Άρης Σοϊλέδης: Απαντά στις φήμες για νέα σχέση μετά τον χωρισμό με τη Μαρία Αντωνά

Διαβάζεται σε 2'
Άρης Σοϊλέδης
Άρης Σοϊλέδης PAPADAKIS PRESS

Η πρώτη τοποθέτηση του Άρη Σοϊλέδη στις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε νέα σχέση, μετά τον χωρισμό του με τη Μαρία Αντωνά.

Στις φήμες και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και θέλουν τον Άρη Σοϊλέδη να έχει προχωρήσει στη ζωή του μετά τον χωρισμό του με τη Μαρία Αντωνά, έσπευσε να απαντήσει ο ίδιος.

Αφορμή για τις παραπάνω φήμες στάθηκαν φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή με μια νεαρή κοπέλα στο θέατρο.

Μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησής του στο Instagram, ο Άρης Σοϊλέδης θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για όσα λέγονται για την προσωπική του ζωή.

“Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μια εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media.

Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του. Πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω γω τι άλλο. Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων. Ευχαριστώ”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Άρης Σοϊλέδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα