Ηράκλειο: 51χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά το βαφτιστήρι του και δύο ακόμη ανήλικα – Βρέθηκε βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
Κακοποίηση
Κακοποίηση ISTOCK

Στην καταγγελία σε βάρος του 51χρονου νονού του για ασέλγεια προχώρησε 20χρονος. Δύο ακόμη κορίτσια τον κατήγγειλαν για ανάλογες πράξεις.

Σε καταγγελία σε βάρος του νονού του προχώρησε 18 χρόνος στο Ηράκλειο, κατηγορώντας τον 51χρονο ότι τον κακοποιούσε σεξουαλικά, όταν ήταν μικρό παιδί.

Συγκεκριμένα, ο δράστης αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατάχρηση ανηλίκων σε ασελγείς πράξεις κατ’ εξακολούθηση και για πορνογραφία ανηλίκων σε βάρος του βαφτισιμιού του όταν ήταν ανήλικος, της αδελφής του και της αδελφής ενός ακόμη βαφτισιμιού του.

Το αγόρι σήμερα είναι 20 ετών, η αδελφή του 24 και το άλλο κορίτσι 17 ετών και οι πράξεις που έχουν καταγγελθεί έχουν γίνει τμηματικά από το 2006 έως το 2019.

Ο 50χρονος συνελήφθη το βράδυ της Μ. Τετάρτης, μετά την καταγγελία που έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Οδηγήθηκε το απόγευμα της Μ. Πέμπτης στον εισαγγελέα Ηρακλείου και αν και αρνείται τις καταγγελίες σε βάρος του, οι διωκτικές αρχές έχουν στα χέρια τους υλικό που επιβεβαιώνει τις καταγγελίες των παιδιών.

Σε κατ’ οίκον έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε ψηφιακό πειστήριο στο οποίο υπήρχε αποθηκευμένο σχετικό πορνογραφικό αποδεικτικό υλικό για τις καταγγελλόμενες πράξεις. Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή για να απολογηθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα