Αυτό είναι το all-star Mannequin Challenge και έγινε στο Λευκό Οίκο

default image

Τομ Χανκς, Νταϊάνα Ρος, Έλεν Ντιτζένερις, Μάικλ Τζόρνταν και πολλοί, πολλοί άλλοι επώνυμοι συμμετέχουν στη νέα τρέλα του διαδικτύου και φτιάχνουν ίσως το Challenge με τη μεγαλύτερη συμμετοχή celebrity από ποτέ (vid)

Ήταν όλοι τους εκεί… και ο Ρόμπερτ Ντενίρο και ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Τομ Χανκς και η Έλεν Ντιτζένερις, η ντίβα της μουσικής Νταϊάνα Ρος. Στο Λευκό Οίκο για να παραλάβουν από τον ίδιο τον Ομπάμα το μετάλλιο της Ελευθερίας. Και αφού βρέθηκαν τόσοι πολλοί επώνυμοι σε έναν χώρο – και το χώρο, εκείνον του Λευκού Οίκου – γιατί να μην επιδοθούν στη νέα τρέλα που μαστίζει το διαδίκτυο; Να γυρίσουν δηλαδή ένα Mannequin Challenge. Δείτε το βίντεο:

Τι είναι το Mannequin Challenge;

Το Mannequin Challenge, που πρώτοι το δημιούργησαν ομάδες του NBA εξελίχθηκε σ’ ένα από τα διασημότερα “παιχνίδια”, με αθλητές, πολιτικούς, διακεκριμένες προσωπικότητες και χρήστες των μέσων κοινωνικών δικτύωσης να δημιουργούν το δικό τους βίντεο υπό το hashtag #MannequinChallenge. To νέο τρεντ του διαδικτύου έχει τις ρίζες του σ’ ένα από τα πιο απολαυστικά παιχνίδια της παιδικής μας ηλικίας, το αγαλματάκια ακούνητα, μόνο που στη νέα εκδοχή του περιλαμβάνει και ένα άτομο που καταγράφει την εικόνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα