Αυτές είναι οι 100 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

Αυτές είναι οι 100 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου
Θιλάν Μπλοντέ, η γυναίκα με το ομορφότερο πρόσωπο.

Δόθηκε στη δημοσιότητα η λίστα του TC Candler και του Συνδέσμου Ανεξάρτητων Κριτικών με τα 100 ομορφότερα πρόσωπα της χρονιάς.

Η λίστα του TC Candler και του Συνδέσμου Ανεξάρτητων Κριτικών 100 ομορφότερα πρόσωπα της χρονιάς δημοσιεύτηκε και φέτος, όπως συμβαίνει τα τελευταία 29 χρόνια. Η λίστα καταρτίζεται από πανέμορφα γυναικεία πρόσωπο από όλο τον κόσμο.

Η πρώτη γυναίκα που συναντάμε στη λίστα ήταν καθηλωτική από μωρό, καθώς είχε (και έχει) υπέροχα μάτια, χείλη, μαλλιά και αρμονικό πρόσωπο και τώρα στα 17 της είναι επισήμως η γυναίκα με το ομορφότερο πρόσωπο στον κόσμο. Ο λόγος για τη 17χρονη Γαλλίδα Θιλάν Μπλοντέ, οι φωτογραφίες της οποίας έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Δεύτερη είναι η τραγουδίστρια Τζούγιου από την Ταϊβάν, τρίτη η Ισραηλινή Γιελ Σέλμπια που είναι μοντέλο, τέταρτη η ηθοποιός Λίζα Σομπεράνο από τις Φιλιππίνες, πέμπτη η Οντρεγιάνα Μισέλ, μοντέλο από τις ΗΠΑ, έκτη η Νάνα, ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια από τη Νότιο Κορέα, έβδομη η Τουρκάλα ηθοποιός και μοντέλο, Χάντε Ερτσέλ, όγδοη η Οκταμπρίνα Μαξίμοβα, μοντέλο από τη Ρωσία και ένατη η Λίζα Μάναμπαν από τη Νότιο Κορέα.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version