Ολυμπιακός: Εκτός δράσης για 10-15 μέρες ο Πετρούσεβ λόγω του τραυματισμού του

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακός: Εκτός δράσης για 10-15 μέρες ο Πετρούσεβ λόγω του τραυματισμού του
Eurokinissi

Ο Φίλιπ Πετρούσεβ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 10 με 15 μέρες λόγω του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο στον αγώνα με την Βιλερμπάν.

Τυχερός στην ατυχία του ο Φίλιπ Πετρούσεβ. Το οστικό οίδημα το οποίο ανέφερε η πρώτη διάγνωση για τον Σέρβο ψηλό σημαίνει ότι τελικά θα απουσιάσει για 10-15 μέρες από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr ο Πετρούσεβ – ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με την Βιλερμπάν – θα χάσει σίγουρα τον εκτός έδρας αγώνα με την Παρτίζαν (28/3) για την 32η αγωνιστική της EuroLeague και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (4/4) στο Βελιγράδι.

Υπενθυμίζεται ότι την 34η – και τελευταία – αγωνιστική της EuroLeague ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Φενέρμπαχτσε (12/4), σε ένα ματς που έχει ήδη ανακοινωθεί Sold Out.

Με τον Πετρούσεβ εκτός, είναι πλέον πιθανό να επανέλθει στο ροτέισον ο Λιουκ Σίκμα, χωρίς να αποκλείεται ο Ολυμπιακός να επιλέξει να δώσει τελικά χρόνο σε θέση πάουερ φόργουορντ τον Παπανικολάου, με τον Ίγκνας Μπραζντέικις να αγωνίζεται περισσότερο στην θέση του σμολ φόργουορντ.

Την φετινή σεζόν ο Πετρούσεβ έχει 9.9 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League και 5.5 πόντους και 3.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα