show” του συγκροτήματος που θα αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο συναυλιακό μας καλοκαίρι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα