Ατρόμητη σκυλίτσα τα βάζει με κόμπρα για να σώσει τα κουτάβια της

Ατρόμητη σκυλίτσα τα βάζει με κόμπρα για να σώσει τα κουτάβια της
Κόμπρα επιτίθεται σε κουτάβια

Δύο από τα σκυλάκια φαίνονται να κείτονται αναίσθητα. Ένας άνδρας καταφέρνει να τραβήξει το φίδι μακριά και το περιφέρει, κρατώντας το με τα χέρια σε πλήθος που πανηγυρίζει.

Την συγκινητική προσπάθεια ενός σκυλιού να προστατέψει τα μικρά του από την επίθεση μιας κόμπρας, καταγράφει βίντεο από την Ινδία που κάνει τον γύρο των διαδικυύου.

Η προστατευτική μητέρα φαίνεται να γαβγίζει στο φίδι, την ώρα που αυτό επιτίθεται στα ανήμπορα να αντιδράσουν κουτάβια. Το ερπετό συνεχίζει ακάθεκτο το δολοφονικό έργο του, με δύο εκ των κουταβιών να κείτονται χωρίς τις αισθήσεις τους.

Δύο άνδρες ακούγονται να μιλούν, με τον έναν να έχει μια μεταλλική ράβδο και να επιχειρεί να απομακρύνει τα φαινομενικά αναίσθητα κουτάβια, πριν δεχτεί επίθεση από την κόμπρα.

Τελικά ο άνδρας με την ράβδο καταφέρνει να τραβήξει το φίδι μακριά από τα σκυλιά και το βγάζει έξω, κρατώντας το με τα χέρια, με το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι να πανηγυρίζει.

“Το φίδι ήταν επιθετικό. Αν προσπαθούσαμε να σώσουμε τα κουτάβια, θα  δάγκωνε και εμάς. Έτσι δεν το ρισκάραμε”, δήλωσε ο άνδρας που κατέγραφε το περιστατικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα