Απίστευτος διάλογος σε ριάλιτι γνωριμιών: “Είμαι αστροφυσικός” – “Εγώ είμαι δίδυμος”

Απίστευτος διάλογος σε ριάλιτι γνωριμιών: “Είμαι αστροφυσικός” – “Εγώ είμαι δίδυμος”
The Bachelor Indy100.com

Μια ξεκαρδιστική στιγμή στο πρώτο τρέιλερ του ριάλιτι γνωριμιών "The Bachelor" έκανε τους χρήστες του twitter να γελάσουν με την ψυχή τους. Μια κοπέλα ρωτά τον παίκτη με τι ασχολείται και όταν εκείνος απαντά πως είναι αστροφυσικός, εκείνη μπερδεύεται εντελώς.

Μας έχει τύχει πολλές φορές να ζήσουμε μια αμήχανη στιγμή, όταν κάποιος μας λέει κάτι που δεν καταλαβαίνουμε και εμείς απαντάμε εντελώς διαφορετικά και άσχετα!

Κάτι παρόμοιο έπαθε μία παίκτρια της αυστραλιανής εκδοχής του γνωστού ριάλιτι γνωριμιών “The Bachelor”, όταν συστήθηκε με τον άντρα παίκτη του παιχνιδιού.

Ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή.

Στο ριάλιτι γνωριμιών “The Bachelor” υπάρχει ένας άντρας και 25 γυναίκες, τις οποίες προσπαθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να γνωρίσει καλύτερα, ενώ επιδιώκει να συνάψει σχέση με μία απ’ αυτές.

Στο αυστραλιανό “Bachelor” του 2019 “πρωταγωνιστής” είναι ο γοητευτικός, έξυπνος και αστροφυσικός στο επάγγελμα Matt Agnew, όπως αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ του Channel Ten.

Στο τρέιλερ βλέπουμε μία από τις υποψήφιες συντρόφους του, την Abbie, να τον γνωρίζει για πρώτη φορά, ενώ ακολουθεί small talk για τα βασικά χαρακτηριστικά τους.

Ακολουθεί, λοιπόν, ο εξής διάλογος:

-Γεια σου, είμαι η Abbie!

– Γεια σου, είμαι ο Matt. Χαίρομαι για τη γνωριμία!

-Με τι ασχολείσαι;

-Είμαι αστροφυσικός.

-Οκ! Εγώ είμαι δίδυμος!

Και εκεί ο Matt σταματά και σκέφτεται για μερικά δευτερόλεπτα.

Μη θέλοντας να φέρει σε δύσκολη θέση την κοπέλα, η οποία φαίνεται πως μπέρδεψε τον “αστροφυσικό” με τον “αστρολόγο” και αποφάσισε να μιλήσουν για ζώδια, απαντά ευγενικά:

-Εγώ είμαι Λέων!

Η αμήχανη και, παράλληλα, αστεία στιγμή σχολιάστηκε έντονα στο twitter, όταν ένας χρήστης συνειδητοποίησε τι συνέβη στον παραπάνω διάλογο και το μοιράστηκε με άλλους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα