Αυτός ο 6χρονος είναι το απόλυτο viral που θα δεις σήμερα – Βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
Αυτός ο 6χρονος είναι το απόλυτο viral που θα δεις σήμερα – Βίντεο
Associated Press

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες, το σόου ενός 6χρονου στο Κογκρέσο των ΗΠΑ.

Η ομιλία του Ρεπουμπλικανού Τζον Ρόουζ, στο βήμα της Βουλής των Αντιπροσώπων, θα μείνει αξέχαστη. Κι αυτό, όχι λόγω του περιεχομένου της, αλλά χάρη στο θέαμα που πρόσφερε ο εξάχρονος γιος του που βρισκόταν ακριβώς από πίσω του.

Σε μία μάλλον βαρετή νομοθετική ημέρα, ο μικρός κοκκινομάλλης έκανε τους τηλεθεατές να ευθυμήσουν: Κοιτώντας απευθείας στις κάμερες, γελούσε, έκανε γκριμάτσες και χειρονομίες, έβγαζε τη γλώσσα και γούρλωνε τα μάτια, καθιστώντας σαφές σε όλους ότι δεν ήταν καθόλου εντυπωσιασμένος με τη βαρετή διακόσμηση της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Πολύ σύντομα, ο νεαρός Γκάι Ρόουζ έγινε ο απόλυτος σταρ στα social media, αλλά και ένα νέο meme. Ο νεαρός μόλις αποφοίτησε από το νηπιαγωγείο την περασμένη εβδομάδα και περνάει μαζί με τον βουλευτή όλη την εβδομάδα. Ο μικρότερος γιος του Ρόουζ, ο Σαμ, 3 ετών, και η σύζυγός του, Τσέλσι, έμειναν πίσω στο Τενεσί, σύμφωνα με το Associated Press.

«Κάτι ξέρει» έγραψε στο Χ ο Νταγκ Αντρες, εκπρόσωπος του επικεφαλής των Ρεπουμπλικανών στη Γερουσία Μιτς Μακόνελ, με λεζάντα τον νεαρό Ρόουζ να κρατά τα χέρια του σε τριγωνική κίνηση μπροστά από το πρόσωπό του.

«Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω στο email σας, ήμουν απασχολημένος βλέποντας αυτό ξανά και ξανά» έγραψε από την πλευρά του ο Ααρον Φρίτσνερ, διευθυντής επικοινωνίας του βουλευτή Ντον Μπέγερ.

Μετά την ομιλία, ο βουλευτής δεν έδειξε να ενοχλείται από τον γιο του. «Αυτά παθαίνω όταν λέω στον γιο μου, Γκάι, να χαμογελάει στην κάμερα για τον μικρό του αδελφό» έγραψε ο ίδιος στο X, αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

Δείτε το βίντεο με τις γκριμάτσες του νεαρού

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα