Αυτό είναι το πιο τρομακτικό στοιχειωμένο σπίτι του πλανήτη. Δείτε γιατί

Αυτό είναι το πιο τρομακτικό στοιχειωμένο σπίτι του πλανήτη. Δείτε γιατί

Το πιο τρομακτικό "Haunted House" που πρέπει να υπογράψεις υπεύθυνη δήλωση για να μπεις (Vid - NSFW)

Το Tustin της Καλιφόρνια είναι μια μικρή πόλη που απαριθμεί περίπου 78.000 κατοίκους. Από αυτόν τον Οκτώβρη, μπορεί να περηφανεύεται πως βρήκε έναν ιδιαιτέρως αμφιλεγόμενο τρόπο για να προσελκύσει τουρίστες από το εσωτερικό των ΗΠΑ και όχι μόνο.

Το κτίριο 17th Door λοιπόν, φιλοξενεί πλέον ένα από τα πιο τρομακτικά "στοιχειωμένα σπίτια" που μπορείς να βρεις στον πλανήτη. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, για να κάνεις το 32λεπτο "ταξίδι" στα δωμάτια του, πρέπει να υπογράψεις υπεύθυνη δήλωση για ό,τι μπορεί να σου συμβεί.

Η οποία αναγράφει: "Αν τρομάξεις τόσο πολύ που υποστείς έμφραγμα ή εγκεφαλικό, η οικογένεια σου δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον μας".

Υπάρχει μάλιστα και "safe word" σε περίπτωση που δεν αντέχεις και θες να εγκαταλείψεις πριν το τέλος. Φωνάζεις "Έλεος", σου ανοίγουν για να φύγεις, αλλά δεν παίρνεις τα λεφτά σου πίσω.

Μάλιστα, μέσα σε έναν μήνα λειτουργίας, ήδη 350 άτομα έχουν χρησιμοποιήσει το "safe word", μην αντέχοντας τις επιθέσεις των ηθοποιών που φροντίζουν να κάνουν τους μεγαλύτερους εφιάλτες σου, πραγματικότητα. Οι δημιουργοί του 17th Door δήλωσαν στο ABC, πως περίπου 800 άτομα επισκέπτονται τους χώρους τους σε καθημερινή βάση.

Όσο για την τιμή; Από 21 μέχρι 35 δολάρια, ανάλογα με το πρόγραμμα "ξενάγησης" που θα επιλέξεις.

Το παρακάτω βίντεο είναι αρκετά ενδεικτικό:

Περισσότερα πλάνα εδώ

SHARE: